Pencil voor iPad Pro

De Apple pencil laat u toe om tot de pixel nauwkeurig te werken. De pencil is kantel-en drukgevoelig, zodat u eindeloos kunt vari?ren in lijndikte. De pencil bezit een lightning-connector onder een magnetische dop. 15 seconden opladen is voldoende om een uur verder te werken. Volledig opgeladen kan u voor 12 uur ontwerpen, bewerken, schetsen, krabbelen, schrijven en schrappen.

€ 129.00

Read on...

Tablet PC
Product
 

Magic Trackpad 2

De Magic Trackpad 2 is ontworpen met een nieuwe design en voorzien van een oplaadbare batterij. Zo is dankzij de Magic Trackpad 2 nu ook Force Touch op je desktopcomputer te gebruiken. Dankzij vier druksensoren onder het oppervlak kun je overal klikken. De sensoren herkennen ook hoeveel druk je op het trackpad uitoefent. Zo is het nog makkelijker en heb je nog meer mogelijkheden om je content te bewerken. Magic Trackpad 2 beschikt over een glazen oppervlak dat bijna 30 procent groter is dan bij het vorige trackpad. En door het lagere profiel scrol en swipe je sneller en gemakkelijker dan ooit door je favoriete content. Magic Trackpad 2 maakt automatisch verbinding met je Mac, dus je kunt meteen aan het werk. En de batterij biedt voldoende energie voor een maand of meer - zonder tussentijds opladen.

€ 149.00

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

ZEUS E1

De ZEUS E1 is voorzien van een 3200 DPI optische sensor die pixel-precieze tracking en geavanceerde oppervlakte kalibratie ondersteuning biedt. Daarnaast maakt het aanpasbare lichtontwerp met 16,8 miljoen dubbel niveau multi-color de ZEUS E1 ??n van de meest unieke gaming muizen. De ZEUS E1 is uitgerust met zes strategisch geplaatste knoppen die je zelf kunt configureren en biedt een consequente en nauwkeurige tracking. De NYX E1 Mouse Mat is gemaakt van hoge kwaliteit polymeer en is geoptimaliseerd voor game sensoren waardoor je beter over de mat glijd zonder dat je hoeft te boeten voor controle of nauwkeurigheid.

€ 19.99

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

X56 H.O.T.A.S.

Logitech G heeft de X56 HOTAS ontworpen om de ervaring van VR-gaming en ruimtesimulatie, een genre dat weer populairder wordt, te verbeteren. Het is het perfecte voorbeeld van volledige controle, met analoge duimsticks, RGB-verlichting, 16-bit rol- en hoogteroeras, 189 programmeerbare knoppen en meer. De bijgewerkte X56 HOTAS heeft een nieuwe subtiele zwarte en grijze afwerking. De veranderingen reiken verder dan het uiterlijk, met technische updates om tegemoet te komen aan de feedback van de community en een nog geweldigere ervaring te bieden aan vliegliefhebbers op elk niveau, van casual, plug-and-play gaming tot professioneel afgestemde simulatie.

€ 269.00

Read on...

Spelbesturing
Product
 

airFiber 24HD

De AirFiber 24HD is geschikt voor het opbouwen van een point-to-point verbinding gebruikmakend van de 24 GHz band. De AirFiber 24HD beschikt over geavanceerde technologie waarmee snelheden tot 2 Gigabit/seconde kunnen worden gehaald voor afstanden tot 20 km. Dankzij de behuizing met metalen reflector volgens MIL-STD-810G militaire normen, is de AirFiber 24HD gehard tegen de strengste weersomstandigheden.

€ 2879.00

Read on...

Netwerk
Product
 

UAP AC IW PRO 5er 2GE AC1750 AP

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 889.00

Read on...

Netwerk
Product
 

UAP AC IW PRO 2GE AC1750 AP

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 189.00

Read on...

Netwerk
Product
 

UAP AC PRO E 2GE AC1750 AP

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 129.00

Read on...

