Lakstift Vespa 579 goud

Piaggio / Vespa lakstiften. Inhoud: 12ml lakstift Kleur: 579 goud Merk: Endurance

Informatie Vespa / Piaggio lakstift

Beschadigingen die niet groot zijn doen afbreuk aan het uiterlijk van uw Piaggio / Vespa scooter. Om uw scooter weer in goede optische staat te krijgen heeft Zandri lakstiften laten ontwikkelen. Lakstiften die via een lakcomputer zijn gescand door een gecertificeerde Ferrari reparateur! Door lakken op deze manier in te scannen is het kleurverschil tot bijna nul gereduceerd! Daarnaast zorgt de kleurcode ervoor dat u 100% zeker bent van de juiste kleur.

Gebruiksaanwijzing lakstift voor uw Vespa of Piaggo.

Reinig en ontvet uw Vespa / Piaggio scooter daar waar de lakken worden aangebracht. Zorg dat u eerst heel goed schud in de lakstift zit roestvrij stalen balletjes die zorgen dat de lak goed gemixt wordt. Schud ongeveer een minuut voor dat u de eerste laag aanbrengt. Breng de lak heel dun aan en herhaal dit proces een aantal keer; indien noodzakelijk. Laat de lak tussen elk proces 5 minuten drogen. Deze lakstift is geschikt voor: -Vespa Lx

€ 9.90

Read on...

Scooter Lak en verf Lakstiften
Product
 

Voorvork (zonder swingarm) Vespa Lx Lxv S (model als origineel)

Schade aan uw voorvork of een deel ervan? Bespaar hier nooit op en vervang het voor een nieuw exemplaar!

Waarom is een voorvork zo belangrijk?

De voorvork van uw Vespa Lx of Vespa S is het onderdeel wat uw stuur met de weg in contact brengt in samenwerking met de velg en band natuurlijk. Is hier een keerring bus of wat anders aan defect of beschadigd? Dan zult u deze hoogstwaarschijnlijk moeten vervangen. Een voorvork is een zeer nauw luisterend onderdeel. Is dit niet veilig moet u zeker niet gaan rijden. Dit kan voor grote ongelukken zorgen! Eigenschappen van deze Vespa Lx / S voorvork: - Replica voorvork van Vespa origineel model. - Perfecte pasvorm. - Geschikt voor de Vespa Lx én Vespa S. - Zeer strakke prijs-kwaliteit verhouding. - Zonder swingarm! De montage van een voorvork voor de Vespa Lx en Vespa S is een zeer gevoelige handeling. Als u gaat monteren vraag dan onze monteurs om assistentie via 0900-7600900. (0 90 per minuut)

€ 112.71

Read on...

Scooter Framedelen Voorvorken
Product
 

Voorvork (zonder swingarm) Vespa Primavera Sprint (model als origineel)

Schade aan uw voorvork of een deel ervan? Bespaar hier nooit op en vervang het voor een nieuw exemplaar!

Waarom is een voorvork zo belangrijk?

Een voorvork is het onderdeel wat uw stuur met de weg in contact brengt in samenwerking met de velg en band natuurlijk. Is hier een keerring bus of wat anders aan defect of beschadigd? Dan zult u deze hoogstwaarschijnlijk moeten vervangen. Een voorvork is een zeer nauw luisterend onderdeel. Is dit niet veilig moet u zeker niet gaan rijden. Dit kan voor grote ongelukken zorgen! Eigenschappen van deze Vespa Primavera / Sprint voorvork: - Replica voorvork van Vespa origineel model. - Perfecte pasvorm. - Geschikt voor de Vespa Primavera én Vespa Sprint. - Zeer strakke prijs-kwaliteit verhouding. - Zonder swingarm! De montage van een voorvork voor de Vespa Primavera of Sprint is een zeer gevoelige handeling. Als u gaat monteren vraag dan onze monteurs om assistentie via 0900-7600900. (0 90 per minuut)

€ 124.27

Read on...

