Remhevelset Vespa Primavera Sprint Lx S glans zwart

Remhevel / remhendel zijn veel verkochte artikelen bij Zandri. Aangezien bij een eventuele schade van je Vespa Lx / Primavera / S een remhevel meestal beschadigt raakt bieden we diverse modellen en kleuren aan. Remhandles worden erg veel afgenomen vanwege optical styling!

€ 12.50

Read on...

Scooter Stuurdelen Remhevel hendel
Product
 

Handvatverwarming DMP scooter motorscooter

Makkelijk en warm handvatverwarming van DMP

Waarom Handvatverwarming?

Geen koude handen meer dan helpt de handvatverwarming van DMP zeker de prijs/kwaliteit is goed van het product! Bent u opzoek naar handvatverwarming wat nog meer warmte geeft dan adviseren we toch onze lijn van het merk OXFORD. Deze Hotgrips zijn speciaal ontwikkeld voor de scooter/motor met een stuurdikte van 22mm (95% van de scooters hebben een stuurdikte van 22mm). Is uw stuurdikte van uw scooter/motor dikker? Dan is er geen andere optie dan van het merk Oxford! (zie alternatieven) Let op! Uw scooter dient wel te zijn voorzien van een 12 Volt accu en is geschikt van 50 tot 250cc.

Het aansluiten van de DMP handvatverwarming:

Het aansluiten is eenvoudig de rode stekker moet op de plus pool! De zwarte dient gemonteerd te worden op de min pool! Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met onze monteurs van de montage-hulplijn. Zij helpen u graag!

€ 27.95

Read on...

Scooter Stuurdelen Handvatverwarming
Product
 

Spiegelset Vespa Sprint (origineel model) mat zwart

Spiegel van uw Vespa Sprint aan vervanging toe? Dan is deze mat zwarte spiegel wellicht iets voor u!

Mat zwarte spiegelset Vespa Sprint

Deze spiegelset is hetzelfde model als het origineel en niet van een originele spiegelset te onderscheiden. Vanaf 2007 is minimaal een linkerspiegel veplicht. Heeft u nog geen spiegel links? Dan zult u een spiegel voor links moeten monteren. Scooters en bromfietsen van vóór 2007 zijn niet verplicht een spiegel te monteren maar dit is zeer aan te raden. Zo ziet u precies wat er om u heen in het verkeer gebeurt en dit is alleen maar beter voor uw eigen veiligheid. Wat moet u weten over deze Vespa Primavera / Sprint spiegelset: + Kleur: mat zwart + Geschikt voor de Vespa Sprint maar past ook op de Primavera. + Model als origineel Vespa Sprint + Eenvoudige montage. + Complete set zowel links als rechts. Heeft u verder nog vragen over deze spiegelset chroom voor de Vespa Primavera? Dan kunt u altijd onze service-hulplijn bellen!

€ 43.90

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product
 

Spiegelset Vespa Sprint (origineel model) glans zwart

Op zoek naar een vervanger voor de standaard spiegels van de Vespa Sprint? Wellicht is deze glans zwarte spiegelset iets voor u.

Spiegelset Vespa Sprint glans zwart

Deze spiegelset is hetzelfde model als het origineel en niet van een originele spiegelset te onderscheiden. Vanaf 2007 is minimaal een linkerspiegel veplicht. Heeft u nog geen spiegel links? Dan zult u een spiegel voor links moeten monteren. Scooters en bromfietsen van vóór 2007 zijn niet verplicht een spiegel te monteren maar dit is zeer aan te raden. Zo ziet u precies wat er om u heen in het verkeer gebeurt en dit is alleen maar beter voor uw eigen veiligheid. Wat moet u weten over deze Vespa Sprint spiegelset: + Kleur: glans zwart. + Geschikt voor de Vespa Sprint maar past ook op de Primavera. + Model als origineel Vespa Sprint + Eenvoudige montage. + Complete set zowel links als rechts. Heeft u verder nog vragen over deze spiegelset chroom voor de Vespa Sprint? Dan kunt u altijd onze service-hulplijn bellen!

€ 45.90

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product
 

Spiegel Vespa Primavera (model origineel) mat zwart rechts

Zandri heeft een spiegel voor rechts in het mat zwart voor uw Vespa Primavera!

Dan is deze spiegel mat zwart rechts wel wat voor u!

Vanaf 2007 is minimaal een linkerspiegel veplicht. Heeft u nog geen spiegel links? Dan zult u een spiegel voor links moeten monteren. Scooters en bromfietsen van vóór 2007 zijn niet verplicht een spiegel te monteren maar dit is zeer aan te raden. Zo ziet u precies wat er om u heen in het verkeer gebeurt en dit is alleen maar beter voor uw eigen veiligheid. Specificaties van deze spiegel: + Geschikt voor de Vespa Primavera. + Kleur: Mat Zwart. + Zijde: rechts. + Model: als origineel. + Met E9-keur. Heeft u verder nog vragen over deze spiegel mat zwart links voor de Vespa Primavera? Dan kunt u altijd onze service-hulplijn bellen!

