Uitlaat Vespa 4 Takt 4V tecnigas (model origineel)

Tecnigas staat voor kwaliteit zo deze uitlaat ook!

Waarom een tecnigas uitlaat voor uw Vespa 4-takt 4-klepper scooter?

Deze uitlaat is speciaal ontwikkeld voor de 50cc 4-takt 4-klepper motor van Piaggio/Vespa ● Optimale pasvorm ● Optimale kwaliteit ● Optimale levensduur ● E-goedkeuring ● Beperkt/Laag geluidsniveau Deze uitlaat wordt compleet geleverd inclusief hitteschild. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Vespa 4-takt 4V uitlaat

Het is geen moeilijke klus om de uitlaat te vervangen van uw Vespa 4-takt 4V. Het is belangrijk dat u de bouten invet zodat deze niet gaan oxideren en kunnen breken. Voor het monteren hebben wij een montage video om te laten zien hoe de uitlaat op de juiste manier gemonteerd moet worden. Heeft u vragen over de montage van deze uitlaat voor uw Vespa 4-takt 4V? Neem dan contact op met de Montage-hulplijn. Zij helpen u graag! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken omdat deze in het verleden niet zijn ingevet met bijvoorbeeld kopervet. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Hieronder ziet u een montage video. De montage op uw scooter kan afwijken met deze video Deze uitlaat past op diverse Piaggio 4-takt scooters. Bekijk hieronder ''Past op''

€ 99.90

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Piaggio Zip Fly 4 takt 2 klepper DMP

Zeer scherp geprijsd de Dmp uitlaat voor de Piaggio Zip / Fly

Eigenschappen Piaggio 4-takt 2v uitlaat

● Beperkt geluidsniveau ● E-pass (goedkeuring) ● Compleet geleverd met hitteschild ● Uitstekende pasvorm ● Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding Deze uitlaat DMP is speciaal gemaakt voor de Piaggio 4-takt passend op elk type Piaggio Zip 4-takt en op de Piaggio Fly 4-takt 2-kleppen. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage Dmp Piaggio Zip 4-takt 2v uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in met kopervet zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren.

€ 65.90

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Vespa 4 Takt 2V tecnigas (model origineel)

Tecnigas staat voor kwaliteit zo deze uitlaat ook!

Waarom een tecnigas uitlaat voor uw Vespa 4-takt 2V scooter?

Deze uitlaat is speciaal ontwikkeld voor de 50cc 4-takt 2v motor van Piaggio/Vespa ● Optimale pasvorm ● Optimale kwaliteit ● Optimale levensduur ● E-goedkeuring ● Beperkt/Laag geluidsniveau Deze uitlaat wordt compleet geleverd inclusief hitteschild. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Vespa 4-takt 2V uitlaat

Het is geen moeilijke klus om de uitlaat te vervangen van uw Vespa 4-takt 2v. Het is belangrijk dat u de bouten invet zodat deze niet gaan oxideren en kunnen breken. Voor het monteren hebben wij een montage video om te laten zien hoe de uitlaat op de juiste manier gemonteerd moet worden. Heeft u vragen over de montage van deze uitlaat voor uw Vespa 4-takt 2v? Neem dan contact op met de Montage-hulplijn. Zij helpen u graag! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken omdat deze in het verleden niet zijn ingevet met bijvoorbeeld kopervet. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Hieronder ziet u een montage video. De montage op uw scooter kan afwijken met deze video Deze uitlaat past op diverse Piaggio 4-takt scooters. Bekijk hieronder ''Past op''

€ 99.90

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat ovaal Vespa Lx Lxv S Primavera Sprint (ovaal model Akrapovic) 4T 4V

Uitlaat ovaal Piaggio/Vespa model Akrapovic.

Wat een schoonheid die Akrapovic look a like uitlaat voor Vespa 4-takt 4-klepper scooters!

