Zomerkleed solar rond 550, 180 microns

Zomerkleed 180 microns voor een rond zwembad met een doorsnee van 550 cm of Sirocco 540 cm. Het kleed drijft op het water en is dus iets kleiner dan het zwembad zelf. Het draagt bij aan het minder vuil worden van uw zwembadwater wat een gunstige invloed heeft op het gebruik van zwembadchemie. Tevens houdt de structuur van het noppenfolie de temperatuur van het zwemwater beter vast, omdat verdamping wordt verminderd, terwijl de warmte van de zon wordt doorgegeven. Afmeting: ? 455 cm.

€ 139.00

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Cover Passaat rechthoek grijs 188

Grijs afdekkleed speciaal voor de Passaat. Het kleed valt over het zwembad heen en wordt d.m.v. een koord vastgebonden. Voorzien van afvoergaten om overtollig water te lozen. Door een kleed vervuilt het bad minder snel, wat een gunstige invloed heeft op het verbruik van zwembadchemie. Voor een rechthoekig bad van 188 x 127 cm.

€ 6.95

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Cover Marin rond grijs 240

Grijs afdekkleed speciaal voor de Marin. Het kleed valt over het zwembad heen en wordt d.m.v. een koord vastgebonden. Voorzien van afvoergaten om overtollig water te lozen. Door een kleed vervuilt het bad minder snel, wat een gunstige invloed heeft ophet verbruik van zwembadchemie. Voor een rond bad met opblaasrand met een doorsnee van 240 cm. Afmeting: ? 260 cm

€ 7.49

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Cover Marin rond grijs 300

Grijs afdekkleed speciaal voor de Marin. Het kleed valt over het zwembad heen en wordt d.m.v. een koord vastgebonden. Voorzien van afvoergaten om overtollig water te lozen. Door een kleed vervuilt het bad minder snel, wat een gunstige invloed heeft ophet verbruik van zwembadchemie. Voor een rond bad met opblaasrand met een doorsnee van 300 cm. Afmeting: ? 330 cm.

€ 9.95

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Cover Mistral rechthoek grijs 540

Grijs afdekkleed voor een rechthoekig zwembad met metalen frame (Mistral). Het kleed heeft overhang en wordt vastgezet met een koord. Een afdekkleed draagt bij aan het minder vuil worden van uw zwembadwater, waardoor het verbruik aan zwembadchemie kanverminderen. Met afvoergaten om overtollig water te lozen. Voor een frame bad van 540 x 274 x 122 cm.

€ 25.95

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Cover Sirocco rond grijs 300

Grijs afdekkleed speciaal voor de Sirocco. Het kleed valt over het zwembad heen en wordt d.m.v. een koord vastgebonden. Voorzien van afvoergaten om overtollig water te lozen. Door een kleed vervuilt het bad minder snel, wat een gunstige invloed heeft op het verbruik van zwembadchemie. Voor een rond stalen frame bad met een doorsnee van 300 cm.

€ 9.95

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Cover Sirocco rond grijs 360

Grijs afdekkleed speciaal voor de Sirocco. Het kleed valt over het zwembad heen en wordt d.m.v. een koord vastgebonden. Voorzien van afvoergaten om overtollig water te lozen. Door een kleed vervuilt het bad minder snel, wat een gunstige invloed heeft op het verbruik van zwembadchemie. Voor een rond stalen frame bad met een doorsnee van 360 cm.

€ 12.95

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Cover familiezwembad rechthoek blauw 262

Afdekkleed voor Familiezwembad Rechthoekig 2 rings 262. Een cover draagt bij aan het minder vuil worden van uw zwembadwater. Voor bad met afmeting: 262 x 175 x 50 cm.

€ 11.95

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Cover Passaat rechthoek grijs 228

Grijs afdekkleed speciaal voor de Passaat. Het kleed valt over het zwembad heen en wordt d.m.v. een koord vastgebonden. Voorzien van afvoergaten om overtollig water te lozen. Door een kleed vervuilt het bad minder snel, wat een gunstige invloed heeft op het verbruik van zwembadchemie. Voor een rechthoekig bad van 228 x 159 cm.

€ 7.95

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Cover Marin rond blauw 420

Blauw afdekkleed speciaal voor de Marin. Het kleed valt over het zwembad heen en wordt d.m.v. een koord vastgebonden. Voorzien van afvoergaten om overtollig water te lozen. Door een kleed vervuilt het bad minder snel, wat een gunstige invloed heeft ophet verbruik van zwembadchemie. Voor een rond bad met opblaasrand met een doorsnee van 420 cm.

