Voorspatbordbeugel Sym Fiddle III chroom origineel (SY820 FI3 CRM)

Uw Sym Fiddle 3 spatbord beschermen tegen stoot schade? Dan is deze originele spatbordbeugel de oplossing!

De originele chrome voorspatbordbeugel voor uw Sym Fiddle III

De voorspatbordbeugel voor de Sym Fiddle III is nét dat ene detail voor de voorzijde van uw Sym Fiddle III. Niet alleen ziet het er mooi glanzend en retro uit maar het heeft ook nog een functioneel nut. Als u valt met de scooter zal uw voorspatbord vaak beschadigen een beugel biedt extra bescherming voor uw voorspatbord. Monteer dus snel een voorspatbordbeugel voor uw Sym Fiddle III! Dan heeft u betere bescherming bij het eventueel vallen en het ziet er nog eens goed uit ook!

Eigenschappen van deze voorspatbordbeugel:

+ Geschikt voor de Sym Fiddle III. + Kleur: chroom. + Biedt extra bescherming bij het vallen. + Mooi op zowel lichte als donkere varianten van de Sym Fiddle III. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u deze stellen bij onze service-hulplijn wij helpen u graag!

€ 31.80

Read on...

Scooter Val sierbeugels drager Voorspatbordbeugels
Product
 

Voorspatbordbeugel Sym Fiddle III glans zwart origineel (SY820 FI3 BLA)

U mist nog nét even dat detail voor op uw Sym Fiddle 3?

De originele voorspatbordbeugel voor uw Sym Fiddle III

De voorspatbordbeugel voor de Sym Fiddle III is nét dat ene detail voor de voorzijde van uw Sym Fiddle III. Niet alleen ziet het er mooi glanzend en retro uit maar het heeft ook nog een functioneel nut. Als u valt met de scooter zal uw voorspatbord vaak beschadigen een beugel biedt extra bescherming voor uw voorspatbord. Monteer dus snel een voorspatbordbeugel voor uw Sym Fiddle III! Dan heeft u betere bescherming bij het eventueel vallen en het ziet er nog eens goed uit ook! Specificaties van deze voorspatbordbeugel: + Geschikt voor de Sym Fiddle III. + Kleur: zwart. + Biedt extra bescherming bij het vallen. + Mooi op zowel lichte als donkere varianten van de Sym Fiddle III. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u deze stellen bij onze service-hulplijn wij helpen u graag!

€ 31.80

Read on...

Scooter Val sierbeugels drager Voorspatbordbeugels
Product
 

Klapdrager Sym Fiddle II III zwart origineel SY810 X1A KBL

Een handig accessoire voor de Sym Fiddle is deze originele achterdrager.

Een handig accessoires voor uw Sym Fiddle

Kleine dingen vervoeren? Geen probleem met deze originele klapdrager voor uw Sym Fiddle! Deze achterdrager is niet alleen handig maar ook nog erg mooi als extra accessoire. Door de perfecte pasvorm is de montage ook vrij eenvoudig.

Montage van deze achterdrager Sym Fiddle

De montage van deze originele achterdrager is vrij eenvoudig. Wij hebben de montage voor u nog makkelijker gemaakt door middel van de onderstaande montage video. In de ze video leggen wij stap voor stap de handellingen uit. Heeft u toch nog vragen over het product of de montage? Bel dan met onze montage-hulplijn wij helpen u graag!"

€ 93.93

Read on...

Scooter Val sierbeugels drager Achterdragers Klapdragers Sissybars
Product
 

Handmoffen set Shad

Warm de kou door met deze handmoffen van het merk Shad.

Handmoffen van SHAD

Shad is een bekend Spaans merk. Shad staat er bekend om om het u als bestuurder en/of bijrijder zo comfortabel mogelijk te maken. Deze handmoffen zijn waterdicht en gemaakt van een synthetisch leer en hebben een thermische binnen voering om zo de warmte beter te behouden. De reflcterende delen op de handmoffen bieden u ook extra veiligheid.

Eigenschappen van deze Shad handmoffen

• Snelle montage en toegang tot de knoppen. • Gemaakt in synthetisch leer. • Duurzaamheid: UV-bescherming. • Reflecterende delen. • Waterdichte coating. • Universeel • Met druk sluiting • Gemakkelijk te dragen: zak/tas meegeleverd. • Afmetingen: 50x260x365cm • Stoffen: synthetisch leer neopreen polyester voering.

€ 50.48

Read on...