Ja u ziet het goed. Deze uitlaat lijkt wel heel erg op een echte Akrapovic uitlaat. Hij klinkt goed en heeft een zeer strak ovaal design. Met deze uitlaat maakt u zeker een indruk wanneer mensen in uw omgeving uw scooter zien. U weet wat ze zeggen: ''De uitlaat van een scooter kan hem écht helemaal afmaken!''. Dat is bij deze Akrapovic look uitlaat voor diverse Vespa's ook zeker het geval. Specificaties van deze Vespa uitlaat (model Akrapovic) + Geschikt voor de Vespa Lx / Lxv / S / Primavera / Sprint 4-takt 4-klepper. (de 45km/h brom uitvoering) + Zeer strak design! + Akrapovic look niet het merk Akrapovic. + Kleur: Aluminium + zwart. + Vorm: Ovaal. Heeft u na het bekijken van de montage-video nog een vraag over de montage van deze Vespa uitlaat met Akrapovic look? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen!

€ 153.90

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Vespa Primavera Sprint 4 takt 4 kleppen (model als origineel)

Een uitlaat voor uw Vespa scooter met 4 kleppen. Er staat dan op uw cilinderkop ''Quaddro

Eigenschappen origineel model Vespa Primavera / Sprint uitlaat:

- Originele rij-eigenschappen. - Originele model en pasvorm. (Primavera / Sprint) - Inclusief hitteschild. - Scherp geprijsd. - Zeer strakke prijs-kwaliteit verhouding. Deze uitlaat is alleen passend op de Vespa (brom versie) 45km/h uitvoering (4-takt 4-kleppen) Montage Vespa 4-takt 4-klepper uitlaat Het kan gebeuren dat bouten afbreken tijdens het (de)monteren van de nieuwe Vespa Primavera / Sprint uitlaat. Vet de nieuwe bouten daarom ook altijd in met kopervet (zie hieronder) zodat ze in de toekomst weer gemakkelijk los te krijgen zijn. Wanneer er niets afbreekt is het geen moeilijke taak om de uitlaat te (de)monteren. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 140.00

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Honda New Vision Power

Toe aan een Power+ uitlaat voor uw Honda New Vision?

Zandri heeft er een liggen voor u!

De belangrijkste functie van de uitlaat is het dempen van het geluid. Het is daarom zeer belangrijk deze te vervangen bij een lekkage. Het merk Power+ is goedgekeurd en van goede kwaliteit. Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken omdat deze niet zijn ingevet met bijvoorbeeld kopervet. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in. Specificaties van deze Honda New Vision uitlaat: + Voor het model met injectie! + Kleur: Zwart. + Merk: Power+ + Model: Standaard. LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Heeft u verder nog vragen over deze uitlaat voor uw Honda New Vision? Dan kunt u deze altijd stellen aan een van onze medewerkers wij helpen u graag.

€ 97.20

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat ovaal Vespa Lx Lxv S Primavera Sprint Piaggio Zip (ovaal model Akrapovic) 4T 2V

Uitlaat ovaal Vespa Lx 4t / Primavera / S 4t-2v / Sprint (model Akrapovic) zwart + aluminium

Wat een schoonheid die Akrapovic look uitlaat voor Vespa 4-takt 2-klepper scooters!

Ja u ziet het goed. Deze uitlaat lijkt wel heel erg op een echte Akrapovic uitlaat. Hij klinkt goed en heeft een zeer strak ovaal design. Met deze uitlaat maakt u zeker een indruk wanneer mensen in uw omgeving uw scooter zien. U weet wat ze zeggen: ''De uitlaat van een scooter kan hem écht helemaal afmaken!''. Dat is bij deze Akrapovic look uitlaat voor diverse Vesoa's ook zeker het geval. Specificaties van deze Vespa uitlaat (model Akrapovic) + Geschikt voor de Vespa Lx / Lxv / S / Primavera / Sprint 4-takt 2-klepper. (Vespa de snor uitvoering) + Zeer strak design! + Akrapovic look niet het merk Akrapovic. + Kleur: Aluminium + zwart. + Vorm: Ovaal. Heeft u na het bekijken van de montage-video nog een vraag over de montage van deze Vespa uitlaat met Akrapovic look? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen! Let op Gratis verzending op dit artikel.

€ 153.90

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Polini standaard model Peugeot Ludix Blaster Ludix LC Speedfight 3 200.0315

Nieuwe uitlaat op uw Peugeot Ludix of Speedfight 3?

