Windscherm hoog zonder bevestigingsset AGM Fox origineel

Dit windscherm hoog voor de AGM Fox is ook verkrijgbaar mét bevestigingsset.

Monteer een origineel windscherm voor uw AGM Fox!

Dit is geen overbodige luxe en maakt het rijden op uw scooter toch vele malen lekkerder zowel in de warme maanden als in de koude maanden. Dit vooral omdat dit windscherm voor de AGM Fox voorkomt dat er bijvoorbeeld tegen insecten regen en koude scherpe wind in uw gezicht komen. Afgezien van dat het windscherm hoog voor de AGM Fox er erg retro uitziet heeft het dus ook zeker een zinnig aspect! Specificaties van dit AGM Fox hoog windscherm: + Origineel AGM artikel. + Helder windscherm geen smoke. + Zonder bevestigingsset! + Past alleen op de AGM Fox! + Zorgt voor veel extra comfort tijdens uw ritten zowel woon-werk als recreatief rijden. Heeft u verder nog vragen over dit windscherm? Dan kunt u deze altijd stellen aan een van onze medewerkers via telefoon e-mail of chat!

€ 73.51

Read on...

Scooter Windschermen Windschermen hoog
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset AGM New Flash origineel

U heeft een AGM New Flash scooter zónder hoog windscherm?

Dan heeft Zandri de oplossing voor u!

Afgezien van dat het wel lekker is om uit de (koude) wind te zitten uit de regen te zitten en dus veel lekkerder kunt touren... Is het ook fijn voor insecten in de zomer bijvoorbeeld! Nooit krijgt u ze meer in uw gezicht met een gang van 30 kilometer per uur of harder! Als u het ons vraagt is dit de deal van de eeuw. En dan komt er nog die retro-look bij die rekenen we niet in deze scherpe prijs mee die krijgt u er gratis bij. Specificaties van dit AGM New Flash hoog windscherm: + Origineel AGM artikel. + Helder windscherm geen smoke. + Inclusief montageset. + Perfecte pasvorm. + De super retro-look krijgt u er voor niets bij! Heeft u verder nog vragen over dit windscherm? Dan kunt u deze altijd stellen aan een van onze medewerkers via telefoon e-mail of chat!

€ 114.26

Read on...

Scooter Windschermen Windschermen hoog
Product
 

Windscherm hoog (zonder bevestigingsset) AGM New Flash origineel

U heeft een AGM New Flash scooter zónder hoog windscherm?

Dan heeft Zandri de oplossing voor u!

Afgezien van dat het windscherm hoog voor de AGM New Flash er erg retro uitziet heeft het ook zeker een nut. Het beschermt u bijvoorbeeld tegen insecten regen en koude scherpe wind. Dit is geen overbodige luxe en maakt het rijden op uw scooter toch vele malen lekkerder zowel in de warme maanden als in de koude maanden. Hiervoor zorgt het windscherm hoog AGM New Flash voor! Dit windscherm wordt geleverd zonder bevestigingsset! Specificaties van dit AGM New Flash hoog windscherm: + Origineel AGM artikel. + Helder windscherm geen smoke. + Zonder montageset! + Perfecte pasvorm. + De super retro-look krijgt u er voor niets bij! Heeft u verder nog vragen over dit windscherm? Dan kunt u deze altijd stellen aan een van onze medewerkers via telefoon e-mail of chat!

€ 73.51

Read on...

Scooter Windschermen Windschermen hoog
Product
 

Voorvalbeugels Vespa Primavera Sprint glans zwart

Heeft u al een set voorvalbeugels voor uw Vespa Primavera of Sprint?

Waarom dan voorvalbeugels in glans zwart voor uw Vespa?