Scooter Kleding en handschoenen Handmoffen
Product
 

Uitlaat Vespa 4 Takt 4V tecnigas (model origineel)

Tecnigas staat voor kwaliteit zo deze uitlaat ook!

Waarom een tecnigas uitlaat voor uw Vespa 4-takt 4-klepper scooter?

Deze uitlaat is speciaal ontwikkeld voor de 50cc 4-takt 4-klepper motor van Piaggio/Vespa ● Optimale pasvorm ● Optimale kwaliteit ● Optimale levensduur ● E-goedkeuring ● Beperkt/Laag geluidsniveau Deze uitlaat wordt compleet geleverd inclusief hitteschild. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Vespa 4-takt 4V uitlaat

Het is geen moeilijke klus om de uitlaat te vervangen van uw Vespa 4-takt 4V. Het is belangrijk dat u de bouten invet zodat deze niet gaan oxideren en kunnen breken. Voor het monteren hebben wij een montage video om te laten zien hoe de uitlaat op de juiste manier gemonteerd moet worden. Heeft u vragen over de montage van deze uitlaat voor uw Vespa 4-takt 4V? Neem dan contact op met de Montage-hulplijn. Zij helpen u graag! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken omdat deze in het verleden niet zijn ingevet met bijvoorbeeld kopervet. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Hieronder ziet u een montage video. De montage op uw scooter kan afwijken met deze video Deze uitlaat past op diverse Piaggio 4-takt scooters. Bekijk hieronder ''Past op''

€ 99.90

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Knipperlicht LED set (achterkant) Piaggio Zip DMP Audi Look zwart dagrijverlichting

Geef uw scooter een echte Audi look met deze LED knipperlichtset van DMP inclusief dagrijverlichting

Eigenschappen knipperlichtset led Piaggio Zip zwart

- LED (is zuiniger dan een normale halogeen lamp) - Audi look. - Smoke uitvoering - Hoge kwaliteit (DMP) - NIEUW! De enige knipperlichtset achter voor uw Zip met DAGRIJVERLICHTING.

Montage van het Piaggio Zip knipperlicht.

Het monteren van een Piaggio Zip knipperlicht (en de meeste andere knipperlichten) is vaak best een klus. Daarom heeft Zandri een montagevideo gemaakt die precies uitlegt hoe u dit knipperlicht moet installeren. Ook staat hieronder een montageset die wij u zeker aanraden. Deze is speciaal voor u samengesteld en het makkelijkst als u deze tegelijk met dit product besteld. Mocht u een probleem hebben of een vraag over de montage van het knipperlicht dan kunt u altijd bellen met de monteurs van onze montage-hulplijn. Zij helpen u graag! Let op: denk aan de montageset!

€ 38.90

Read on...

Scooter Verlichting Knipperlichten en relais
Product
 

Knipperlicht LED set (achterkant) Piaggio Zip 2000 DMP Audi Look wit (v)

Is uw knipperlicht van uw Piaggio Zip (2000) kapot? Of zoekt u gewoon een nieuwe? Dan is dit een stijlvolle optie! (alleen knipperlichten achterlichtglas zit er niet bij)

Eigenschappen Knipperlichset led Piaggio Zip Wit

- Verlichting Kleur Wit - Audi look - LED gaat langer mee dan halogeen. - LED is zuiniger dan halogeen. - Hoge kwaliteit (DMP)

Montage van het Piaggio Zip knipperlicht.

Het monteren van een Piaggio Zip knipperlicht (en de meeste andere knipperlichten) is vaak best een klus. Daarom heeft Zandri een montagevideo gemaakt die precies uitlegt hoe u dit knipperlicht moet installeren. Ook staat hieronder een montageset die wij u zeker aanraden. Deze is speciaal voor u samengesteld en het makkelijkst als u deze tegelijk met dit product besteld. Mocht u een probleem hebben of een vraag over de montage van het knipperlicht dan kunt u altijd bellen met de monteurs van onze montage-hulplijn. Zij helpen u graag! Let op: denk aan de montageset!

€ 37.90

Read on...

Scooter Verlichting Knipperlichten en relais
Product
 

Knipperlicht LED set (voorkant) Piaggio Zip 2000 DMP Audi Look wit (v)

Is uw knipperlicht van uw Piaggio Zip defect? Of zoekt u gewoon een nieuwe? Dan is dit een stijlvolle optie!

Eigenschappen van dit LED knipperlicht set voor uw Piaggio Zip in het wit.

