Knipperlicht set LED Vespa Primavera Sprint Audi look voor zwart DMP

Deze LED knipperlichten voor uw Vespa Primavera / Sprint zijn een echte eyecatcher! Tevens heeft u betere verlichting op uw Vespa.

Specificaties led verlichting Vespa Primavera / Sprint:

- Inclusief Kabelboom - Inclusief Led Relais - 2x Audi look LED verlichting links / rechts voor - Plug and play systeem - Inclusief dagrijverlichting

Monteren knipperlicht set LED smoke Vespa Primavera / Sprint

Als u een beetje handig bent kunt u deze knipperlichten voor uw Vespa Primavera / Sprint zelf monteren. Hieronder vindt u een uitgebreide montagevideo waarin alle stappen van de montage beschreven staan.

-Let op geen E-keur! Opzoek naar E-keur led verlichting voor uw Vespa Primavera / Sprint? Klik hier!

"

€ 45.90

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Koplamp Chroom look Yamaha Booster dagrijverlichting wit led R8

Verlichting op de Yamaha Booster is verplicht. Bekijk hier de sportieve chromen koplamp inclusief led dagrijverlichting!

Koplamp chroom Yamaha Booster inclusief dagrijverlichting

Verlichting op uw Yamaha Booster is verplicht. Het is dus belangrijk dat de Yamaha booster voorzien is van goede verlichting. Deze chromen koplamp met ingebouwde led dagrijverlichting is waarschijnlijk precies wat u zoekt als u opzoek bent naar een sportieve koplamp. Deze heeft ingebouwde dagrijverlichting dit kost wat meer tijd in de montage maar het eindresultaat mag er zeker zijn!

Kenmerken chromen koplamp Yamaha Booster inclusief Led dagrijverlichting

- Sportieve look. - LED-verlichting. - Feller dan halogeen. - Chromen look - Wit led licht

Montage Koplamp Yamaha Booster chroom

Een koplamp monteren is niet altijd even eenvoudig u (de)monteert kappen het oude licht waarna het nieuwe licht op de juiste manier wordt aangesloten. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze monteurs van de montage-hulplijn. Zij helpen u graag!

€ 32.10

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Koplamp Carbon look Yamaha Booster dagrij verlichting wit led R8

Een mooie upgrade deze carbon look koplamp inclusief dagrij verlichting voor de Yamaha Booster.

Carbon look koplamp Yamaha Booster + dagrij verlichting

Verlichting op uw Yamaha Booster is verplicht. Het is dus belangrijk dat de Yamaha booster voorzien is van goede verlichting. Deze koplamp met ingebouwde led dagrijverlichting is waarschijnlijk precies wat u zoekt als u opzoek bent naar een sportieve koplamp. Deze heeft ingebouwde dagrij verlichting dit kost wat meer tijd in de montage maar het eindresultaat mag er zeker zijn!

Kenmerken Koplamp carbon look Yamaha booster + dagrij verlichting

- Sportieve look. - LED-verlichting. - Feller dan halogeen. - Carbon look - Wit led licht

Montage Koplamp Yamaha Booster Carbon

Een koplamp monteren is niet altijd even eenvoudig u (de)monteert kappen het oude licht waarna het nieuwe licht op de juiste manier wordt aangesloten. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze monteurs van de montage-hulplijn. Zij helpen u graag!

€ 32.10

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Koplamprand Vespa Sprint mat zwart DMP (v)

Van chroom naar mat zwart met deze zwarte koplamprand voor de Vespa Sprint van DMP.

Koplamprand Vespa Sprint zwart DMP

Bent u uitgekeken op al het chroomwerk op uw Vespa Sprint? Dan kun u nu vrijwel alle onderdelen die chroom zijn vervangen naar zwart. Zo ook deze Koplamprand van DMP mag daarom niet overgeslagen worden! DMP is een veel verkocht merk waar wij als Zandri al jaren zeer tevreden over zijn. In het kort over de koplamprand: - Merk: DMP. - Kleur: Mat Zwart. - Geschikt voor: Vespa Sprint. - Niet geschikt voor andere modellen! Hieronder is een montage-video geplaatst. Deze is van een Vespa Lx u dient de voorkap te verwijderen. De montage is niet exact hetzelfde maar de video zal u zeker op weg helpen!

