Magic Trackpad 2

De Magic Trackpad 2 is ontworpen met een nieuwe design en voorzien van een oplaadbare batterij. Zo is dankzij de Magic Trackpad 2 nu ook Force Touch op je desktopcomputer te gebruiken. Dankzij vier druksensoren onder het oppervlak kun je overal klikken. De sensoren herkennen ook hoeveel druk je op het trackpad uitoefent. Zo is het nog makkelijker en heb je nog meer mogelijkheden om je content te bewerken. Magic Trackpad 2 beschikt over een glazen oppervlak dat bijna 30 procent groter is dan bij het vorige trackpad. En door het lagere profiel scrol en swipe je sneller en gemakkelijker dan ooit door je favoriete content. Magic Trackpad 2 maakt automatisch verbinding met je Mac, dus je kunt meteen aan het werk. En de batterij biedt voldoende energie voor een maand of meer - zonder tussentijds opladen.

€ 149.00

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

ZEUS E1

De ZEUS E1 is voorzien van een 3200 DPI optische sensor die pixel-precieze tracking en geavanceerde oppervlakte kalibratie ondersteuning biedt. Daarnaast maakt het aanpasbare lichtontwerp met 16,8 miljoen dubbel niveau multi-color de ZEUS E1 ??n van de meest unieke gaming muizen. De ZEUS E1 is uitgerust met zes strategisch geplaatste knoppen die je zelf kunt configureren en biedt een consequente en nauwkeurige tracking. De NYX E1 Mouse Mat is gemaakt van hoge kwaliteit polymeer en is geoptimaliseerd voor game sensoren waardoor je beter over de mat glijd zonder dat je hoeft te boeten voor controle of nauwkeurigheid.

€ 19.99

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

HE Ergonomic Vertical mouse

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 84.90

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

MW 4500

De MW 4500 van Cherry is een draadloze optische muis, waarvan de focus ligt op de ergonomische vorm en het 45° design. Het ontwerp voorkomt de belasting op je pols zodat je comfortabel kan blijven werken, zowel thuis als op kantoor. De MW 4500 is verder voorzien van 6 knoppen met een scrollwiel, een nauwkeurige optische sensor met 3-standen en een extra kleine nano-ontvanger. Simpelweg de adapter aansluiten op je USB poort en je kan de muis gebruiken.

€ 24.99

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

BT LED Display Add On

Het BT LED Display van Thrustmaster is een draadloos Bluetooth LED display, en een essentiële aanvulling voor raceliefhebbers. Het heeft 15 ingebouwde LED's als toerenteller (RPM), 6 baanvlaggen-LED's, een centraal numeriek display voor de ingeschakelde versnelling en links en rechts alfanumerieke displaygebieden. Zo heb je al je race gegevens binnen handbereik om aan kop te blijven.

€ 169.00

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

ZA12

Of je nu rechts of linkshandig bent, het symmetrische ontwerp van de ZA12 maakt het mogelijk om door rechts of linkshandigen te worden gebruikt. Het high profile ontwerp geeft steun aan de handpalm van de gebruiker.

€ 59.99

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

X35000 muis

De HP draadloze muis X3500 van wereldklasse, gebouwd om beter verbinding te maken, te communiceren, te werken en te spelen. Volgens strenge standaarden en richtlijnen, gecombineerd in een elegant, modern design met geavanceerde functionaliteit en een lange levensduur.

€ 16.99

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

Rival 300 CS GO Hyper Beast Edition

De SteelSeries Rival 300 Gaming Mouse brengt onge?venaarde prestaties samen in een geheel nieuw ontwerp. De vele aanpassingsmogelijkheden maken het tot de ultieme professionele, rechtshandige muis. Deze muis biedt geavanceerde functies, waaronder een optische sensor met een constante snelheid, duurzame SteelSeries schakelaars en een soft touch afwerking voor verbetering van het comfort. De ergonomische grip wordt geaccentueerd door rubberen zijgrepen en intu?tief geplaatste knoppen. De muis kan worden aangepast op een groot aantal functies, waaronder responstijd, instelbare knoppen, twee verlichte zones en een printbare 3D naamplaat. De Rival 300 overtreft de concurrentie op prestaties, kenmerken en waarde.

€ 59.00

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

1337 RGB

Met de 1337 RGB gaming muismat breidt Sharkoon hun populaire 1337-serie uit met een veelkleurige highlight. Net als de andere gaming muismatten van de serie biedt de 1337 RGB een extreem robuust textieloppervlak met optimale glijeigenschappen en een rubberen antislipvoet voor een perfecte grip. Door de RGB-verlichting transformeert de discrete muismat in een stuk effectieve gamingapparatuur. Selecteer de verlichtingskleur uit een opgegeven RGB-bereik. Er zijn drie verschillende verlichtingsmodi beschikbaar, die - net als alle andere functies - eenvoudig kunnen worden aangepast via een enkele knop op de controller. De controller staat niet in de weg tijdens bewegingen, dankzij de lage hoogte van slechts 9 mm. Daarnaast biedt de praktische muiskabelgeleider nog meer comfort tijdens het gamen. De 1337 RGB gaming muismat zelf is slechts 3 mm dik, 359 mm breed en 279 mm diep, waardoor hij ideaal is voor de meeste gamers.