- Knipperlichten wit voor - Knipperlicht + dagrijverlichting AUDI look - LED gaat langer mee dan halogeen. - LED is zuiniger dan halogeen. - Hoge kwaliteit (DMP)

Het monteren van de knipperlicht set LED voorkant

Wij hebben speciaal voor de montage van dit knipperlicht een montagevideo gemaakt. Ook hebben wij speciaal voor dit product een montageset samengesteld het is het gemakkelijkst als u deze tegelijk met deze knipperlichtset bestelt zodat u alles direct kan monteren. Heeft u nog vragen over de montage van deze knipperlicht set dan kunt u altijd bellen met onze montage-hulplijn. Zij helpen u graag. Let op: denk aan de montageset!

€ 37.90

Read on...

Scooter Technische tekening Piaggio
Product
 

Onderhoudspakket Peugeot V clic 4 takt

Met deze onderhoudset van Endurance kunt u uw Peugeot V-clic in top conditie houden!

Onderhoud aan uw Peugeot V-clic

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot V-clic te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot V-clic.

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter origineel • Remblokken voor Endurance

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe!

€ 42.50

Read on...

Scooter Olie en onderhoud Onderhoudspakketten
Product
 

Onderhoudspakket Peugeot Kisbee 4 takt

Met deze onderhoudset van Endurance kunt u uw Peugeot Kisbee in top conditie houden!

Onderhoud aan uw Peugeot Kisbee

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot Kisbee te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot Kisbee .

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter origineel • Remblokken voor Endurance

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe!

€ 44.90

Read on...

Scooter Olie en onderhoud Onderhoudspakketten
Product
 

Onderhoudspakket Peugeot Django 4 takt

Met deze onderhoudset van Endurance kunt u uw Peugeot Peugeot Django in top conditie houden!

Onderhoud aan uw Peugeot Django

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot Django te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot Django.

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter origineel • Remblokken voor New FREN

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe!

€ 57.50

Read on...

Scooter Olie en onderhoud Onderhoudspakketten
Product
 

Onderhoudspakket Peugeot Speedfight (4) IIII 4 takt

Met deze onderhoudset van Endurance kunt u uw Speedfight (4) IIII in top conditie houden!

Onderhoud aan uw Speedfight (4) IIII

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot Speedfight (4) IIII te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot Speedfight (4) IIII.

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter origineel • Remblokken voor Endurance

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe!

€ 47.50

Read on...

Scooter Olie en onderhoud Onderhoudspakketten
Product
 

Onderhoudspakket Peugeot Speedfight (3) III 4 takt

Met deze onderhoudset van Endurance kunt u uw Speedfight (3) III in top conditie houden!

Onderhoud aan uw Speedfight (3) III

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot Speedfight (3) III te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot Speedfight (3) III.

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter origineel • Remblokken voor Endurance

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe!

€ 47.50

Read on...

Scooter Olie en onderhoud Onderhoudspakketten
Product
 

Onderhoudspakket Peugeot New Vivacity na 2008 4 takt

Met deze onderhoudset van Endurance kunt u uw Peugeot New Vivacity in top conditie houden!

Onderhoud aan uw Peugeot New Vivacity

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot New Vivacity te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot New Vivacity.

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter origineel • Remblokken voor Endurance

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe! Let op! Deze onderhoudset is geschikt voor de Peugeot New Vivacity geproduceerd vanaf 2008 ook zit er verschil in de snor(25km/h) / brom(45km/h) variant.

€ 47.50

Read on...

Scooter Olie en onderhoud Onderhoudspakketten
Product
 

Onderhoudspakket Peugeot Speedfight II voor 2008 2 takt

Met dit onderhoudspakket van Endurance u uw Peugeot Speedfight II weer in top vorm brengen!

Onderhoud aan uw Peugeot Speedfight II

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot Speedfight II te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot Speedfight II.

Wat krijgt u bij deze onderhoudskit voor de Peugeot Speedfight II

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remblokken achter Endurance • Remblokken voor Endurance

Endurance onderhoudskit

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe! Let op! in deze onderhoudset zit er verschil in de snor(25km/h) / brom(45km/h) variant. Geschikt voor de Peugeot Speedfight II voor 2008 (2-takt.)

€ 37.50

Read on...

Scooter Olie en onderhoud Onderhoudspakketten
Product
 

Onderhoudspakket Peugeot Vivacity voor 2008 2 takt

Met dit onderhoudspakket van Endurance u uw Yamaha Aerox weer in top vorm brengen!

Onderhoud aan uw Peugeot Vivacity

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot Vivacity te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot Vivacity.

