MBO Commercieel medewerker

Met deze MBO 3-opleiding behaal je een officieel erkend MBO-diploma. Je volgt modules op het gebied van sales, marketing en accountmanagement. Ook komen commerciële vaardigheden aan bod en volg je een module Commercieel Engels.

€ 93.50

Read on...

Marketing Communicatie en Sales MBO opleiding Nu ASUS Notebook actie
Product
 

MBO (Junior) accountmanager

Met deze MBO 4-opleiding behaal je een officieel erkend MBO 4-diploma. Je volgt modules op het gebied van commerciële vaardigheden, netwerken en sales. Ook leer je het Engels en Spaans voor dat je nodig hebt in een commerciële omgeving.

€ 95.60

Read on...

Marketing Communicatie en Sales MBO opleiding Nu ASUS Notebook actie
Product
 

Search engine advertising

Met de cursus Search Engine Advertising leer je alles over het opzetten, instellen en optimaliseren van advertentiecampagnes binnen zoekmachines. Je leert onder meer werken met Google Adwords en Google Analytics en weet na afloop precies hoe je goede resultaten kunt behalen met een zoekmachinecampagne.

€ 149.00

Read on...

ICT Functiegericht HBO niveau
Product
 

Business information management foundation (BiSLF)

De cursus Business Information Management Foundation (BiSL®) biedt kennis van informatiemanagement a.d.h.v. Business Information Service Library (BiSL), de standaard voor informatie managementstructuren. Haal een erkend EXIN BiSL®-certificaat.

€ 135.00

Read on...

ICT HBO cursus
Product
 

Tuinarchitectuur

Voor wie zelfstandig als tuinontwerper aan de slag wil, is de cursus Tuinarchitectuur van de LOI de perfecte keuze! De cursus Tuinarchitectuur brengt je stap voor stap alle kneepjes van het vak bij.

€ 25.00

Read on...

Huis en Tuin Hobby en vrije tijd
Product
 

HBO bachelor Lerarenopleiding Wiskunde

De NVAO-geaccrediteerde HBO-bachelor Lerarenopleiding wiskunde is voor iedereen die een carrière als leraar wiskunde ambieert. Na afloop heb je de officiële titel Bachelor of Education (B Ed) op zak.

€ 179.00

Read on...

Onderwijs en Pedagogiek Bachelor Nu ASUS Notebook actie
Product
 

HBO Samenwerking in de bouw

Het korte HBO-programma Samenwerking in de bouw brengt vakkennis in korte tijd up-to-date. Deze opleiding is onderdeel van de bacheloropleiding HBO Bouwkunde. Succesvolle afronding geeft mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar de volledige bachelor.

€ 329.00

Read on...

Bouw Kort hbo programma
Product
 

MBO Onderwijsassistent verkort

Deze verkorte en erkende opleiding is speciaal voor wie al een MBO-diploma Pedagogisch medewerker heeft en nu onderwijsassistent wil worden. Dankzij vrijstellingen en een kortere stage behaal je al In 14 maanden een erkend MBO 4-diploma.

€ 74.00

Read on...

Onderwijs en Pedagogiek MBO opleiding Nu ASUS Notebook actie
Product
 

MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker verkort

Deze verkorte en erkende opleiding is speciaal voor wie al een MBO-diploma Pedagogisch medewerker heeft en nu een stap hoger wil. Dankzij vrijstellingen en een kortere stage behaal je al In 14 maanden een erkend MBO 4-diploma.

€ 79.00

Read on...

Onderwijs en Pedagogiek MBO opleiding Nu ASUS Notebook actie
Product
 

Branchediploma medisch pedicure

De cursus Branchediploma medisch pedicure behandelt de verzorging van voetproblemen en regelgeving van hygiëne en arbo. Haal een branche-erkend TCI-diploma. Je kunt werken als medisch pedicure bij een pedicurepraktijk of je eigen praktijk starten.

€ 95.00

Read on...

Uiterlijke verzorging en Wellness Functiegericht MBO niveau
Product
 

Kort MBO Freelance IT support specialist

Tijdens de opleiding Kort MBO Freelance IT-support specialist leer je alles over systeembeheer en het starten van een eigen onderneming.

€ 89.00

Read on...

ICT MBO deelprogramma
Product
 

Webanalyse

Met de cursus Webanalyse leer je alles over het analyseren en optimaliseren van online campagnes en websites. Je leert het softwarepakket Google Analytics hiervoor gebruiken. Na afloop kun je meer rendement halen uit online marketing.

€ 149.00

Read on...

Marketing Communicatie en Sales Functiegericht HBO niveau
Product
 

Visual merchandising

Met deze creatieve en praktijkgerichte opleiding Visual merchandising leer je etaleren als een professional. De opleiding is inclusief lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, begeleiding door professionals en online hoorcolleges.

€ 99.00

Read on...

Retail Handel en Ondernemerschap Functiegericht MBO niveau
Product
 

Zelfstandig kindervoedingsadviseur

Wil jij graag aan de slag als kindervoedingsadviseur en je eigen praktijk starten? Kies dan voor de cursus Zelfstandig kindervoedingsadviseur. Je doet alle kennis en vaardigheden op om aan de slag te kunnen als zelfstandig kindervoedingsadviseur!

€ 52.00

Read on...

Voeding Functiegericht MBO niveau
Product
 

Transportplanner

Met de opleiding Transportplanner leer je o.a. bedrijfseconomische berekeningen maken en maak je kennis met belangrijke begrippen binnen de transportbranche. Wet- en regelgeving komt aan bod en je leert internationaal goed te communiceren.

€ 75.00

Read on...

Logistiek Inkoop en Transport Cursus
Product
 

Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG)

Het Pedagogisch Didactisch Getuigschrift is bestemd voor MBO-docenten zonder lesbevoegdheid. Binnen een jaar heb je de juiste papieren op zak. Aangeboden door LOI Hogeschool en je werkgever. Een aanstelling voor minimaal 0,4 fte is een vereiste.

€ 249.00

Read on...

Onderwijs en Pedagogiek Bachelor
Product
 

MCSA Windows Server 2012

De opleiding MCSA omvat 3 veelgevraagde Microsoft-certificeringen: 70-410, 70-411 en 70-412. Na afronding kun je geavanceerde Windows Server 2102 R2-functionaliteiten configureren en beheren. Inclusief begeleiding, literatuur en online oefenomgeving.

€ 245.00

Read on...

ICT HBO cursus
Product
 

Kindervoedingsadviseur

De cursus Kindervoedingsadviseur is bestemd voor iedereen die graag als kindervoedingsadviseur wil werken en in eigen kring voedingsadvies wil kunnen geven.

€ 52.00

Read on...

Voeding Functiegericht MBO niveau
Product
 

Zakelijke correspondentie Nederlands

De LOI-opleiding Zakelijke correspondentie Nederlands is een uitstekende keuze als je alles wilt leren over verschillende briefstijlen en briefsoorten.

€ 45.00

Read on...

Taalvaardigheid en Vertalen Cursus
Product
 

HBO Controlling

Dit korte HBO-programma omvat twee modules uit de bachelor SPD Bedrijfsadministratie: Management control en Treasury management. Je behaalt meteen twee SPD-certificaten.

€ 249.00

Read on...

Administratie Kort hbo programma
Product