€ 24.48

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product
 

Spiegel Vespa Primavera (model origineel) mat zwart links

Is de spiegel voor uw Vespa Primavera stuk of wilt u een mat zwarte spiegel?

Dan is deze spiegel mat zwart links wel wat voor u!

Vanaf 2007 is minimaal een linkerspiegel veplicht. Heeft u nog geen spiegel links? Dan zult u een spiegel voor links moeten monteren. Scooters en bromfietsen van vóór 2007 zijn niet verplicht een spiegel te monteren maar dit is zeer aan te raden. Zo ziet u precies wat er om u heen in het verkeer gebeurt en dit is alleen maar beter voor uw eigen veiligheid. Specificaties van deze spiegel: + Geschikt voor de Vespa Primavera. + Kleur: Mat Zwart. + Zijde: Links. + Model: als origineel. + Met E9-keur. Heeft u verder nog vragen over deze spiegel mat zwart links voor de Vespa Primavera? Dan kunt u altijd onze service-hulplijn bellen!

€ 24.48

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product
 

Handvatverwarming Oxford Sports (v)

De handvatverwarming van Oxford zorgt ervoor dat u geen koude handen meer heeft op de scooter / motor!

Waarom Oxford Hotgrips?

In het verleden hebben wij verschillende merken handvatverwarming in het assortiment gehad. Wij als Zandri zijn over de meeste merken handvatverwarming niet tevreden en zijn volledig overgestapt op het merk Oxford. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat de kwaliteit van Oxford goed en betrouwbaar is. Om dat ook te bewijzen geeft Oxford 2 jaar garantie op de handvatverwarming! Deze Hotgrips zijn speciaal ontwikkeld voor de scooter / motor met een stuurdikte van 22mm. De standaard lengte van het sport handvat is 123mm. U kunt de handvat inkorten tot een lengte van maximaal 114mm zonder de verwarmingselementen te beschadigen.

Eigenschappen Oxford handvatverwarming Sports

• Vijf standen instelbaar • 2 jaar garantie • Mogelijkheid om op maat te snijden tot een maximale lengte van 114mm • Optimale grip comfortabele rubberen handvatten. • Schakelt automatisch uit bij ondervoltage • Waterdichterdicht controler • verwarmd tot 50°C

Montage Oxford handvatverwarming Sports

Als u een beetje handig bent kunt u de handvatverwarming van Oxford zelf monteren. Hieronder vindt u een uitgebreide montagevideo waarin alle stappen van de montage beschreven staan. In deze set zitten alle benodigdheden om het te kunnen monteren: • Montagebeugel • Montagehandleiding • Lijm • Kabelboom • Tyraps LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 59.90

Read on...

Scooter Stuurdelen Handvatverwarming
Product
 

Spiegel Vespa Sprint rechts chroom

Zorg dat u altijd een rechtse spiegel heeft waarom dan geen chromen?

Waarom is een spiegel belangrijk?

Een spiegel is zeer belangrijk voor uw algemene deelneming in het verkeer. Is uw spiegel stuk vervang deze meteen het is tevens verplicht ten minste een spiegel te hebben aan uw rechterzijde. Dat is natuurlijk afgezien van het feit dat uw scooter er wel een leuke uitstraling van krijgt wij bij Zandri zien spiegels altijd als een soort ''oortjes'' van de scooter. Het geeft de scooter zijn (of haar) ''gezichtje.'' Geschikt voor de uitvoeringen: - Vespa Sprint 50cc. - Vespa Sprint 125cc. - Kleur: Chroom. - Zijde: Rechts. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u deze altijd stellen aan onze medewerkers via chat e-mail of telefoon! Wij helpen u graag.

€ 25.23

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product
 

Spiegel Vespa Sprint rechts glans zwart

Een spiegel is van levensbelang in het verkeer!

Waarom is een spiegel belangrijk?

Een spiegel is zeer belangrijk voor uw algemene deelneming in het verkeer. Is uw spiegel stuk vervang deze meteen het is tevens verplicht ten minste een spiegel te hebben aan uw rechterzijde. Dat is natuurlijk afgezien van het feit dat uw scooter er wel een leuke uitstraling van krijgt wij bij Zandri zien spiegels altijd als een soort ''oortjes'' van de scooter. Het geeft de scooter zijn (of haar) ''gezichtje.'' Geschikt voor de uitvoeringen: - Vespa Sprint 50cc. - Vespa Sprint 125cc. - Kleur: Glans Zwart. - Zijde: Rechts. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u deze altijd stellen aan onze medewerkers via chat e-mail of telefoon! Wij helpen u graag.

