EK AF Extender 12mm F F G1 4 Nickel

De EK-AF Extender 12mm F-F G1/4 - Nickel van EKWB is geschikt om twee fittings of adapters met een G1/4 schroefdraad met elkaar te verbinden.

€ 4.99

Read on...

Waterkoeling
Product
 

EK AF Extender 8mm M F G1 4 Black

De zwarte EK-AF extender 8mm G1/4 is geschikt voor het verlengen van het bereik van de G1/4 poort. Dit is bijvoorbeeld nodig bij het monteren van grotere fittings die normaliter geblokkeerd zouden worden door de ingebouwde hardware.

€ 4.99

Read on...

Waterkoeling
Product
 

EK XRES 140 Revo D5 RGB (stand alone)

De EK-XRES 140 Revo D5 RGB is een doorzichtig cilindervormig reservoir met RGB verlichting, compatibel met de D5 pompen van EKWB. Dit bovenstuk biedt tot wel 15% betere prestaties dan het standaard bovenstuk.

€ 89.90

Read on...

Waterkoeling
Product
 

140 Revo D5 Plexi (stand alone

De EK-XRES 140 Revo D5 - Plexi is een doorzichtig cilindervormig reservoir, compatibel met de D5 pompen van EKWB. Dit bovenstuk biedt tot wel 15% betere prestaties dan het standaard bovenstuk.

€ 89.90

Read on...

Waterkoeling
Product
 

Thermosensor G1 4

Uiterst nauwkeurige temperatuursensor voor G1/4 schroefdraad. De sensor kan in een reservoir worden ge?ntegreerd door deze in een vrije draad te voegen. Het verzegeld zichzelf strak met zijn ge?ntegreerde O-ring afdichting. Installatie is eenvoudig en zonder gereedschap, want de as is gekarteld, wat een stevige greep op de sensor garandeert. In de buurt van de sensor kop is de materiaal sterkte kleiner dan 1 mm, waardoor een snelle en nauwkeurige meting mogelijk wordt. Dankzij de G1/4 schroefdraad is de sensor universeel compatibel met de meeste waterkoeling onderdelen.

€ 9.99

Read on...

Waterkoeling
Product
 

EK FB ASRock X399 RGB Monoblock Nickel

De EK-FB ASRock X399 RGB Monoblock - Nickel is een volledige all-in-one koelingssysteem voor de volgende Intel AMD TR4 socket: ASRock X399 Taichi ASRock Fatal1ty X399 Professional Gaming Het is ontworpen in medewerking met ASRock. Het koelblok gebruikt het award winnende EK-Supremacy koelingssysteem om de beste resultaten te verzekeren. De EK-FB ASRock X399 RGB Monoblock - Nickel koelt de AMD TR4 socket type CPU en Power Regulation module(MOSFET) rechtstreeks af doordat het water stroomt over de belangrijke zones. Het koelblok heeft een design dat een goede doorstroom mogelijk maakt en het systeem koel houdt.

€ 119.90

Read on...

Waterkoeling
Product
 

Variabler SLI Crossf. G1 42 Slot

De SLI/Crossfire Connector G1/4 2-Slot van Phobya biedt de mogelijkheid om twee grafische kaart koelers direct op elkaar aan te sluiten. Door de variabel beweegbare uiteinden (ca. 12 mm in lengte) kan deze connector gebruikt worden met videokaarten van verschillende fabrikanten. De connector is geschikt voor moederborden met een afstand van twee slots tussen beide videokaarten.

€ 7.49

Read on...

Waterkoeling
Product
 

EK FB MSI X399 GAMING RGB Monobl Nick

De EK-FB MSI X399 GAMING RGB Monoblock - Nickel is een volledige all-in-one koelingssysteem voor de volgende Intel AMD TR4 socket: MSI X399 Gaming Pro Carbon AC MSI X399 SLI Plus Het is ontworpen in medewerking met MSI. Het koelblok gebruikt het award winnende EK-Supremacy koelingssysteem om de beste resultaten te verzekeren. De EK-FB MSI X399 GAMING RGB Monoblock - Nickel koelt de AMD TR4 socket type CPU en Power Regulation module(MOSFET) rechtstreeks af doordat het water stroomt over de belangrijke zones. Het koelblok heeft een design dat een goede doorstroom mogelijk maakt en het systeem koel houdt.

€ 119.90

Read on...

Waterkoeling
Product
 

EK FB GA X399 GAMING RGB Monobl Nick

De EK-FB GA X399 GAMING RGB Monoblock - Nickel is een volledige all-in-one koelingssysteem voor de volgende Intel AMD TR4 socket: GIGABYTE X399 Aorus Gaming 7 (rev.1.0) GIGABYTE X399 Designare EX (rev.1.0) Het is ontworpen in medewerking met GIGABYTE. Het koelblok gebruikt het award winnende EK-Supremacy koelingssysteem om de beste resultaten te verzekeren. De EK-FB GA X399 GAMING RGB Monoblock - Nickel koelt de AMD TR4 socket type CPU en Power Regulation module(MOSFET) rechtstreeks af doordat het water stroomt over de belangrijke zones. Het koelblok heeft een design dat een goede doorstroom mogelijk maakt en het systeem koel houdt.