De vraag is meer: ''Waarom niet?'' Deze voorvalbeugels voor uw Vespa Primavera of Sprint in glans zwart zien er super uit. Dit zijn origineel model beugels dus u ziet geen verschil met origineel. Deze beugels in glans zwart zijn verkrijgbaar voor uw Vespa Primavera of Sprint maar ook andere beugels zijn verkrijgbaar zoals de voorspatbordbeugel en de achtervalbeugels. Zie hieronder de producten die passen bij deze voorvalbeugels in glans zwart voor uw Vespa Primavera of Sprint. Specificaties van de Vespa Primavera voorvalbeugels: + Kleur: Glans Zwart. + Past op: Vespa Primavera / Sprint + Origineel model voorvalbeugels. + Kijk ook naar onze voorspatbordbeugels en achtervalbeugels! Heeft u vragen over deze glans zwarte voorvalbeugels voor uw Vespa Primavera of Sprint? Neem dan op een van de vele manieren contact met ons op wij helpen u graag!

€ 99.90

Read on...

Scooter Val sierbeugels drager Voorvalbeugels
Product
 

Handvatverwarming Oxford Sports (v)

De handvatverwarming van Oxford zorgt ervoor dat u geen koude handen meer heeft op de scooter / motor!

Waarom Oxford Hotgrips?

In het verleden hebben wij verschillende merken handvatverwarming in het assortiment gehad. Wij als Zandri zijn over de meeste merken handvatverwarming niet tevreden en zijn volledig overgestapt op het merk Oxford. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat de kwaliteit van Oxford goed en betrouwbaar is. Om dat ook te bewijzen geeft Oxford 2 jaar garantie op de handvatverwarming! Deze Hotgrips zijn speciaal ontwikkeld voor de scooter / motor met een stuurdikte van 22mm. De standaard lengte van het sport handvat is 123mm. U kunt de handvat inkorten tot een lengte van maximaal 114mm zonder de verwarmingselementen te beschadigen.

Eigenschappen Oxford handvatverwarming Sports

• Vijf standen instelbaar • 2 jaar garantie • Mogelijkheid om op maat te snijden tot een maximale lengte van 114mm • Optimale grip comfortabele rubberen handvatten. • Schakelt automatisch uit bij ondervoltage • Waterdichterdicht controler • verwarmd tot 50°C

Montage Oxford handvatverwarming Sports

Als u een beetje handig bent kunt u de handvatverwarming van Oxford zelf monteren. Hieronder vindt u een uitgebreide montagevideo waarin alle stappen van de montage beschreven staan. In deze set zitten alle benodigdheden om het te kunnen monteren: • Montagebeugel • Montagehandleiding • Lijm • Kabelboom • Tyraps LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 59.90

Read on...

Scooter Stuurdelen Handvatverwarming
Product
 

BS Accu Laadindicator met zekering

Met deze BS accu laadindicator kunt u controleren of uw accu nog voldoende spanning heeft.

BS accu laadindicator met zekering

Deze BS accu laadindicator is gemakkelijk in gebruik. Hiermee kunt u gemakkelijk controleren of uw accu voldoende spanning heeft.

Kenmerken BS accu laadindicator met zekering

- Laat de conditie van de accu met een druk op de knop zien. - Inclusief zekering - Waterbestendig - Gemakkelijk in gebruik - Geeft het vertrouwen in de accu of deze nog in goede staat is. - Compact gemaakt - Werkt vanaf 3v accu's

€ 24.48

Read on...

Scooter Accu Toebehoren en bevestiging
Product
 

Koplamp Chroom look Yamaha Booster dagrijverlichting wit led R8

Verlichting op de Yamaha Booster is verplicht. Bekijk hier de sportieve chromen koplamp inclusief led dagrijverlichting!

Koplamp chroom Yamaha Booster inclusief dagrijverlichting

Verlichting op uw Yamaha Booster is verplicht. Het is dus belangrijk dat de Yamaha booster voorzien is van goede verlichting. Deze chromen koplamp met ingebouwde led dagrijverlichting is waarschijnlijk precies wat u zoekt als u opzoek bent naar een sportieve koplamp. Deze heeft ingebouwde dagrijverlichting dit kost wat meer tijd in de montage maar het eindresultaat mag er zeker zijn!