Een vervangingsuitlaat voor uw Peugeot Ludix of Speedfight 3!

Na montage van deze uitlaat zal uw Vespa er niet heel anders uitzien tegenover eentje met een originele uitlaat. Er verandert niets aan uw motorspecificaties wanneer u deze uitlaat verandert dus u hoeft geen sproeier of luchtfilter aan te passen! Gewoon monteren en rijden weer! Over deze Peugeot uitlaat van Polini: - Vervangingsuitlaat voor wanneer uw huidige uitlaat stuk is. - Past op Peugeot Ludix Blaster en Speedfight 3. - Complete uitlaat dus monteren en weer rijden! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 84.91

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat compleet standaard model (Minarelli verticaal) Polini 200.0311

Standaard uitlaat voor Minarelli verticaal? Zandri heeft hem!

Een vervangingsuitlaat voor uw scooter met Minarelli verticaal motorblok!

Na montage van deze uitlaat zal uw scooter met Minarelli verticaal motorblok er niet heel anders uitzien tegenover eentje met een originele uitlaat. Er verandert niets aan uw motorspecificaties wanneer u deze uitlaat verandert dus u hoeft geen sproeier of luchtfilter aan te passen! Gewoon monteren en rijden weer! Over deze Polini (Minarelli verticaal) uitlaat: - Vervangingsuitlaat voor wanneer uw huidige uitlaat stuk is. - Past op scooters met een Minarelli verticaal motorblok. - Complete uitlaat dus monteren en weer rijden! LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Ook hebben wij een instructievideo over het vervangen van Yamaha Aerox uitlaat toegevoegd. Dit is echter niet deze specifieke uitlaat maar de video zal u in elk geval op weg helpen!

€ 84.91

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat compleet standaard model (Minarelli horizontaal) Polini 200.0312

Uitlaat aan vervanging toe? Bestellen en vervangen!

Een vervangingsuitlaat voor uw scooter met Minarelli horizontaal motorblok!

Na montage van deze uitlaat zal uw scooter met Minarelli horizontaal motorblok er niet heel anders uitzien tegenover eentje met een originele uitlaat. Er verandert niets aan uw motorspecificaties wanneer u deze uitlaat verandert dus u hoeft geen sproeier of luchtfilter aan te passen! Gewoon monteren en rijden weer! Over deze Polini (Minarelli horizontaal) uitlaat: - Vervangingsuitlaat voor wanneer uw huidige uitlaat stuk is. - Past op scooters met een Minarelli horizontaal motorblok. - Complete uitlaat dus monteren en weer rijden! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Monteren van deze uitlaat:

In principe is het monteren van een uitlaat niet lastig maar het vereist enige ervaring om dit goed te doen. Voor tips en hulp kunt u onze montage-hulplijn bellen wij helpen u graag! Ook hebben wij een instructievideo over het vervangen van Yamaha Neo's uitlaat toegevoegd. Dit is echter niet deze specifieke uitlaat maar de video zal u in elk geval op weg helpen!

€ 84.91

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Sym Mio origineel 50cc

Uw huidige Sym Mio uitlaat is kapot en versleten? Zandri heeft een vervangende uitlaat!

Waarom is een uitlaat zo belangrijk voor uw Sym Mio 50cc?

De uitlaat is een belangrijk deel van het motorisch gedeelte van uw Sym Mio 50cc. Dit zorgt voor demping van het geluid én wat tegendruk voor de motor die hij nodig heeft om voldoende vermogen te leveren. Presteert uw scooter minder goed en maakt hij meer herrie dan normaal? Dan is hoogstwaarschijnlijk de uitlaat van uw Sym Mio 50cc lek of en versleten! Specificaties van deze Sym Mio uitlaat: + Origineel Sym product. + De perfecte pasvorm. + Kleur: Zwart. + Inclusief hitteschild. + Geschikt voor 50cc motoren. Heeft u vragen over de montage van deze originele Sym Mio 50cc uitlaat? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen onze monteurs helpen u graag.

€ 144.95

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Polini CPI Oliver City Malaguti F12 2 takt 200.0318

Nieuwe vervangingsuitlaat voor uw CPI of Malaguti!