€ 24.99

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

Cord wired Mouse black

De Targus Cord-Storing Optical Mouse is een optische muis voorzien van een optische sensor (1.000 DPI) om nauwkeurig te kunnen werken en een gepatenteerd ontwerp waardoor de 61cm lange USB-kabel aan elke lengte kan worden aangepast. De kabel kan zelfs volledig in de muis worden teruggetrokken, om de muis gemakkelijk te kunnen vervoeren. Door het ergonomische ontwerp helpt het palmspanning te voorkomen en is het geschikt voor links- en rechtshandigen.

€ 19.99

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

Leadr

De Roccat Leadr geeft je de vrijheid van draadloos met de prestaties van bedraad. De combinatie tussen baanbrekende draadloze technologie en geoptimaliseerde Owl-Eye optische sensor maakt dat het niet langer een handicap is om met een draadloze muis te gamen. Geen lag en vrijwel geen vertraging, hij beschikt over een docking station met oplaadindicatie en batterijstatus LEDs en met een kabel voor gebruik als bedrade muis, plus innovatieve knoppen voor betere controle. De Leadr heeft 14 volledig programmeerbare knoppen en een solide 2D Titan Wheel. Vooraan en in het midden van haar arsenaal zit de X-Celerator ??nassige analoge duim peddel, voor verbeterde functies met behoud van perfecte muis controle. Daarnaast heeft de Leadr een mid-knuckle Fin Switch, voor snelle en instinctieve controle.

€ 149.00

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

Wrist Rest for Masterkeys L

Gebruik je Masterkeys L toetsenbord met deze polssteun en geniet van extra comfort. De Cooler Master polssteun is gefabriceerd uit zacht schuimstof voor bescherming tegen blessures ten gevolge van langdurige sessies achter de computer. De onderzijde is gemaakt van rubber zodat de steun niet wegschuift.

€ 17.99

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

Abyssus Elite D.Va Edition

De Abyssus Elite D.Va Edition is ontworpen om aan de hoge eisen van gamers te voloen met een desig gebaseerd op de stijl van Hana Song beter bekend als D. Va. Voor Overwatch bestond, domineerde zij, de StarCraft toernooiperiode en werd ze op 16-jarige leeftijd wereldkampioen dankzij haar scherpe instincten en ongelooflijke reflexen. De Abyssus Elite D.Va Edition is een no-nonsense, eenvoudige gaming-grade muis. Met de 7200dpi Razer optische sensor en de 30G acceleratie, neem je de volledig controle in de hand. De drieultra-responsive programmeerbaar hyperesponse knoppen zijn zorgvuldig ontworpen om snel de commando's van de gebruiker uit te voeren. Met de geavanceerde Razer Chroma verlichting opties kan je de verlichting van de muis naar eigen smaak instellen.

€ 69.90

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

Goliathus Medium Speed D.Va.

Voor Overwatch bestond, domineerde Hana Song beter bekend als D. Va, de StarCraft toernooiperiode en werd ze op 16-jarige leeftijd wereldkampioen dankzij haar scherpe instincten en ongelooflijke reflexen. De Goliathus D.Va. Edition is ontworpen om aan de hoge eisen van gamers als Hana Song te voldoen. Het is geoptimaliseerd voor alle muisgevoeligheid instellingen en sensortypes, en heeft een rubberen basis voor een goede grip, zelfs op gladde oppervlakken. Het weefsel van de muismat wordt strak getrokken om een glad en naadloos oppervlak te creëren, zodat jouw muis snel glijdt zonder hinder. Het weefsel zorgt ook voor een comfortabel gevoel onder je pols en hand, waardoor vermoeidheid wordt geminimaliseerd, zelfs als je het hele weekend blijft gamen. Low sense, high sense, laser of optische sensor - ongeacht jouw gevoeligheidsinstelling of favoriete gaming muis, biedt deze muismat totale tracking responsiviteit voor consistent betrouwbare in-game controle. Altijd top prestaties, en klaar voor de strijd in de wereld van overwatch. Het patroon van de rubberen basis is ontworpen om een sterke grip te bieden, waardoor de mat stabiel blijft liggen, hoe agressief je ook beweegt met je muis. Je hoeft je nooit zorgen te maken over jouw muismat.

€ 24.99

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

ZA12 Gaming Mouse

Of je nu rechts of linkshandig bent, het symmetrische ontwerp van de ZA12 maakt het mogelijk om door rechts of linkshandigen te worden gebruikt. Het high profile ontwerp geeft steun aan de handpalm van de gebruiker.