Wat krijgt u bij deze onderhoudskit voor de Peugeot Vivacity 2-takt

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remblokken achter Endurance • Remblokken voor Endurance

Endurance onderhoudskit

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe! Let op! in deze onderhoudset zit er verschil in de snor(25km/h) / brom(45km/h) variant. Geschikt voor de Peugeot Vivacity voor 2008 (2-takt.)

€ 37.50

Read on...

Scooter Olie en onderhoud Onderhoudspakketten
Product
 

Carburateur 18.5MM Piaggio 4T China 4T Sym 4T Kymco 4T GY6

Vervangende 18.5MM Carburateur voor uw 4-takt scooter. (model keihin)

Carburateur voor uw Sym / Peugeot / Kymco / Piaggio / China / GY6

Een carburateur is een van de belangrijkste onderdelen van een scooter. Zonder carburateur geen juiste verbrandingsmengel naar de motor. De carburateur zorgt ervoor dat het brandstofmengsel wordt verneveld met zuurstof en zo samen wordt aangezogen naar de cilinder. Een carburateur bestaat voornamelijk uit een buis met een vernauwing. Als de zuiger omlaag gaat wordt er lucht aangezogen via de carburateur. De versmalling in de carburateur zorgt dat de lucht sneller gaan stromen met als gevolg dat de druk lager wordt. Dit noemt men Venturi effect. De juiste verhouding van benzine & lucht wordt onderanderen bepaald met behulp van een sproeier. Hoe groter de sproeier hoe meer benzine in het mengsel! Er zijn veel soorten carburateurs voor uw scooter origineel en imitatie. Wij Zandri hebben een aantal goede imitaties carburateurs voor u geselecteerd die aanzienlijk in kosten schelen vergeleken met het origineel. -Inclusief choke sproeier compleet

Meten is weten

De maat van de carburateur meet u op aan de kleinste kant van de carburateur (de kant dat het spruitstuk ingaat)We adviseren uw om een maat te bestellen die hetzelfde is of in de buurt komt van de carburateur die u gaat vervangen. Een carburateur heeft veel invloed op de prestaties van uw motor! let op voordat u een carburateur besteld welke maat u moet hebben! Wilt u weten of deze carburateur past zie: (dit artikel past o.a. op)

€ 39.91

Read on...

Scooter Motoronderdelen Carburateurs
Product
 

Uitlaat Piaggio Zip Fly 4 takt 2 klepper DMP

Zeer scherp geprijsd de Dmp uitlaat voor de Piaggio Zip / Fly

Eigenschappen Piaggio 4-takt 2v uitlaat

● Beperkt geluidsniveau ● E-pass (goedkeuring) ● Compleet geleverd met hitteschild ● Uitstekende pasvorm ● Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding Deze uitlaat DMP is speciaal gemaakt voor de Piaggio 4-takt passend op elk type Piaggio Zip 4-takt en op de Piaggio Fly 4-takt 2-kleppen. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage Dmp Piaggio Zip 4-takt 2v uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in met kopervet zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren.

€ 65.90

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Vespa 4 Takt 2V tecnigas (model origineel)

Tecnigas staat voor kwaliteit zo deze uitlaat ook!

Waarom een tecnigas uitlaat voor uw Vespa 4-takt 2V scooter?

Deze uitlaat is speciaal ontwikkeld voor de 50cc 4-takt 2v motor van Piaggio/Vespa ● Optimale pasvorm ● Optimale kwaliteit ● Optimale levensduur ● E-goedkeuring ● Beperkt/Laag geluidsniveau Deze uitlaat wordt compleet geleverd inclusief hitteschild. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Vespa 4-takt 2V uitlaat

Het is geen moeilijke klus om de uitlaat te vervangen van uw Vespa 4-takt 2v. Het is belangrijk dat u de bouten invet zodat deze niet gaan oxideren en kunnen breken. Voor het monteren hebben wij een montage video om te laten zien hoe de uitlaat op de juiste manier gemonteerd moet worden. Heeft u vragen over de montage van deze uitlaat voor uw Vespa 4-takt 2v? Neem dan contact op met de Montage-hulplijn. Zij helpen u graag! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken omdat deze in het verleden niet zijn ingevet met bijvoorbeeld kopervet. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Hieronder ziet u een montage video. De montage op uw scooter kan afwijken met deze video Deze uitlaat past op diverse Piaggio 4-takt scooters. Bekijk hieronder ''Past op''

€ 99.90

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product