€ 119.90

Read on...

Waterkoeling
Product
 

EK AF Extender Rotary M M G1 4 Nickel

Deze fitting kan gebruikt worden voor het verbinden van twee waterkoeling componenten met vrouwelijke schroefdraadpoorten. De twee mannelijke schroefdraden kunnen onafhankelijk van elkaar vastgemaakt worden.

€ 5.99

Read on...

Waterkoeling
Product
 

EK AF FillPort G1 4 Nickel

De EK-AF Fillport is een paneel gemonteerde adapter ontworpen voor als serviceport te dienen voor een reservoir.

€ 6.99

Read on...

Waterkoeling
Product
 

EK AF Angled 90 2F G1 4 Nickel

De EK-AF Angled 90° 2F G1/4 - Nickel is een koppelstuk met een hoek van 90° met twee female G1/4 schroefdraden. De adapter maakt het mogelijk twee fittings met een G1/4 schroefdraad te verbinden met elkaar.

€ 6.00

Read on...

Waterkoeling
Product
 

V Tubler 4T 2m Transparent

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 14.99

Read on...

Waterkoeling
Product
 

Pacific RL240 D5 LCS Kit Riing 12

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 379.00

Read on...

Waterkoeling
Product
 

Pacific R360 D5 LCS Kit Riing 12

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 409.00

Read on...

Waterkoeling
Product
 

Pacific R240 D5 LCS Kit Riing 12

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 349.00

Read on...

Waterkoeling
Product
 

EK CoolStream SE 420

De EK-CoolStream SE is een slanke, krachtige computer vloeistofkoeling-radiator. Gemaakt voor de EK-Vardar 140 mm hoge statische drukventilatoren, deze radiator is geoptimaliseerd voor maximale warmte afvoer over het gehele werkingsbereik van de ventilator, waardoor uitzonderlijke prestaties worden geleverd bij zowel lage als hoge luchtstroom werking. EK verzekerd kwaliteitsniveau, optimale prijs-prestatieverhouding en uniek minimalistisch ontwerp maken deze EK-CoolStream SE-serie radiatoren een perfecte keuze voor elk watergekoeld systeem. De compacte afmeting van de SE-serie radiator maakt installatie in zelfs de kleinste behuizingen mogelijk. Deze radiator biedt de beste koelcapaciteit in een radiatorklasse van 28 mm dik: koperen lamellen zorgen voor een enorm oppervlak, terwijl de parallelle stroomkoeling kamers de hydraulische stromingsweerstand tot een minimum beperken. Radiateurafdekkingen met aan beide zijden UNC 6-32-schroefdraden, maken het mogelijk om push-pull ventilatoren te installeren om de koelprestaties nog verder te verhogen.

€ 89.90

Read on...

Waterkoeling
Product
 

EK HDC Fitting 16mm G1 4 Gold

De EK-HDC Fitting is een solide-tube compressie fitting die is ontworpen voor het gebruik met solide tubing van acryl, koper, roestvrij staal. De EK-HDC Fitting is het veiligere variant van de EK-HD adapter fitting aangezien het vermijdt dat de tube uit de fitting wordt getrokken doordat de afdichting zich onder de ring bevindt. De fitting is compatibel met de EK-CSQ 45°/90° angled adapters. De fittings worden vastgezet met behulp van een 9mm inbussleutel(niet inbegrepen).

€ 5.99

Read on...

Waterkoeling
Product
 

EK KIT S280

De EK-KIT S280 is een compacte starter waterkoeling kit speciaal voor alle gebruikers die de best presterende koeling zoeken. Deze waterkoeling is gemaakt van markt bewezen componenten voor de hoogste behuizing compatibiliteit. Ontworpen voor behuizingen met beperkte ruimte en een slanke radiator in het achterhoofd, zijn S kits een goede keuze voor elke starter met waterkoeling voor computers.

€ 265.90

Read on...

Waterkoeling
Product
 

EK KIT S140

De EK-KIT S140 is een compacte starter waterkoeling kit speciaal voor alle gebruikers die de best presterende koeling zoeken. Deze waterkoeling is gemaakt van markt bewezen componenten voor de hoogste behuizing compatibiliteit. Ontworpen voor behuizingen met beperkte ruimte en een slanke radiator in het achterhoofd, zijn S kits een goede keuze voor elke starter met waterkoeling voor computers.

€ 236.90

Read on...

Waterkoeling
Product