€ 64.90

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

Deathadder Elite SKT T1 edition

De Deathadder Elite SKT T1 Edition is een muis met een True 16000 DPI optische sensor. Daarnaast heeft deze eSports grade muis true tracking met 450 IPS en een Resolution Accuracy van 99,4%, zodat je eenvoudiger critical hits en penta-kills kan maken. Hij beschikt over Razer Mechanical Mouse Switches met een levensduur van 50 miljoen clicks, geoptimaliseerd voor gaming. Het design van de muis is gebaseerd op het logo van het Koreaanse professionele gaming team, SK Telecom T1. Het enige team dat drie keer de League of Legends World Championship heeft gewonnen en daarnaast in 2016 de Triple Crown heeft gewonnen: overwinningen tijdens het IEM World Championship, Riot Mid-Season Invitational and World Championship.

€ 89.00

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

Goliathus Medium Speed SKT T1

Het Koreaanse professionele gaming team, SK Telecom T1 is het enige team dat drie keer de League of Legends World Championship heeft gewonnen en daarnaast in 2016 de Triple Crown heeft gewonnen: overwinningen tijdens het IEM World Championship, Riot Mid-Season Invitational and World Championship. De Goliathus SKT T1 Edition is ontworpen om aan de hoge eisen van gamers als het SK Telecom T1 te voldoen. Het is geoptimaliseerd voor alle muisgevoeligheid instellingen en sensortypes, en heeft een rubberen basis voor een goede grip, zelfs op gladde oppervlakken. Het weefsel van de muismat wordt strak getrokken om een glad en naadloos oppervlak te creëren, zodat jouw muis snel glijdt zonder hinder. Het weefsel zorgt ook voor een comfortabel gevoel onder je pols en hand, waardoor vermoeidheid wordt geminimaliseerd, zelfs als je het hele weekend blijft gamen. Low sense, high sense, laser of optische sensor - ongeacht jouw gevoeligheidsinstelling of favoriete gaming muis, biedt deze muismat totale tracking responsiviteit voor consistent betrouwbare in-game controle. Altijd top prestaties, welke positie je ook speelt, zelfs als je gaat voor de Baron. Het patroon van de rubberen basis is ontworpen om een sterke grip te bieden, waardoor de mat stabiel blijft liggen, hoe agressief je ook beweegt met je muis. Je hoeft je nooit zorgen te maken over jouw muismat.

€ 24.99

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

DeathAdder Chroma Overwatch

De DeathAdder Chroma - Overwatch van Razer geeft u alle controle over je PC game. Met zijn 10.000 dpi resolutie worden zelfs de kleinste bewegingen geregistreerd. De muis beschikt over een Optische sensor, vijf programmeerbare knoppen en 1000Hz USB polling met slechts 1ms responsetime voor perfecte spelcontrole. Door de Chroma lighting kan je de kleur van de verlichting eenvoudig instellen in elke gewenste kleur. Met de Razer Synapse software is het mogelijk om meerdere profielen aan te maken en in samenwerking met een Razer Synapse toetsenbord is het zelfs mogelijk om via de muis al je toetsenbord macro's te gebruiken. De Synapse software geeft ook toegang tot de Lift-off tracking en Surface calibration functies, waardoor de muis nog beter en sneller kan reageren.

€ 79.00

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

Gaming Dark Core RGB

Met de DARK CORK CORE RGB gaming muis kun je kiezen tussen draadloos 2.4GHz, Bluetooth® compatibiliteit of bekabelde modus voor prestatiegericht gaming met veelzijdige connectiviteit. De muis heeft een batterijlevensduur van 24 uur en is via USB op te laden. Verder biedt de 16.000 DPI optische sensor een hoge nauwkeurigheid en bieden de acht programmeerbare knoppen en twee verwisselbare zijgrepen extra controle en grip. En met behulp van de CORSAIR Utility Engine (CUE) kun je verbluffende RGB lichteffecten instellen.

€ 99.00

Read on...

Muizen Trackballs
Product
 

Gaming Dark Core RGB SE

Met de DARK CORK CORE RGB SE-gaming muis kun je kiezen tussen draadloos 2.4GHz, Bluetooth® compatibiliteit of bekabelde modus voor prestatiegericht gaming met veelzijdige connectiviteit. De muis heeft een batterijlevensduur van 24 uur en is via Qi® draadloos op te laden. Verder biedt de 16.000 DPI optische sensor een hoge nauwkeurigheid en bieden de acht programmeerbare knoppen en twee verwisselbare zijgrepen extra controle en grip. En met behulp van de CORSAIR Utility Engine (CUE) kun je verbluffende RGB lichteffecten instellen.

€ 109.00

Read on...

Muizen Trackballs
Product