€ 8.45

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Koplamprand Vespa Sprint glans zwart DMP

Van chroom naar glans zwart met deze zwarte koplamprand voor de Vespa Sprint van DMP.

Koplamprand Vespa Sprint zwart DMP

Bent u uitgekeken op al het chroomwerk op uw Vespa Sprint? Dan kun u nu vrijwel alle onderdelen die chroom zijn vervangen naar zwart. Zo ook deze Koplamprand van DMP mag daarom niet overgeslagen worden! DMP is een veel verkocht merk waar wij als Zandri al jaren zeer tevreden over zijn. In het kort over de koplamprand: - Merk: DMP. - Kleur: Glans Zwart. - Geschikt voor: Vespa Sprint. - Niet geschikt voor andere modellen! Hieronder is een montage-video geplaatst. Deze is van een Vespa Lx u dient de voorkap te verwijderen. De montage is niet exact hetzelfde maar de video zal u zeker op weg helpen!

€ 8.45

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Ledstrip Kymco Agility wit Mtkt

LED STRIP KY AGILITY WIT MTKT

€ 26.23

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Koplamprand Vespa Sprint chroom origineel 1b001270

Bent u opzoek naar een originele koplamprand voor uw Vespa Sprint? Zoek dan niet veder! Alleen passend voor uw Vespa Sprint!

Chroomwerk op uw Vespa Sprint

Op de Vespa Sprint zitten behoorlijk wat chromen delen. Vaak kan je dit nog eens uitbreiden met chromen beugelsets en dragers. Helaas valt het snel op als chroom beschadigd is en bijspuiten is met chroom geen optie. Wij hebben een groot assortiment in chroomwerk voor uw Vespa Primavera.

Montage koplamprand Vespa Sprint

Het is niet moeilijk om deze rand zelf te monteren. U moet alleen kijken waar alle schroeven zitten en zorgvuldig te werk gaan.

€ 12.35

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Koplamp Vespa Lx smoke DMP (v)

Uitstraling veilig de weg op met een smoke koplamp voor uw Vespa LX

Waarom is een Koplamp zo belangrijk?

Veiligheid daar zorgt een koplamp Vespa Lx Smoke voor deze veiligheid is niet niet alleen voor u belangrijk maar ook voor de medeweggebruiker.Met deze smoke koplamp kunt u weer veilig op weg

Monteren Koplamp Vespa Lx Smoke

Als u de video hieronder bekijkt ziet u hoe het in zen werking gaat om een koplamp voor de Vespa LX aan te sluiten. Mocht het toch niet lukken met onze montagevideo dan kunt u natuurlijk altijd bellen met onze montagehulplijn wij helpen u graag!

€ 63.71

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Knipperlicht set LED Vespa Primavera Sprint Audi look achter smoke Power1

Deze LED knipperlichten voor uw Vespa Primavera / Sprint zijn een echte eyecatcher! Tevens heeft u betere verlichting op uw Vespa. De smoke knipperlichten passen op de: • Vespa Primavera • Vespa Sprint

Specificaties led verlichting achter Vespa Primavera / Sprint:

- Inclusief Kabelboom - Inclusief Led Relais - 2x Audi look LED verlichting links / rechts achter - Plug and play systeem - E4-keur goedgekeurd - Inclusief dagrijverlichting

Monteren knipperlicht set LED smoke Vespa Primavera / Sprint

Als u een beetje handig bent kunt u deze knipperlichten voor uw Vespa Primavera / Sprint zelf monteren. Hieronder vindt u een uitgebreide montagevideo waarin alle stappen van de montage beschreven staan. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 49.50

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Koplamp Aerox draadboom en fitting

Deze koplamp (unit) is passend op de Yamaha Aerox. Het is verplicht een wit of geel dimlicht aan de voorkant van de scooter te hebben. Het is toegestaan om 1 extra wit of geel dimlicht 1 of 2 witte of gele grote lichten en 1 of 2 witte of gele stadslichten te hebben. Koplampen met LED-verlichting zijn zeer gewild. Ook xenon koplampen zijn veel verkocht!