Een vervangingsuitlaat voor uw CPI Oliver City of de Malaguti F12?

Na montage van deze uitlaat zal uw CPI Oliver City of de Malaguti F12 er niet heel anders uitzien tegenover eentje met een originele uitlaat. Er verandert niets aan uw motorspecificaties wanneer u deze uitlaat verandert dus u hoeft geen sproeier of luchtfilter aan te passen! Gewoon monteren en rijden weer! Over deze Polini uitlaat voor CPI Oliver City of de Malaguti F12: - Vervangingsuitlaat voor wanneer uw huidige uitlaat stuk is. - Complete uitlaat dus monteren en weer rijden! - Ook inclusief montagemateriaal! - Alleen geschikt voor de Malaguti F12 en de CPI Oliver City 50! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 84.91

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Peugeot Trekker Vivacity 2 takt Polini 200.0316

Uw Vespa heeft weer een uitlaat nodig! Zandri heeft hem voor u!

Een echte Polini uitlaat voor uw Peugeot Trekker of Vivacity!

Na montage van deze uitlaat zal uw Vespa er niet heel anders uitzien tegenover eentje met een originele uitlaat. Er verandert niets aan uw motorspecificaties wanneer u deze uitlaat verandert dus u hoeft geen sproeier of luchtfilter aan te passen! Gewoon monteren en rijden weer! Over deze Peugeot 2-takt uitlaat: - Vervangingsuitlaat voor wanneer uw huidige uitlaat stuk is. - Past op de Peugeot Trekker of Vivacity (2-takt). - Complete uitlaat dus monteren en weer rijden! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 84.91

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Kymco Agility 16 Dink People Vitality Sym Jet 2 takt Polini 200.0320

U heeft een uitlaat versleten van uw Kymco of Sym scooter? Geen probleem!

Een vervangingsuitlaat voor uw Kymco of Sym scooter!

Na montage van deze uitlaat zal uw scooter er niet heel anders uitzien tegenover eentje met een originele uitlaat. Er verandert niets aan uw motorspecificaties wanneer u deze uitlaat verandert dus u hoeft geen sproeier of luchtfilter aan te passen! Gewoon monteren en rijden weer! Over deze 2-takt uitlaat voor diverse Kymco en Sym scooters: - Vervangingsuitlaat voor wanneer uw huidige uitlaat stuk is. - Past op o.a. de Kymco Agility 16 en op de Sym Jet. - Complete uitlaat dus monteren en weer rijden! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 99.90

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Polini Piaggio NRG Runner Typhoon 200.0310

Is de uitlaat van uw Piaggio NRG Runner of Typhoon versleten?

Een vervangingsuitlaat voor uw Piaggio NRG Runner of Typhoon!

Na montage van deze uitlaat zal uw Piaggio er niet heel anders uitzien tegenover eentje met een originele uitlaat. Er verandert niets aan uw motorspecificaties wanneer u deze uitlaat verandert dus u hoeft geen sproeier of luchtfilter aan te passen! Gewoon monteren en rijden weer! Over deze Piaggio Nrg Runner of Typhoon uitlaat: - Vervangingsuitlaat voor wanneer uw huidige uitlaat stuk is. - Past o.a. de Piaggio NRG Runner of Typhoon. - Complete uitlaat dus monteren en weer rijden! LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Voor alle types en merken waarop deze uitlaat past zie hieronder.

€ 84.91

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Polini Vespa LX S Primavera Sprint 2 takt 200.0309

Uw Vespa heeft weer een uitlaat nodig.

Een vervangingsuitlaat voor uw Vespa Lx / S / Primavera / Sprint!

Na montage van deze uitlaat zal uw Vespa er niet heel anders uitzien tegenover eentje met een originele uitlaat. Er verandert niets aan uw motorspecificaties wanneer u deze uitlaat verandert dus u hoeft geen sproeier of luchtfilter aan te passen! Gewoon monteren en rijden weer! Over deze Vespa 2-takt uitlaat: - Vervangingsuitlaat voor wanneer uw huidige uitlaat stuk is. - Past op o.a. de Vespa Lx / S / Primavera / Sprint. - Complete uitlaat dus monteren en weer rijden! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 84.91

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Polini Aprilia Sr 2000 Di tech 200.0313 (piaggio)

Uitlaat aan vervanging toe? Bestellen en vervangen!