€ 17.95

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Cover Sirocco rond blauw 450

Afdekkleed speciaal voor de Sirocco. Het kleed valt over het zwembad heen en wordt d.m.v. een koord vastgebonden. Voorzien van afvoergaten om overtollig water te lozen. Door een kleed vervuilt het bad minder snel, wat een gunstige invloed heeft op hetverbruik van zwembadchemie. Voor een rond stalen frame bad met een doorsnee van 450 cm.

€ 18.95

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Cover Marin rond blauw 540

Afdekkleed speciaal voor de Marin. Het kleed valt over het zwembad heen en wordt d.m.v. een koord vastgebonden. Voorzien van afvoergaten om overtollig water te lozen. Door een kleed vervuilt het bad minder snel, wat een gunstige invloed heeft op het verbruik van zwembadchemie. Voor een rond bad met opblaasrand met een doorsnee van 540 cm.

€ 37.95

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Pool house

Zwembadoverkapping van polyester. Wanden van transparant PVC. 3 deuren die d.m.v. een rits zijn te sluiten. Geschikt voor ronde zwembaden met een max. ? 400 cm. Afmeting: 500 x 433 x 250 cm.

€ 239.00

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Cover Marin fast set rond 305

Afdekkleed voor zwembaden met opblaasrand. Dit kleed valt over het zwembad heen en is dus groter dan de afmetingen van het zwembad. Incl. koord om het vast te zetten en met afvoergaten om overtollig water te lozen. Afmeting: ? 335 cm.

€ 12.99

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Cover Marin fast set rond 244

Afdekkleed voor zwembaden met opblaasrand. Dit kleed valt over het zwembad heen en is dus groter dan de afmetingen van het zwembad. Incl. koord om het vast te zetten en met afvoergaten om overtollig water te lozen. Afmeting: ? 280 cm.

€ 8.95

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Warmtepomp 4,5 Kw

Warmtepomp 4,5 kW met kunststof omkasting voor zwembaden. Het ontdooien wordt automatisch geregeld dankzij het omkeerbare systeem. Toshiba compressor. Incl.. Manometer en digitale besturing. Effici?nt systeem: voor elke gebruikte kW worden er 5 gegenereerd. Ecologisch door het gebruikt van de omgevingswarmte. Alleen geschikt bij temperaturen boven 5? C. Cover ter bescherming in de winter wordt eveneens meegeleverd.

€ 1159.00

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Warmtepomp 3,8 Kw

Warmtepomp 3,8 kW met kunststof omkasting voor zwembaden. Het ontdooien wordt automatisch geregeld dankzij het omkeerbare systeem. Toshiba compressor. Incl.. Manometer en digitale besturing. Effici?nt systeem: voor elke gebruikte kW worden er 5 gegenereerd. Ecologisch door het gebruikt van de omgevingswarmte. Alleen geschikt bij temperaturen boven 5? C. Cover ter bescherming in de winter wordt eveneens meegeleverd.

€ 879.00

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Warmtepomp Gardenpac 3 tot 30 m3

Dit is een compacte warmtepomp die bestand is tegen erosie van zout en chloor in het water. Gardenpac heeft een Titanium wisselaar en een horizontale ventilator, koelvloeistof: R410A, dus geen belasting voor het milieu. Voeding 220-240V en aansluitingvan 50 mm. Capaciteit: 5 - 7 kW, afhankelijk van de buitentemperatuur. Warmtepomp mag nooit werken zonder dat de filterpomp werkt en niet gebruiken bij een buitentemperatuur van minder dan 5? C. Dit i.v.m. ijsvorming op de verdamper. Te gebruiken in combinatie met een Bypass. Voor een bad van 20 tot 30 m?. Afmeting: 93 x 35 x 55 cm.

€ 999.00

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Solarverwarming rond

Ronde solarverwarming van Gre, geschikt voor zwembaden met een diameter van 350/460 cm of ovaal 580/730 cm. Materiaal van polypropyleen. Door zijn compacte vorm neemt deze solarverwarming weinig ruimte in. Brengt de temperatuur van het zwembadwater ongeveer 3 - 4 graden boven de omgevingstemperatuur. Er is een pomp nodig van minimaal 4 m?/u. Te gebruiken in combinatie met een bypass.

€ 99.95

Read on...

Computers Speelgoed
Product
 

Solarverwarming Sun smille

Super voordelige solarverwarming voor kleine baden met een doorsnee van 244 - 457 cm. De set bestaat uit 1 zonnecollector (1,8 m?), 4 meter slang en aansluitkoppeling. De oppervlakte van de zonnecollectoren moet overeenkomen met tenminste 50% van de oppervlakte van het zwembad om een goede werking te garanderen. Aansluiting 32 mm.

€ 69.95

Read on...

Computers Speelgoed
Product