€ 25.23

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product
 

Spiegel Vespa Sprint rechts mat zwart

Rechterspiegels zijn verplicht op nieuwe scooters!

Waarom is een spiegel belangrijk?

Een spiegel is zeer belangrijk voor uw algemene deelneming in het verkeer. Is uw spiegel stuk vervang deze meteen het is tevens verplicht ten minste een spiegel te hebben aan uw rechterzijde. Dat is natuurlijk afgezien van het feit dat uw scooter er wel een leuke uitstraling van krijgt wij bij Zandri zien spiegels altijd als een soort ''oortjes'' van de scooter. Het geeft de scooter zijn (of haar) ''gezichtje.'' Geschikt voor de uitvoeringen: - Vespa Sprint 50cc. - Vespa Sprint 125cc. - Kleur: Mat Zwart. - Zijde: Rechts. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u deze altijd stellen aan onze medewerkers via chat e-mail of telefoon! Wij helpen u graag.

€ 25.23

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product
 

Spiegel Vespa Sprint links chroom

Spiegel stuk? Dit is een vervangend artikel!

Waarom is een spiegel belangrijk?

Een spiegel is zeer belangrijk voor uw algemene deelneming in het verkeer. Is uw spiegel stuk vervang deze meteen het is tevens verplicht ten minste een spiegel te hebben aan uw rechterzijde. Dat is natuurlijk afgezien van het feit dat uw scooter er wel een leuke uitstraling van krijgt wij bij Zandri zien spiegels altijd als een soort ''oortjes'' van de scooter. Het geeft de scooter zijn (of haar) ''gezichtje.'' Geschikt voor de uitvoeringen: - Vespa Sprint 50cc. - Vespa Sprint 125cc. - Kleur: Chroom. - Zijde: Links. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u deze altijd stellen aan onze medewerkers via chat e-mail of telefoon! Wij helpen u graag.

€ 25.23

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product
 

Spiegel Vespa Sprint links glans zwart

Spiegel stuk? Dit is een vervangend artikel!

Waarom is een spiegel belangrijk?

Een spiegel is zeer belangrijk voor uw algemene deelneming in het verkeer. Is uw spiegel stuk vervang deze meteen het is tevens verplicht ten minste een spiegel te hebben aan uw rechterzijde. Dat is natuurlijk afgezien van het feit dat uw scooter er wel een leuke uitstraling van krijgt wij bij Zandri zien spiegels altijd als een soort ''oortjes'' van de scooter. Het geeft de scooter zijn (of haar) ''gezichtje.'' Geschikt voor de uitvoeringen: - Vespa Sprint 50cc. - Vespa Sprint 125cc. - Kleur: Glans Zwart. - Zijde: Links. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u deze altijd stellen aan onze medewerkers via chat e-mail of telefoon! Wij helpen u graag.

€ 25.23

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product
 

Spiegel Vespa Sprint links mat zwart

Spiegel stuk? Dit is een vervangend artikel!

Waarom is een spiegel belangrijk?

Een spiegel is zeer belangrijk voor uw algemene deelneming in het verkeer. Is uw spiegel stuk vervang deze meteen het is tevens verplicht ten minste een spiegel te hebben aan uw rechterzijde. Dat is natuurlijk afgezien van het feit dat uw scooter er wel een leuke uitstraling van krijgt wij bij Zandri zien spiegels altijd als een soort ''oortjes'' van de scooter. Het geeft de scooter zijn (of haar) ''gezichtje.'' Geschikt voor de uitvoeringen: - Vespa Sprint 50cc. - Vespa Sprint 125cc. - Kleur: Mat Zwart. - Zijde: Links. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u deze altijd stellen aan onze medewerkers via chat e-mail of telefoon! Wij helpen u graag.

€ 25.23

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product
 

Spiegelset Peugeot Django ''Heritage'' origineel

U zoekt een setje spiegels voor uw Peugeot Django? Zandri heeft het! Spiegelset Peugeot Django ''Heritage'' - Origineel Peugeot product. - Chroom! Verder nog vragen over dit product? Zeker even e-mailen naar [email protected] of bellen met onze service-hulplijn!

€ 48.57

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product
 

Spiegelset Peugeot Django ''Evasion Sport'' origineel

U zoekt sportieve spiegels voor uw Peugeot Django? Zoek niet verder! Spiegelset Peugeot Django ''Evasion / Sport'' - Origineel Peugeot product. - Zilver en chroom! Verder nog vragen over dit product? Zeker even e-mailen naar [email protected] of bellen met onze service-hulplijn!

