V snaar Sym Mio Tonik origineel

V-snaar mio 50 679x18.3x28 Sym origineel

Wat doet een v-snaar?

V-snaren lopen tussen uw voorste poelie en koppeling. Deze zorgen ervoor dat uw scooter vooruit rijdt. De v-snaar ''klimt'' in uw poelie en koppeling omhoog naarmate u meer toeren maakt en zo drijft de v-snaar de achterste poelie (en dus uw achterwiel) aan. Als uw topsnelheid af begint te nemen na een paar duizend kilometer betekent het vaak dat uw V-snaar aan zijn eind begint te raken. Specificaties van de v-snaar: - Dikte v-snaar: 18.3 mm - Lengte v-snaar: 679 mm. - Merk v-snaar: Origineel Heeft u nog vragen over dit product? Dan kunt u altijd onze service-hulplijn bellen. Wij helpen u graag!

€ 19.90

Read on...

Scooter Tandwiel ketting en v snaar V snaren
Product
 

V snaar Sym Mio Tonik B kwaliteit

De aandrijving van uw Sym Mio is van essentieel belang. Zorg dat u de V-snaar op tijd vervangt om motorschade te voorkomen.

Wanneer de V-snaar van uw Sym Mio vervangen?

Het is belangrijk om te weten wanneer u de V-snaar van uw Sym Mio vervangt. Vervang een V-snaar wanneer die: • Onderhoudsinterval dat aangeeft (elke 9000km) • Uitgedroogd is • Aan het scheuren is • Te hoog in de poelie ligt • Niet meer gespannen is • Teveel lawaai maakt

Deze V-snaar kunt u monteren op de volgende 50cc modellen:

• Sym Mio • Sym Tonik

V-snaar van uw Sym Mio zelf monteren

Het monteren van een V-snaar is vrij eenvoudig. U moet wel weten welke handelingen er verricht moeten worden en het juiste gereedschap in huis hebben. Bekijk de montage video van uw scooter! Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de montage-hulplijn zij helpen u graag!

€ 9.90

Read on...

Scooter Tandwiel ketting en v snaar V snaren
Product
 

V snaar Vespa ET2 ET4 Lx 2 takt 4 takt Lxv S Piaggio Zip 4 takt 2000 origineel

V-snaar voor uw trouwe Vespa of Piaggio scooter.

Waarom is het verstandig om uw v-snaar in de gaten te houden?

Uw v-snaar drijft uw ET2 - ET4 / Lx 2-takt + 4-takt / Lxv / S / Piaggio Zip aan en dit gaat met veel geweld in de variateur en koppeling. Daarbij komt dus ook wel een aardige hoeveelheid kracht op de v-snaar te staan. De v-snaar van uw Vespa ET2 - ET4 / Lx 2-takt + 4-takt / Lxv / S / Piaggio Zip kan dus ooit een keer spontaan breken. Dat wil niemand hebben natuurlijk en daarom is het verstandig om eens in de 1500 kilometer even naar uw v-snaar en rollen bijvoorbeeld te kijken. Houdt uw scooter in een topconditie met onze onderhoudspakketten! Specificaties van deze v-snaar: - Origineel nummer: 82645r. - Vespa / Piaggio origineel. - Maat: 18 5 x 732 Heeft u verder nog vragen over deze v-snaar of de montage hiervan? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen voor informatie! Wij helpen u graag.

€ 20.36

Read on...

Scooter Tandwiel ketting en v snaar V snaren
Product