Scooter Framedelen Voorvorken
Product
 

Uitlaat Vespa Primavera Sprint 4 takt 4 kleppen (model als origineel)

Een uitlaat voor uw Vespa scooter met 4 kleppen. Er staat dan op uw cilinderkop ''Quaddro

Eigenschappen origineel model Vespa Primavera / Sprint uitlaat:

- Originele rij-eigenschappen. - Originele model en pasvorm. (Primavera / Sprint) - Inclusief hitteschild. - Scherp geprijsd. - Zeer strakke prijs-kwaliteit verhouding. Deze uitlaat is alleen passend op de Vespa (brom versie) 45km/h uitvoering (4-takt 4-kleppen) Montage Vespa 4-takt 4-klepper uitlaat Het kan gebeuren dat bouten afbreken tijdens het (de)monteren van de nieuwe Vespa Primavera / Sprint uitlaat. Vet de nieuwe bouten daarom ook altijd in met kopervet (zie hieronder) zodat ze in de toekomst weer gemakkelijk los te krijgen zijn. Wanneer er niets afbreekt is het geen moeilijke taak om de uitlaat te (de)monteren. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 140.00

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Kickstartpedaal Piaggio Zip Vespa Primavera Sprint Lx Lxv S mat zwart

Mat zwart kickstartpedaal voor uw Piaggio of Vespa scooter? Zandri heeft hem nieuw in het assortiment!

Een kickstartpedaal in glans zwart of mat zwart?

Dit nieuwe kickstartpedaal voor Piaggio Zip en vele Vespa scooters is licht en ziet er zeer strak uit. Verkrijgbaar in mat zwart én in glans zwart. Is misschien uw carterdeksel beschadigd? Dan kunt u deze ook bestellen bij Zandri.nl. Specificaties van dit kickstartpedaal: - Kleur: Mat Zwart. - Geschikt voor: Piaggio Zip. - Geschikt voor: Vespa Primavera / Sprint / Lx / Lxv / S. Heeft u verder nog vragen over dit kickstartpedaal in mat zwart voor uw Vespa Primavera Sprint Lx Lxv S of Piaggio Zip scooter? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen wij helpen u graag!

€ 25.35

Read on...

Scooter Motoronderdelen Kickstarter schakelpedaal
Product
 

Kickstartpedaal Piaggio Zip Vespa Primavera Sprint Lx Lxv S glans zwart

Nieuw kickstartpedaal voor uw Piaggio of Vespa scooter? Zandri heeft hem nieuw in het assortiment!

Een kickstartpedaal in glans zwart of mat zwart?

Dit nieuwe kickstartpedaal voor Piaggio Zip en vele Vespa scooters is licht en ziet er zeer strak uit. Verkrijgbaar in mat zwart én in glans zwart. Is misschien uw carterdeksel beschadigd? Dan kunt u deze ook bestellen bij Zandri.nl. Specificaties van dit kickstartpedaal: - Kleur: Glans Zwart. - Geschikt voor: Piaggio Zip. - Geschikt voor: Vespa Primavera / Sprint / Lx / Lxv / S. Heeft u verder nog vragen over dit kickstartpedaal voor uw Vespa Primavera Sprint Lx Lxv S of Piaggio Zip scooter? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen wij helpen u graag!

€ 25.35

Read on...

Scooter Motoronderdelen Kickstarter schakelpedaal
Product
 

Topkoffer 32 liter slede rugkussen Deep Ocean Blue

Een topkoffer in Deep Ocean Blue op uw scooter goed plan!

Waarom een topkoffer op uw Kymco?