Kenmerken chromen koplamp Yamaha Booster inclusief Led dagrijverlichting

- Sportieve look. - LED-verlichting. - Feller dan halogeen. - Chromen look - Wit led licht

Montage Koplamp Yamaha Booster chroom

Een koplamp monteren is niet altijd even eenvoudig u (de)monteert kappen het oude licht waarna het nieuwe licht op de juiste manier wordt aangesloten. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze monteurs van de montage-hulplijn. Zij helpen u graag!

€ 32.10

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Achterspatbord Vespa Sprint grijs 742 b

Vervang het ongespoten zwarte achterspatbord door dit in originele Vespa kleur meegespoten achterspatbord!

Personaliseer je Vespa Sprint

Heeft u ook nog een ongespoten geribbeld zwart achterspatbord of is uw achterspatbord kapot? Vervang hem dan met dit in kleur meegespoten achterspatbord! De 742/b grijze kleur van het achterspatbord is een originele Vespa kleur deze zal perfect matchen met de rest van uw scooter. Uiteraard is dit meegespoten achterspatbord volledig glad! Bent u opzoek naar een andere kleur? Kijk de rest van onze originele kleuren achterspatborden voor de Vespa Sprint!

€ 26.28

Read on...

Scooter Kappensets beplatingsets Achterspatborden
Product
 

Achterspatbord Vespa Sprint blauw 261 a

Vervang het ongespoten zwarte achterspatbord door dit in originele Vespa kleur meegespoten achterspatbord!

Personaliseer je Vespa Sprint

Heeft u ook nog een ongespoten geribbeld zwart achterspatbord of is uw achterspatbord kapot? Vervang hem dan met dit in kleur meegespoten achterspatbord! De 261/a blauwe kleur van het achterspatbord is een originele Vespa kleur deze zal perfect matchen met de rest van uw scooter. Uiteraard is dit meegespoten achterspatbord volledig glad! Bent u opzoek naar een andere kleur? Kijk de rest van onze originele kleuren achterspatborden voor de Vespa Sprint!

€ 26.28

Read on...

Scooter Kappensets beplatingsets Achterspatborden
Product
 

Begrenzer regelbaar afstandsbediening Euro CDI (Diverse scooters)

Rondrijden op een opgevoerde scooter en rollenbank alsof hij standaard is? Dat kan nu!

De boel opvoeren maar op de rollenbank toch rustig aan?

Tja in principe gaat dat niet natuurlijk! Maar met een begrenzer wel. U heeft er vast wel eens van gehoord het Internet staat er vol van. En dat is omdat ze gewoon werken namelijk. Monteer een begrenzer als u nachtmerries krijgt van de rollenbank! Aansluiting is met een pinsluiting. Zo ziet het er allemaal netjes en strak uit. Geschikt voor de volgende scooters: -Zie passend op. (op andere type's is de cdi niet passend) Let op Controleer altijd of u cdi dezelfde soort aansluiting heeft. Alleen de cdi begrenzer aanzetten wanneer dit nodig is de cdi gaat veel sneller defect naarmate de cdi constant begrensd word. Uitvalpercentage van de goedkopere begrenzers is te hoog vandaar dat we duurdere(goede) varianten verkopen zoals deze! Verder nog vragen over dit artikel? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze service-hulplijn!

€ 111.08

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Begrenzer
Product
 

Begrenzer afstandsbediening Euro CDI Piaggio 4 takt 2 klepper 50 55km h

Toerenbegrenzer van het super bekende ''Eurobegrenzer''!

De boel opvoeren maar op de rollenbank toch rustig aan?