€ 48.57

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product
 

Spiegelset Peugeot Django ''Allure'' origineel

U zoekt spiegels Peugeot Django? Hier hebben we ze! Spiegelset Peugeot Django ''Allure'' - Origineel Peugeot product. - Zwart en chroom! Verder nog vragen over dit product? Zeker even e-mailen naar [email protected] of bellen met onze service-hulplijn!

€ 48.57

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product
 

Spiegel China Grande Retro vierkant chroom links

Wanneer uw China Grande Retro in gebruik is genomen na 2006 dan is een linkerspiegel verplicht. Is uw China Grande Retro ouder dan 2006 raden wij u aan alsnog een spiegel aan te schaffen veiligheid is essentieel!

Waarom een linkerspiegel voor uw China Grande Retro?

Zoals hierboven aangegeven staat is een spiegel niet verplicht toch raden wij u altijd aan een spiegel te gebruiken! Veiligheid in het verkeer is erg belangrijk en zo is weten wat er achter u gebeurt van uiterst belang. Een spiegel is niet alleen veilig maar ziet er ook vaak mooi uit op een China Grande Retro scooter. Deze linkerspiegel is vierkant en komt in de kleur chroom wat uw scooter een fraaie look geeft.

Montage van een China Grande Retro spiegel.

Een spiegel monteren is niet lastig en kost ook weinig tijd. Toch moet u opletten dat u de spiegel altijd invet. Dit zorgt ervoor dat uw schroefdraad niet beschadigd. Ook is het verstandig om even te checken of de schroefdraad van uw scooter nog heel is. Heeft u nog een vraag over de montage van deze spiegel? Neem dan contact op met de monteurs van onze montage-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 13.36

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product
 

Spiegel China Grande Retro vierkant chroom rechts

Wanneer uw China Grande Retro in gebruik is genomen na 2006 dan is een rechterspiegel verplicht. Is uw China Grande Retro ouder dan 2006 raden wij u aan alsnog een spiegel aan te schaffen veiligheid is essentieel!

Waarom een rechterspiegel voor uw China Grande Retro?

Zoals hierboven aangegeven staat is een spiegel niet verplicht toch raden wij u altijd aan een spiegel te gebruiken! Veiligheid in het verkeer is erg belangrijk en zo is weten wat er achter u gebeurt van uiterst belang. Een spiegel is niet alleen veilig maar ziet er ook vaak mooi uit op een China Grande Retro scooter. Deze rechterspiegel is vierkant en komt in de kleur chroom wat uw scooter een fraaie look geeft.

Montage van een China Grande Retro spiegel.

Een spiegel monteren is niet lastig en kost ook weinig tijd. Toch moet u opletten dat u de spiegel altijd invet. Dit zorgt ervoor dat uw schroefdraad niet beschadigd. Ook is het verstandig om even te checken of de schroefdraad van uw scooter nog heel is. Heeft u nog een vraag over de montage van deze spiegel? Neem dan contact op met de monteurs van onze montage-hulplijn. Zij helpen u graag!

€ 13.36

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product
 

Spiegelset met schroefdraad origineel model vespa lx

Spiegel set voor op uw Vespa LX.

Goed en volledig zicht om u heen is cruciaal voor optimale veiligheid tijdens het rijden. Daarnaast kunt u voor het design natuurlijk ook altijd kiezen voor een spiegel op uw Vespa LX. Een uniek ontwerp door middel van deze spiegel set voor op uw Vespa LX. Wel moet u er rekening mee houden dat niet alle spiegels op dezelfde manier bevestigd worden. U heeft de volgende mogelijkheden: • Het schroefdraad zit op uw scooter en niet op de spiegel die u besteld • Het schroefdraad zit op uw scooter en op de spiegel die u besteld. Bij de tweede optie moet u er een bevestigingsset bij bestellen. Deze vindt u hieronder in gerelateerde producten. Kijk dus goed naar welke u precies moet hebben. Als dit onduidelijk is kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail telefonisch of via social media. Montage van een spiegel op uw Vespa LX. De montage van een spiegel is relatief simpel. U hoeft alleen de spiegel op uw scooter te draaien. Als u een bevestigingsset erbij moet bestellen moet u deze bevestigen op uw scooter en daarop de spiegels.

Eigenschappen van deze spiegel voor uw Vespa LX.

• Spiegel set • Chroom • Past op een Vespa LX Het is voor de veiligheid belangrijk dat u voldoende zicht om u heen heeft. Spiegels kunnen naast veiligheid ook design bieden. Hier kunt u kijken voor een nadere toelichting over de verplichtingen van een linkerspiegel op uw Vespa LX. Bij alle types scooters met het bouwjaar v.a. 2007 is de linkerspiegel verplicht in Nederland. LET OP! Bij deze spiegel(s) heeft u GEEN bevestigingsset nodig.

€ 28.06

Read on...

Scooter Stuurdelen Spiegel
Product