Een topkoffer is erg handig om bagage veilig en gemakkelijk mee te nemen op uw scooter of brommer. In bepaalde gevallen kan een mand ook erg handig zijn. Als u meer spullen mee zou willen nemen opw uw scooter is een topkoffer dé oplossing voor u. Topkoffers zijn verkrijgbaar in vele kleuren maten en merken. Specificaties van deze topkoffer: - Merk: Shad. - Kleur: Deep Ocean Blue. - Inclusief slede. - Inhoud: 32 liter. (Ongeveer 1 jethelm en handschoenen.) - Kleurcode PB391MA - Let op! U heeft wel een achterdrager nodig voor een topkoffer! Heeft u verder nog vragen over deze topkoffer van Shad in de kleur Deep Ocean Blue? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via een van de vele manieren wij helpen u graag!

€ 114.31

Read on...

Scooter Topkoffers en manden Topkoffer
Product
 

Kappenset Piaggio Zip 5 delig amber (SP Look) DMP

Deze amber kleur op een Piaggio Zip (SP Look) kappenset? Heel modern!

Waarom zijn deze kappensets gewild?

Dit komt omdat een originele kappenset van een Piaggio Zip hoog in de kosten loopt maar zodra u deze kappenset heeft gemonteerd heeft u een getraind oog nodig om te kunnen zien dat het geen originele kappenset van Piaggio Zip SP is. Combineren met een (witte) stickerset van een Piaggio Zip (of SP) is bijvoorbeeld ook mogelijk op deze kappensets! Kenmerken van de kappenset van de Piaggio Zip - Deze kappenset van de Piaggio Zip is gemaakt van hard kunststof. - Replica kappenset van de Piaggio Zip SP dus veel goedkoper. - ZIP SP logo in voorfront gegraveerd! - Kleur: Amber. - 5 delige set. - Merk: DMP. Combineer deze kappenset met een nieuwe stickerset voor uw Piaggio Zip en u hebt een fantatisch eindresultaat! Hieronder staat tevens een montagevideo van een kappenset voor de Piaggio Zip. Deze helpt u door de montage. En u kunt natuurlijk altijd onze montage-hulplijn bellen als u er niet uitkomt. Wij helpen u graag. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 132.92

Read on...

Scooter Kappensets beplatingsets Complete kappensets
Product
 

Topkoffer 46 liter slede rugsteun

Een topkoffer is dé oplossing voor meer opslagruimte op uw scooter motor of bromfiets!

Uw scooter bromfiets of motor komt opslagruimte te kort?

Dan is een topkoffer wat u zoekt. Zeer makkelijk in gebruik en ideaal als u uw waardevolle spullen in uw koffer wil laten zitten. Er is plaats voor 1 helm en nog wat meer! Wilt u een topkoiffer op uw scooter met een rugsteuntje erop voor uw passagier? Dan zoekt u niet verder! Over deze 46 liter topkoffer: • Inhoud: 46 liter. • Capaciteit: 1 (integraal) helm + handschoenen en wat kleine spullen. • Waterbestendig • Impact Resistant • Een rugsteun slede en montageset zijn inbegrepen! Montage van deze 32 liter topkoffer Het monteren van een topkoffer hoeft niet ingewikkeld te zijn maar het kan een ware worsteling zijn als u niet weet waar u moet beginnen. Daarom hebben wij een montagevideo voor u gemaakt. Deze staat hieronder weergegeven. Mocht het met hulp van de montagevideo nog niet gelukt zijn dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen. Wij helpen u graag!

€ 57.14

Read on...

Scooter Topkoffers en manden Topkoffer
Product
 

Blokkeersleutel starttandwiel Sym 12 16 inch 4 takt Buzzetti 5509

Om uw variateur / koppelingshuis te demonteren in je scooter gebruikt u een blokkeersleutel.

Variateur openen met de blokkeersleutel

De varioblokkeersleutel is altijd eenvoudig aan te brengen. Zodra het kickstartdeksel is gedemonteerd zie je de voorste vario zitten. Door de blokkeersleutel aan te brengen kan de centrale moer los gedraaid worden! Zodra deze moer los is kan het koppelingshuis gedemonteerd worden! De variateur blokkeersleutel is een eenvoudig maar prima alternatief om een koppelingshuis te demonteren wanneer er geen compressor aanwezig is! Voor de achterste koppeling heeft u een blokkeer sleutel vliegwiel nodig (deze zijn universeel) Deze sleutel is passend op elke Sym scooter met 12 14 en 16 inch. (dit staat voor de bandenmaat)

€ 16.34

Read on...