Tja in principe gaat dat niet natuurlijk! Maar met een toerenbegrenzer van Eurobegrenzer wel. U heeft er vast wel eens van gehoord het Internet staat er vol over. En dat is omdat ze gewoon werken namelijk. Monteer een Eurobegrenzer als u nachtmerries krijgt van de rollenbank! Zo ziet niemand of u hem aanzet en is het niet verdacht! *met deze cdi gaat de Piaggio/Vespa begrensd 50-55km/h *met deze cdi gaat de Piaggio/Vespa onbegrensd 70-75km/h Over de toerenbegrenzer: - Merk: Eurobegrenzer. - Inclusief afstandsbediening. - Voor Piaggio 4-takt 2-klepper scooters. Let op! deze begrenzer is geschikt voor de 4-takt 2-kleppen dit is vrijwel altijd de 25km/h(snor) versie van Vespa/Piaggio. Bent u niet zeker of deze begrenzer passend is neem dan gerust contact met ons op. Alleen de cdi begrenzer aanzetten wanneer dit nodig is de cdi gaat veel sneller defect naarmate de cdi constant begrensd word. Uitvalpercentage van de goedkopere begrenzers is te hoog vandaar dat we duurdere(goede) varianten verkopen zoals deze! Heeft u verder nog vragen over de montage van deze fantastische Eurobegrenzer? Bel dan onze montage-hulplijn wij helpen u graag!

€ 148.65

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Begrenzer
Product
 

Begrenzer regelbaar Euro Piaggio 4 takt 2 klepper 50 55km

Regelbare toerenbegrenzer van het super bekende ''Eurobegrenzer''!

De boel opvoeren maar op de rollenbank toch rustig aan?

Tja in principe gaat dat niet natuurlijk! Maar met een toerenbegrenzer van Eurobegrenzer wel. U heeft er vast wel eens van gehoord het Internet staat er vol over. En dat is omdat ze gewoon werken namelijk. Monteer een Eurobegrenzer als u nachtmerries krijgt van de rollenbank! *met deze cdi gaat de Piaggio/Vespa begrensd 50-55km/h *met deze cdi gaat de Piaggio/Vespa onbegrensd 70-75km/h Over de toerenbegrenzer: - Merk: Eurobegrenzer. - Te begrenzen met de AUX-aansluiting. - Voor Piaggio 4-takt 2-klepper scooters. Let op! deze begrenzer is geschikt voor de 4-takt 2-kleppen dit is vrijwel altijd de 25km/h(snor) versie van Vespa/Piaggio. Bent u niet zeker of deze begrenzer passend is neem dan gerust contact met ons op. Alleen de cdi begrenzer aanzetten wanneer dit nodig is de cdi gaat veel sneller defect naarmate de cdi constant begrensd word. Uitvalpercentage van de goedkopere begrenzers is te hoog vandaar dat we duurdere(goede) varianten verkopen zoals deze! Heeft u verder nog vragen over de montage van deze fantastische Eurobegrenzer? Bel dan onze montage-hulplijn wij helpen u graag!

€ 97.20

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Begrenzer
Product
 

Begrenzer regelbaar afstandsbediening Euro Chinese 4 takt scooters GY6 motoren

Regelbare toerenbegrenzer van het super bekende ''Eurobegrenzer''!

De boel opvoeren maar op de rollenbank toch rustig aan?

Tja in principe gaat dat niet natuurlijk! Maar met een toerenbegrenzer van Eurobegrenzer wel. U heeft er vast wel eens van gehoord het Internet staat er vol over. En dat is omdat ze gewoon werken namelijk. Monteer een Eurobegrenzer als u nachtmerries krijgt van de rollenbank! U kunt hem ook nog regelen bij het monteren en op afstand aan en uit zetten. Zo ziet niemand of u hem aanzet en is het niet verdacht! Over de toerenbegrenzer: - Merk: Eurobegrenzer. - Regelbaar. - Incl. afstandsbediening! - Voor Chinese 4-takt scooters. Alle GY6 motorblokken! Let op!Deze cdi is niet passend als u een Chinese Gy6 scooter heeft met een draad lopend uit de cdi. (zie foto tevens moet uw cdi dezelfde aansluiting hebben) Alleen de cdi begrenzer aanzetten wanneer dit nodig is de cdi gaat veel sneller defect naarmate de cdi constant begrensd word. Uitvalpercentage van de goedkopere begrenzers is te hoog vandaar dat we duurdere(goede) varianten verkopen zoals deze! Heeft u verder nog vragen over de montage van deze fantastische Eurobegrenzer? Bel dan onze montage-hulplijn wij helpen u graag!