€ 33.80

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Koplamp Peugeot Speedfight 2 Futura Twin wit

Deze koplamp (unit) is passend op de Peugeot Speedfight 2. Het is verplicht een wit of geel dimlicht aan de voorkant van de scooter te hebben. Het is toegestaan om 1 extra wit of geel dimlicht 1 of 2 witte of gele grote lichten en 1 of 2 witte of gele stadslichten te hebben. Koplampen met LED-verlichting zijn zeer gewild. Ook xenon koplampen zijn veel verkocht!

€ 23.51

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Knipperlicht LED set (voorkant) Piaggio Zip 2000 DMP Audi Look smoke

Krijg nu die stoere Audi smoke look met dit LED knipperlicht voor uw Piaggio Zip.

Over de Verlichting

Wanneer u op uw scooter rijdt is het noodzaak dat u goed te zien bent. Daarom is het altijd verstandig om goede verlichting te hebben richting aangeven is hierbij geen uitzondering. Dit LED knipperlicht voor uw Piaggio Zip is niet alleen het knipperlicht maar ook stadsverlichting zit in de unit.

Specificaties van het Piaggio Zip knipperlicht.

- Hoge kwaliteit (DMP) - Audi look - Donkere smoke uitvoering - LED verlichting(LED is feller dan halogeen en gaat ook langer mee.) - Knipperlicht + dagrijverlichting AUDI look.

Het monteren van het Piaggio Zip knipperlicht.

Dit knipperlicht is goed zelf te monteren maar omdat het monteren van een knipperlicht door sommigen als lastig gezien kan worden hebben wij een montagevideo gemaakt. Deze staat onder aan deze pagina. Heeft u verder nog vragen over de montage van dit product dan kunt u altijd bellen met de monteurs van de montagehulplijn. Zij helpen u graag! Let op: denk aan de montageset!

€ 33.44

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Koplamp Sym Fiddle

Deze koplamp (unit) is passend op de Sym Fiddle. Het is verplicht een wit of geel dimlicht aan de voorkant van de scooter te hebben. Het is toegestaan om 1 extra wit of geel dimlicht 1 of 2 witte of gele grote lichten en 1 of 2 witte of gele stadslichten te hebben. Koplampen met LED-verlichting zijn zeer gewild. Ook xenon koplampen zijn veel verkocht!

€ 53.09

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Koplamp LED knipperlicht Peugeot Speedfight 2 wit

Deze koplamp (unit) is passend op de Peugeot Speedfight 2. Het is verplicht een wit of geel dimlicht aan de voorkant van de scooter te hebben. Het is toegestaan om 1 extra wit of geel dimlicht 1 of 2 witte of gele grote lichten en 1 of 2 witte of gele stadslichten te hebben. Koplampen met LED-verlichting zijn zeer gewild. Ook xenon koplampen zijn veel verkocht!

€ 81.52

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Koplamp LED knipperlicht Peugeot Speedfight 2 zwart

De stijlvolle LED koplamp voor uw Peugeot Speedfight 2.

Waarom een Peugeot Speedfight 2 koplamp?

Verlichting op uw Peugeot Speedfight 2 is verplicht daarom raden wij u aan om dus altijd goede functionerende verlichting te hebben. Deze koplamp is waarschijnlijk precies wat u zoekt als u op zoek bent naar een sportieve lamp op uw Peugeot Speedfight. Deze heeft ingebouwde knipperlichten dit kost wat meer tijd in de montage maar het eindresultaat mag er zeker zijn!