Scooter Gereedschap ijzerwaren Blokkeersleutels
Product
 

Blokkeersleutel starttandwiel GY6 4 takt Endurance

Om uw variateur / koppelingshuis te demonteren in je scooter gebruikt u een blokkeersleutel.

Variateur openen met de blokkeersleutel

De varioblokkeersleutel is altijd eenvoudig aan te brengen. Zodra het kickstartdeksel is gedemonteerd zie je de voorste vario zitten. Door de blokkeersleutel aan te brengen kan de centrale moer los gedraaid worden! Zodra deze moer los is kan het koppelingshuis gedemonteerd worden! De variateur blokkeersleutel is een eenvoudig maar prima alternatief om een koppelingshuis te demonteren wanneer er geen compressor aanwezig is! Voor de achterste koppeling heeft u een blokkeer sleutel vliegwiel nodig. (deze zijn universeel) Deze sleutel is passend op elke GY6 scooter behalve de KYMCO modellen daar hebben we een andere blokkeer sleutel voor. Vanwege de vele problemem met een blokeersleutel voor de GY6 hebben we deze sleutel op maat laten maken met een pasbus erbij. (De pasbus doet u voor de sleutel dan de schroef erin die uit de carter komt.)

€ 11.50

Read on...

Scooter Gereedschap ijzerwaren Blokkeersleutels
Product
 

Blokkeersleutel Peugeot Horizontaal 2 takt

Om uw variateur / koppelingshuis te demonteren in je scooter gebruikt u een blokkeersleutel.

Variateur openen met de blokkeersleutel

De varioblokkeersleutel is altijd eenvoudig aan te brengen. Zodra het kickstartdeksel is gedemonteerd zie je de voorste vario zitten. Door de blokkeersleutel aan te brengen kan de centrale moer los gedraaid worden! Zodra deze moer los is kan het koppelingshuis gedemonteerd worden! De variateur blokkeersleutel is een eenvoudig maar prima alternatief om een koppelingshuis te demonteren wanneer er geen compressor aanwezig is! Voor de achterste koppeling heeft u een blokkeer sleutel vliegwiel nodig (deze zijn universeel) Deze sleutel is passend op elke Peugeot Horizontaal scooter 2-takt.

€ 12.39

Read on...

Scooter Gereedschap ijzerwaren Blokkeersleutels
Product
 

Onderhoudspakket Piaggio Zip 4 takt origineel

Breng uw Piaggio Zip weer in topvorm met dit onderhoudspakket!

Onderhoud aan uw Piaggio Zip

Wilt u graag uw Piaggio Zip onderhouden met originele producten hebben wij hier alles om groot onderhoud uit te voeren. Ons advies is om uw Zip om de 3500km te onderhouden hierdoor kunt u motorische schade of stilstand voorkomen.

Wat krijgt u bij deze onderhoudskit voor de Piaggio Zip

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Piaggio origineel • Variateur-rollen Piaggio origineel • Variateur-geleiders Piaggio origineel • V-snaar Piaggio origineel • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter • Remschoenen achter Piaggio origineel • Remblokken voor Piaggio origineel

Origineel onderhoudskit

Uw Piaggio Zip in top conditie met deze originele onderhoudskit. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe!

€ 89.95

Read on...

Scooter Olie en onderhoud Onderhoudspakketten
Product
 

Onderhoudspakket Vespa Lx Lxv S 4 takt 2 klepper origineel

Breng uw Vespa Vespa Lx / Lxv / S 4-takt 2-klepper weer in topvorm met dit onderhoudspakket van Vespa!