€ 111.08

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Begrenzer
Product
 

Smeermiddel olie Valvoline 5W40 1 liter (met vultuit)

Onderweg olie bijvullen van uw scooter? Voorheen was dat onhandig zonder trechter.

Nu heeft u geen trechter meer nodig!

Nu ook makkelijk uw 5W40 olie bijvullen door middel van de handige vultuit. De hoge kwaliteit van Valvoline SYNpower 5W40 olie is zeer geschikt voor uw scooter. Het bijvullen kon voorheen een klein beetje een gedoe zijn maar nu heeft Valvoline een handige tuit aan de oliegfles gemaakt. Zo kunt u de olie zonder knoeien bijvullen! Heeft u verder nog vragen over deze 5W40 olie van Valvoline? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze service-hulplijn! ● High-Performance Full-Synthetische motorolie voor de 4-takt. ● Zorgt voor een snelle koude start. ● Perfecte bescherming en smering over een groot temperatuurbereik. ● Uitstekende bescherming onder de zwaarste omstandigheden. ● 1 liter fles

€ 9.90

Read on...

Scooter Olie en onderhoud 4 takt blokolie
Product
 

Beschermkap schokbreker Vespa Primavera Sprint zwart 98 a

Is de kap bij de schokbreker van uw Vespa Primavera stuk? Zandri heeft hem!

Wat doet dit kapdeel precies?

Dit kapdeel beschermt uw voorvork em schokbreker tegen steentjes modder en andere weeromstandigheden. Dit is zo gemaakt omdat anders steentjes bijvoorbeeld uw voorvork beschadigen en zand/vuil uw keerringen beschadigen. Dit kan er voor zorgen dat uw voorvork olie gaat lekken. Deze voorvork kap is dus een slimme toevoeging aan uw Vespa mocht het er nog niet opzitten! Over deze specifieke kap: - Geschikt voor de Vespa Primavera en Sprint. - Kleur: Zwart 98/A. In de foto's kunt u zien om welke kap het gaat maar de daadwerkelijke kleur staat hierboven en op een van de foto's. Heeft u verder nog vragen over dit product? Dan kunt u ons altijd bereiken via chat e-mail of via service-hulplijn.

€ 12.58

Read on...

Scooter Kappensets beplatingsets Beschermkap voorvork
Product
 

Beschermkap schokbreker Vespa Primavera Sprint rood 894

Is de kap bij de schokbreker van uw Vespa Primavera stuk? Zandri heeft hem!

Wat doet dit kapdeel precies?

Dit kapdeel beschermt uw voorvork em schokbreker tegen steentjes modder en andere weeromstandigheden. Dit is zo gemaakt omdat anders steentjes bijvoorbeeld uw voorvork beschadigen en zand/vuil uw keerringen beschadigen. Dit kan er voor zorgen dat uw voorvork olie gaat lekken. Deze voorvork kap is dus een slimme toevoeging aan uw Vespa mocht het er nog niet opzitten! Over deze specifieke kap: - Geschikt voor de Vespa Primavera en Sprint. - Kleur: Rood 894. In de foto's kunt u zien om welke kap het gaat maar de daadwerkelijke kleur staat hierboven en op een van de foto's. Heeft u verder nog vragen over dit product? Dan kunt u ons altijd bereiken via chat e-mail of via service-hulplijn.

€ 12.58

Read on...

Scooter Kappensets beplatingsets Beschermkap voorvork
Product
 

Beschermkap schokbreker Vespa Primavera Sprint bruin 129 a

Is de kap bij de schokbreker van uw Vespa Primavera stuk? Zandri heeft hem!

Wat doet dit kapdeel precies?