Netwerk
Product
 

WAC510

De NETGEAR WAC510 is een high-performance access point voor zakelijk toepassingen. Gebruik de NETGEAR Insight app voor het beheren van de access point op een intu?tieve manier, zonder de nood aan extra hardware. De WAC 510 ondersteunt een totale verwerkingscapaciteit van 1,2 Gbps (300 Mbps voor 2,4 GHz en 867 Mbps 802.11ac voor 5 GHz) en kan geconfigureerd worden als router of access point.

€ 116.90

Read on...

Netwerk
Product
 

Aironet 2802I 2GE AC W2 4x4 AP

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 579.00

Read on...

Netwerk
Product
 

Aironet 2802E 2GE AC W2 4x4 AP

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 769.00

Read on...

Netwerk
Product
 

Meraki MX65W Cloud Managed

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 839.00

Read on...

Netwerk
Product
 

Aruba IAP 305

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 449.00

Read on...

Netwerk
Product
 

TL WPA8630P AV1300

De TL-WPA8630P is een 3 Poorts Gigabit Powerline met ingebouwd stopcontact. Het biedt hoge overdrachtssnelheden zowel bedraad als draadloos voor gecombineerde snelheden tot 1350 Mbps en ondersteunt zo al je online behoeften. De TL-WPA8630P beschikt verder over 2X2 MIMO, dit zorgt voor meerdere simultane verbindingen zodat je kan genieten van hogere powerline snelheden en meer stabiliteit. De 3 gigabit poorten creëren beveiligde bedrade netwerken voor PC's, Smart TV's of bijvoorbeeld spelconsoles en het ingebouwde stopcontact zorgt ervoor dat je geen stopcontact hoeft te verliezen.

€ 99.00

Read on...

PowerLAN
Product
 

Juniper EX SFP 1GE LX 1000Base LX SFP

Deze StarTech gigabit glasvezel-SFP is vervaardigd voor betrouwbare netwerkverbindingen. Gebouwd volgens nauwkeurige specificaties en volledig getest om optimale prestaties te garanderen, kan deze hoogwaardige glasvezeltransceivermodule worden ge?nstalleerd in Juniper Networks switches en routers die de Juniper EX-SFP-1GE-LX transceivermodule ondersteunen, alsmede andere belangrijke merken netwerkapparatuur. Deze 1000Base-LX SFP biedt gigabit connectiviteit via single-mode glasvezelkabel, met een bereik tot 10 km. Hij biedt een betrouwbare en voordelige manier voor het toevoegen, vervangen of upgraden van de poorten van jouw netwerkapparatuur Deze glasvezeltransceiver biedt zowel gemak als schaalbaarheid en is volledig hot-pluggable, waardoor je hem kan installeren zonder het netwerkverkeer te onderbreken of jouw apparatuur opnieuw te moeten starten. Hij vormt een veelzijdige en voordelige oplossing, die compatibel is met een breed scala aan gigabit netwerkapparaten. Ideaal voor gebruik in switches, routers en andere netwerkapparatuur, biedt de SFP betrouwbare prestaties, waardoor je jouw netwerk voordelig naar externe segmenten kan uitbreiden. De SFP ondersteunt single-mode glasvezelkabel met een maximumafstand van 10 km en maximale dataoverdrachtsnelheden tot 1,25 Gbps. Deze GbE glasvezel SFP ondersteunt ook Digital Diagnostics Monitoring (DDM/DOM).

€ 83.90

Read on...