Een vervangingsuitlaat voor uw Aprilia SR Di-tech?

Na montage van deze uitlaat zal uw Aprilia SR Di-tech er niet heel anders uitzien tegenover eentje met een originele uitlaat. Er verandert niets aan uw motorspecificaties wanneer u deze uitlaat verandert dus u hoeft geen sproeier of luchtfilter aan te passen! Gewoon monteren en rijden weer! Over deze Polini uitlaat voor Aprilia SR Di-tech: - Vervangingsuitlaat voor wanneer uw huidige uitlaat stuk is. - Past op Aprilia SR Di-tech scooters. - Complete uitlaat dus monteren en weer rijden! - Piaggio Engine - Ook inclusief montagemateriaal! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Monteren van deze uitlaat:

In principe is het monteren van een uitlaat niet lastig maar het vereist enige ervaring om dit goed te doen. Voor tips en hulp kunt u onze montage-hulplijn bellen wij helpen u graag! Zie afbeelding voor bevestiging heeft u een andere bevestiging? zie alternatieven.

€ 84.91

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Polini Team 3 Piaggio 2 takt 200.0281

Zoekt u een snelle sportieve uitlaat voor o.a. uw Piaggio scooter? Zandri heeft de oplossing voor u!

Waarom wilt u een sportuitlaat?

Dat kan meerdere redenen hebben: U heeft uw scooter voorzien van een grotere carburateur en snellere cilinder of u bent dit in elk geval van plan. Of uw huidige standaard uitlaat is versleten of kapot. Dan kunt u deze flitsende Polini uitlaat monteren. Hierdoor gaat hij ook wat harder trekken en harder lopen op topsnelheid. De exacte specificaties zijn afhankelijk van uw cilinder zuiger carburateur en luchtfilter bijvoorbeeld. Uw rollen en de variateur etc. hebben ook effect op wat de uiteindelijke prestaties gaan zijn. Op welke merken en types deze Polini uitlaat past is hieronder aangegeven! Heeft u verder nog vragen over de montage van deze uitlaat? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen. Wij helpen u graag!

€ 155.73

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Suzuki Burgman 125 Leovince Gran Turismo

De belangrijkste functie van de uitlaat is het dempen van het geluid. Het is daarom zeer belangrijk deze te vervangen bij een lekkage. Wanneer u deze uitlaat monteert zonder katalysator zal het motorvermogen toenemen. Is uw uitlaat versleten? Deze uitlaat van het merk Tecnigas is goedgekeurd en van uitstekende kwaliteit! Deze uitlaat is passend op: - Suzuki Burgman 125 LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 483.70

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product
 

Uitlaat Suzuki Burgman AN 400 Leovince Gran Turismo

Het is bijna kunst! De Gran Turismo van Leovince!

Als u alleen al naar deze uitlaat kijkt ziet u dat u met een hoge kwaliteit uitlaat te maken hebt. Een uitlaat waar bloed zweet en tranen in zitten van Leovince. De Gran Turismo heeft alles; styling degelijkheid betrouwbaarheid vooruitstrevende techniek én performance! Wat wilt u nog meer? Er is niets meer om te willen! Ja de uitlaat is wat duurder dan de gemiddelde standaard vervangingsuitlaat maar Leovince heeft met de Gran Turismo de spijker helemaal op de kop geslagen. Bekijkt u hem zelf even en bestelt u hem daarna? Eigenschappen van de Leovince Gran Turismo: - Zéér strak mooi en nieuw design. - Volledig roestvrij staal. (tevens de montage-steun) - Verhoogt de prestaties van uw motorscooter. - Soundproof materiaal in demper op siliconenbasis. - Hexagon ontwerp is prachtig en atypisch. - Meer demping van vibraties door de flexibele collector. - Uiteraard goedgekeurd voor de openbare weg. Deze uitlaat is passend op: - Suzuki Burgman AN 400 LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Heeft u verder nog vragen? Bel onze service-hulplijn wij helpen u graag!

€ 319.80

Read on...

Scooter Uitlaten Uitlaat
Product