Dit kapdeel beschermt uw voorvork em schokbreker tegen steentjes modder en andere weeromstandigheden. Dit is zo gemaakt omdat anders steentjes bijvoorbeeld uw voorvork beschadigen en zand/vuil uw keerringen beschadigen. Dit kan er voor zorgen dat uw voorvork olie gaat lekken. Deze voorvork kap is dus een slimme toevoeging aan uw Vespa mocht het er nog niet opzitten! Over deze specifieke kap: - Geschikt voor de Vespa Primavera en Sprint. - Kleur: Bruin 129/a. In de foto's kunt u zien om welke kap het gaat maar de daadwerkelijke kleur staat hierboven en op een van de foto's. Heeft u verder nog vragen over dit product? Dan kunt u ons altijd bereiken via chat e-mail of via service-hulplijn.

€ 12.58

Read on...

Scooter Kappensets beplatingsets Beschermkap voorvork
Product
 

Beschermkap schokbreker Vespa Primavera Sprint geel 968 a

Is de kap bij de schokbreker van uw Vespa Primavera stuk? Zandri heeft hem!

Wat doet dit kapdeel precies?

Dit kapdeel beschermt uw voorvork em schokbreker tegen steentjes modder en andere weeromstandigheden. Dit is zo gemaakt omdat anders steentjes bijvoorbeeld uw voorvork beschadigen en zand/vuil uw keerringen beschadigen. Dit kan er voor zorgen dat uw voorvork olie gaat lekken. Deze voorvork kap is dus een slimme toevoeging aan uw Vespa mocht het er nog niet opzitten! Over deze specifieke kap: - Geschikt voor de Vespa Primavera en Sprint. - Kleur: Geel 968/A. In de foto's kunt u zien om welke kap het gaat maar de daadwerkelijke kleur staat hierboven en op een van de foto's. Heeft u verder nog vragen over dit product? Dan kunt u ons altijd bereiken via chat e-mail of via service-hulplijn.

€ 12.58

Read on...

Scooter Kappensets beplatingsets Beschermkap voorvork
Product
 

Beschermkap schokbreker Vespa Primavera Sprint blauw 222

Is de kap bij de schokbreker van uw Vespa Primavera stuk? Zandri heeft hem!

Wat doet dit kapdeel precies?

Dit kapdeel beschermt uw voorvork em schokbreker tegen steentjes modder en andere weeromstandigheden. Dit is zo gemaakt omdat anders steentjes bijvoorbeeld uw voorvork beschadigen en zand/vuil uw keerringen beschadigen. Dit kan er voor zorgen dat uw voorvork olie gaat lekken. Deze voorvork kap is dus een slimme toevoeging aan uw Vespa mocht het er nog niet opzitten! Over deze specifieke kap: - Geschikt voor de Vespa Primavera en Sprint. - Kleur: Blauw 222. In de foto's kunt u zien om welke kap het gaat maar de daadwerkelijke kleur staat hierboven en op een van de foto's. Heeft u verder nog vragen over dit product? Dan kunt u ons altijd bereiken via chat e-mail of via service-hulplijn.

€ 12.58

Read on...

Scooter Kappensets beplatingsets Beschermkap voorvork
Product
 

Beschermkap schokbreker Vespa Primavera Sprint grijs 791 a

Is de kap bij de schokbreker van uw Vespa Primavera stuk? Zandri heeft hem!

Wat doet dit kapdeel precies?

Dit kapdeel beschermt uw voorvork em schokbreker tegen steentjes modder en andere weeromstandigheden. Dit is zo gemaakt omdat anders steentjes bijvoorbeeld uw voorvork beschadigen en zand/vuil uw keerringen beschadigen. Dit kan er voor zorgen dat uw voorvork olie gaat lekken. Deze voorvork kap is dus een slimme toevoeging aan uw Vespa mocht het er nog niet opzitten! Over deze specifieke kap: - Geschikt voor de Vespa Primavera en Sprint. - Kleur: Grijs 791/B. In de foto's kunt u zien om welke kap het gaat maar de daadwerkelijke kleur staat hierboven en op een van de foto's. Heeft u verder nog vragen over dit product? Dan kunt u ons altijd bereiken via chat e-mail of via service-hulplijn.

€ 12.58

Read on...

Scooter Kappensets beplatingsets Beschermkap voorvork
Product