Onderhoud aan uw Vespa Vespa Lx / Lxv / S 4-takt 2-klepper

Wilt u graag uw Vespa Lx / Lxv / S onderhouden met originele producten hebben wij hier alles om groot onderhoud uit te voeren. Ons advies is om uw Vespa om de 3500km te onderhouden hierdoor kunt u motorische schade of stilstand voorkomen.

Wat krijgt u bij deze onderhoudskit voor de Vespa Vespa Lx / Lxv / S 4-takt 2-klepper

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Vespa origineel • Variateur-rollen Vespa origineel • Variateur-geleiders Vespa origineel • V-snaar Vespa origineel • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter • Remschoenen achter Vespa origineel • Remblokken voor Vespa origineel

Origineel onderhoudskit

Uw Vespa Lx / Lxv / S in top conditie met deze originele onderhoudskit. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe!

€ 89.95

Read on...

Scooter Olie en onderhoud Onderhoudspakketten
Product
 

Onderhoudspakket Vespa Lx Lxv S 4 takt 4 klepper origineel

Breng uw Vespa Vespa Lx / Lxv / S 4-takt 4-klepper weer in topvorm met dit onderhoudspakket van Vespa!

Onderhoud aan uw Vespa Vespa Lx / Lxv / S 4-takt 4-klepper

Wilt u graag uw Vespa Lx / Lxv / S onderhouden met originele producten hebben wij hier alles om groot onderhoud uit te voeren. Ons advies is om uw Vespa om de 3500km te onderhouden hierdoor kunt u motorische schade of stilstand voorkomen.

Wat krijgt u bij deze onderhoudskit voor de Vespa Vespa Lx / Lxv / S 4-takt 4-klepper

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Vespa origineel • Variateur-rollen Vespa origineel • Variateur-geleiders Vespa origineel • V-snaar Vespa origineel • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter • Remschoenen achter Vespa origineel • Remblokken voor Vespa origineel

Origineel onderhoudskit

Uw Vespa Lx / Lxv / S in top conditie met deze originele onderhoudskit. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe!

€ 97.50

Read on...

Scooter Olie en onderhoud Onderhoudspakketten
Product
 

Onderhoudspakket Vespa Primavera Sprint 4 takt 4 klepper origineel

Breng uw Vespa Primavera of Sprint 4-takt 4-klepper weer in topvorm met dit onderhoudspakket van Vespa!

Onderhoud aan uw Vespa Primavera of Sprint 4-takt 4-klepper

Wilt u graag uw Primavera of Sprint onderhouden met originele producten hebben wij hier alles om groot onderhoud uit te voeren. Ons advies is om uw Vespa om de 3500km te onderhouden hierdoor kunt u motorische schade of stilstand voorkomen.

Wat krijgt u bij deze onderhoudskit voor de Vespa Primavera of Sprint 4-takt 4-klepper

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Vespa origineel • Variateur-rollen Vespa origineel • Variateur-geleiders Vespa origineel • V-snaar Vespa origineel • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter • Remschoenen achter Vespa origineel • Remblokken voor Vespa origineel

Origineel onderhoudskit

Uw Primavera of Sprint in top conditie met deze originele onderhoudskit. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe!

€ 117.50

Read on...

Scooter Olie en onderhoud Onderhoudspakketten
Product
 

Onderhoudspakket Vespa Primavera Sprint 4 takt 2 klepper origineel

Breng uw Vespa Primavera of Sprint 4-takt 2-klepper weer in topvorm met dit onderhoudspakket van Vespa!

Onderhoud aan uw Vespa Primavera of Sprint 4-takt 2-klepper

Wilt u graag uw Primavera of Sprint onderhouden met originele producten hebben wij hier alles om groot onderhoud uit te voeren. Ons advies is om uw Vespa om de 3500km te onderhouden hierdoor kunt u motorische schade of stilstand voorkomen.