Hubs Switches
Product
 

ZyWall 310

De Zyxel ZyWALL 310 is een VPN-firewall welke is ontworpen om de snelste prestaties te leveren voor implementaties op meerdere locaties. Er zijn acht configureerbare aansluitingen. Het heeft een SPI firewall doorvoer snelheid van 5000Mbps en VPN doorvoer snelheid van 650Mbps. Veiligere en betrouwbaardere VPN-verbindingen. Veiligere en betrouwbaardere VPN-verbindingen. Snellere processoren hebben de mogelijkheden van aanvallers om VPN-tunnels te ontcijferen enorm vergroot. Oudere VPN-cryptografische algoritmen zoals Message Digest 5 (MD5) en Secure Hash Algorithm 1 (SHA-1) zijn niet langer voldoende om veilige uitgaande communicatie te garanderen. Met ondersteuning voor het meer geavanceerde Secure Hash Algorithm 2 (SHA-2) biedt de VPN Firewall de veiligste VPN-verbindingen in zijn klasse om maximale veiligheid voor zakelijke communicatie te garanderen. Zero-configuration toegang op afstand. Virtuele private netwerken bieden bedrijven een veilige en handige manier om bedrijfsmiddelen te delen met partners, klanten of werknemers op zakenreis. Toch zijn typische VPN-oplossingen moeilijk te configureren voor niet-technische gebruikers, wat de bruikbaarheid en het gebruiksgemak sterk vermindert. De Zyxel VPN-firewalls zijn uitgerust met Easy VPN voor een automatische IPSec VPN-installatie op locatie. Er is een wizard beschikbaar met de Zyxel IPSec VPN- cliëntsoftware die automatisch het VPN-configuratiebestand ophaalt van de externe Zyxel VPN-firewall en de IPSec VPN-installatie in 3 eenvoudige stappen voltooit. Zyxel's Easy VPN verlaagt de administratieve rompslomp en biedt partner-, klanten- of reizende medewerkers eenvoudig en veilig toegang tot bedrijfsservers, e-mail- of datacenters.

€ 1349.00

Read on...

Netwerk
Product
 

ZyWall 1100

De Zyxel ZyWALL 1100 is een VPN-firewall welke is ontworpen om de snelste prestaties te leveren voor implementaties op meerdere locaties. Er zijn acht configureerbare aansluitingen. Het heeft een SPI firewall doorvoer snelheid van 6000Mbps en VPN doorvoer snelheid van 800Mbps. Veiligere en betrouwbaardere VPN-verbindingen. Veiligere en betrouwbaardere VPN-verbindingen. Snellere processoren hebben de mogelijkheden van aanvallers om VPN-tunnels te ontcijferen enorm vergroot. Oudere VPN-cryptografische algoritmen zoals Message Digest 5 (MD5) en Secure Hash Algorithm 1 (SHA-1) zijn niet langer voldoende om veilige uitgaande communicatie te garanderen. Met ondersteuning voor het meer geavanceerde Secure Hash Algorithm 2 (SHA-2) biedt de VPN Firewall de veiligste VPN-verbindingen in zijn klasse om maximale veiligheid voor zakelijke communicatie te garanderen. Zero-configuration toegang op afstand. Virtuele private netwerken bieden bedrijven een veilige en handige manier om bedrijfsmiddelen te delen met partners, klanten of werknemers op zakenreis. Toch zijn typische VPN-oplossingen moeilijk te configureren voor niet-technische gebruikers, wat de bruikbaarheid en het gebruiksgemak sterk vermindert. De Zyxel VPN-firewalls zijn uitgerust met Easy VPN voor een automatische IPSec VPN-installatie op locatie. Er is een wizard beschikbaar met de Zyxel IPSec VPN- cliëntsoftware die automatisch het VPN-configuratiebestand ophaalt van de externe Zyxel VPN-firewall en de IPSec VPN-installatie in 3 eenvoudige stappen voltooit. Zyxel's Easy VPN verlaagt de administratieve rompslomp en biedt partner-, klanten- of reizende medewerkers eenvoudig en veilig toegang tot bedrijfsservers, e-mail- of datacenters.

€ 2449.00

Read on...

Netwerk
Product
 

GS305P SOHO Ethernet Switch

De Netgear GS305P is een Gigabit ethernet switch geschikt voor thuis en kleine kantoren. De GS305P is een PoE switch is ideaal voor het aansluiten van apparaten zoals IP-camera's VoIP/internet-toestellen, access points, enzovoort en geschikt voor datasnelheden tot 1000 Mbit/s.

€ 69.90

Read on...

Hubs Switches
Product
 

Meraki MX65 Cloud Managed

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 649.00

Read on...

Netwerk
Product
 

SG550XG 8F8T

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 2129.00

Read on...

Hubs Switches
Product