Kenmerken van de Peugeot Speedfight 2 koplamp

- Sportieve look. - LED-verlichting. - Zuiniger dan halogeen. - Feller dan halogeen. - Mooi zwart afgewerkt. - Inclusief knipperlichten.

Montage van de Peugeot Speedfight 2 koplamp

Een koplamp monteren is niet altijd even eenvoudig u demonteert kappen het oude licht waarna het nieuwe licht + kappen monteert. Is er iets onduidelijk? Neem dan contact op met onze monteurs van de montage-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 73.35

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Koplamp LED knipperlicht Peugeot Speedfight 2 chroom

Deze koplamp (unit) is passend op de Peugeot Speedfight 2. Het is verplicht een wit of geel dimlicht aan de voorkant van de scooter te hebben. Het is toegestaan om 1 extra wit of geel dimlicht 1 of 2 witte of gele grote lichten en 1 of 2 witte of gele stadslichten te hebben. Koplampen met LED-verlichting zijn zeer gewild. Ook xenon koplampen zijn veel verkocht!

€ 71.72

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Koplamp LED Peugeot Speedfight 2 zwart

De stijlvolle LED koplamp voor uw Peugeot Speedfight 2.

Waarom een Peugeot Speedfight 2 koplamp?

Verlichting op uw Peugeot Speedfight 2 is verplicht daarom raden wij u aan om dus altijd goede functionerende verlichting te hebben. Deze koplamp is waarschijnlijk precies wat u zoekt als u op zoek bent naar een sportieve lamp op uw Peugeot Speedfight.

Kenmerken van de Peugeot Speedfight 2 koplamp.

- Sportieve look. - Oranje LED-verlichting (voor knipperlicht) - Zuiniger dan halogeen. - Feller dan halogeen. - Mooi zwart afgewerkt.

Montage van de Peugeot Speedfight 2 koplamp.

Een koplamp monteren is niet altijd even eenvoudig u demonteert kappen het oude licht waarna het nieuwe licht + kappen monteert. Is er iets onduidelijk? Neem dan contact op met onze monteurs van de montage-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 32.95

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Koplamp Peugeot Speedfight 2 H4 zwart

Uw Peugeot Speedfight 2 is toe aan een nieuwe koplamp? Dan heeft u wellicht het onderdeel al gevonden! Het is belangrijk om uw verlichting in perfecte conditie te houden. Zowel voor uw eigen veiligheid als voor de veiligheid van anderen. Met een defecte of niet goed functionerende verlichting bent u niet goed zichtbaar in het verkeer ook ziet u zelf natuurlijk minder goed. En als dat allemaal nog niet voldoende was risceert u ook een hoge boete als u rijdt met verlichting die niet 100 % in orde is.

Wat biedt deze koplamp uw Peugeot Speedfight 2?

- Modern en strak ontwerp. - Goedkoper dan origineel. - ''Angel Eyes'' uitstraling. - Relatief eenvoudige montage.

Montage van de Peugeot Speedfight 2 koplamp

Een koplamp monteren is niet altijd even eenvoudig u demonteert de kappen de oude koplamp waarna de nieuwe koplamp en de kappen monteert. Is er toch iets onduidelijk? Neem dan contact op met onze monteurs van de montage-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 17.97

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product
 

Koplamp Honda Mt

Deze koplamp (unit) is passend op de Honda Mt. Het is verplicht een wit of geel dimlicht aan de voorkant van de scooter te hebben. Het is toegestaan om 1 extra wit of geel dimlicht 1 of 2 witte of gele grote lichten en 1 of 2 witte of gele stadslichten te hebben. Koplampen met LED-verlichting zijn zeer gewild. Ook xenon koplampen zijn veel verkocht!

€ 14.98

Read on...

Scooter Verlichting Koplamp
Product