Wat krijgt u bij deze onderhoudskit voor de Vespa Primavera of Sprint 4-takt 2-klepper

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Vespa origineel • Variateur-rollen Vespa origineel • Variateur-geleiders Vespa origineel • V-snaar Vespa origineel • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter • Remschoenen achter Vespa origineel • Remblokken voor Vespa origineel

Origineel onderhoudskit

Uw Primavera of Sprint in top conditie met deze originele onderhoudskit. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe!

€ 109.95

Read on...

Scooter Olie en onderhoud Onderhoudspakketten
Product
 

Topkoffer 32 liter slede rugsteun

Wilt u wat meer spullen mee kunnen nemen op uw tweewieler? Een topkoffer doet zijn werk!

Uw scooter bromfiets of motor komt opslagruimte te kort?

Dan is een topkoffer wat u zoekt. Zeer makkelijk in gebruik en ideaal als u uw waardevolle spullen in uw koffer wil laten zitten. Er is plaats voor 1 helm en nog wat meer! Wilt u een topkoiffer op uw scooter met een rugsteuntje erop voor uw passagier? Dan zoekt u niet verder! Over deze 32 liter topkoffer: • Inhoud: 32 liter. • Capaciteit: 1 (integraal) helm + handschoenen • Waterbestendig • Impact Resistant • Een rugsteun slede en montageset zijn inbegrepen! Montage van deze 32 liter topkoffer Het monteren van een topkoffer hoeft niet ingewikkeld te zijn maar het kan een ware worsteling zijn als u niet weet waar u moet beginnen. Daarom hebben wij een montagevideo voor u gemaakt. Deze staat hieronder weergegeven. Mocht het met hulp van de montagevideo nog niet gelukt zijn dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen. Wij helpen u graag!

€ 46.96

Read on...

Scooter Topkoffers en manden Topkoffer
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset AGM VXS BTC Riva Sport China Classis Sport smoke (A kwaliteit)

Op zoek naar een windscherm wat uw ogen beschermt van de felle zon? Ga voor smoke!

Kenmerken van dit smoke windscherm voor uw BTC Riva Sport / AGM Vx50s:

Wanneer u door weer en wind rijdt is het verstandig om een windscherm aan te schaffen deze beschermt uw lichaam tegen regen rijwind of insecten. Of u kunt een Isotta windscherm monteren omdat het uw scooter een echte retro look geeft! Dit windscherm voor de Agm Vxs is origineel van AGM en heeft dus de beste pasvorm! Voordelen van dit BTC Riva Sport / AGM Vx50s windscherm: - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind zon etc - Geeft een karakteristieke retro look. - Inclusief bevestigingsset - 73 cm hoog. - Smoke windscherm dus niet helder. - Alleen voor de modellen met vierkant koplampen. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze service-hulplijn via telefoon e-mail of online chat.

€ 87.99

Read on...

Scooter Windschermen Windschermen hoog
Product
 

Los beugelslot MKX 100x100 ART 4

Uw ketting is nog prima maar u heeft een nieuw beugelslot nodig? MKX staat achter u.

Zeer tevreden over MKX ART sloten.

. Bij Zandri verkopen wij al lange tijd MKX producten. Hierover zijn we zeer tevreden vooral over de prijs-kwaliteit verhoudingen. De kwaliteit van de sloten zijn prima en daarbij is een MKX slot vele malen goedkoper dan een Luma slot bijvoorbeeld. Als wij niet achter deze producten stonden zouden wij geen MKX sloten verkopen. Specificaties van het MKX beugelslot: - Merk: MKX. - Kleur: Zwart. - Ruimte tussen poten: 100mm x 100mm. - Veiligheidscategorie: ART-4. - Toepasbaar bij praktisch alle kettingsloten. Heeft u nog vragen over dit 100x100 beugelslot van MKX met ART-4 keuring? Dan kunt u ons altijd bereiken op een van de vele contactmogelijkheden. Wij helpen u graag.

€ 12.50

Read on...

Scooter Alarm en sloten Kettingsloten
Product