Schokbreker achter Vespa oldtimer scooters YSS

Ook voor oldtimer Vespa scooters een mooie YSS schokbreker!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens! Voor modellen van 1963 tot 1984: - Vespa 50 N - Vespa 50 S - Vespa 50 Supersprint - Vespa 90 - Vespa 90 Supersprint Voor modellen van 1965 tot 1990: - Vespa 125 - Vespa Primavera - Vespa ET-3 Deze schokbreker is voor de achterzijde van de scooter dus niet voor de voorvork. Heeft u verder nog vragen over deze schokbreker? Dan kunt u altijd even bellen met onze service-hulplijn. Wij helpen u graag.

€ 53.09

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker voorvork Vespa oldtimer scooters YSS

Ook voor oldtimer Vespa scooters een mooie YSS schokbreker!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens! Voor modellen van 1963 tot 1984: - Vespa 50 N - Vespa 50 S - Vespa 50 Supersprint - Vespa 90 - Vespa 90 Supersprint Voor modellen van 1965 tot 1990: - Vespa 125 - Vespa Primavera - Vespa ET-3 Deze schokbreker is voor de voorvork van uw Vespa oldtimer dus niet voor de achterzijde! Heeft u verder nog vragen over deze schokbreker? Dan kunt u altijd even bellen met onze service-hulplijn. Wij helpen u graag.

€ 44.93

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker Pro X serie Piaggio 2takt scooters 310mm YSS

Wilt u waar voor uw geld? Kies voor een YSS schokbreker!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens! Over deze Pro-X schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: Pro X. - Lengte: 310 mm. - Diameter van de spiraalveer: ongeveer 55 mm. - Montage bovenzijde: 10 / 12 mm. - Er wordt een extra bus meegeleverd voor 12 mm bouten. - Geschikt voor: diverse Piaggio tweetakt scooters. - Montage onderzijde: M8 bout. (Uw bestaande bevestiging) Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 36.51

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker Hybrid S Comfort (Minarelli scooters) 330mm rood zwart YSS

De Hybrid-S schokbreker de nieuwste van YSS.

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze Hybrid-S schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: Hybrid-S. - Lengte: 330 mm. - Veervoorspanning is in te stellen van stug tot zacht. - Kleur: Rood / Zwart. Gaat u racen? Zet hem dan wat stugger. Gaat u ontspannen? Dan draait u hem toch wat zachter! Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 44.93

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker Hybrid S Comfort (Minarelli scooters) 300mm rood zwart YSS

Deze YSS Hybrid-S is een genot om mee te rijden én om naar te kijken!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze Hybrid-S schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: Hybrid-S. - Lengte: 300 mm. - Veervoorspanning is in te stellen van stug tot zacht. - Kleur: Rood / Zwart. Gaat u racen? Zet hem dan wat stugger. Gaat u ontspannen? Dan draait u hem toch wat zachter! Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 44.93

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker Hybrid S Comfort (Minarelli Peugeot) 280mm rood zwart YSS

Deze YSS Hybrid-S schokbreker kunt u zelf instellen!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze Hybrid-S schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: Hybrid-S. - Lengte: 280 mm. - Veervoorspanning is in te stellen van stug tot zacht. - Kleur: Rood / Zwart. - Let op: Past niet op de Peugeot Zenith! Gaat u racen? Zet hem dan wat stugger. Gaat u ontspannen? Dan draait u hem toch wat zachter! Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 44.93

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker Hybrid S Comfort voorvork Vespa Lx Vespa S zwart rood YSS 270MM

Deze YSS Hybrid-S voorvork schokbreker kan stugger en zachter!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze Hybrid-S schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: Hybrid-S. - Veervoorspanning is in te stellen van stug tot zacht. - Kleur: Rood / Zwart. - Lengte: 270MM Gaat u racen? Zet hem dan wat stugger. Gaat u ontspannen? Dan draait u hem toch wat zachter! Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 60.44

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker Hybrid S Comfort (Vespa Lx S ET 2 ET 4) 300mm zwart rood YSS

Deze YSS Hybrid-S schokbreker kunt u zelf instellen!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze Hybrid-S schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: Hybrid-S. - Lengte: 300 mm. - Veervoorspanning is in te stellen van stug tot zacht. - Kleur: Rood / Zwart. - Speciaal voor: Vespa Lx / Vespa S / ET-2 / ET-4. - Let op: Past niet op de Peugeot Zenith! Gaat u racen? Zet hem dan wat stugger. Gaat u ontspannen? Dan draait u hem toch wat zachter! Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 54.99

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker lucht E Serie (Piaggio scooters) 310mm YSS

YSS schokbrekers op uw Piaggio? Geen probleem!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze E-Serie schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: E-Series. (demping op lucht) - Lengte: 310 mm. - Demper is reeds afgevuld met lucht. - Speciaal voor Piaggio scooters. Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 76.96

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker gastank C Serie 265mm YSS

Wilt u écht eens tevreden zijn over uw ''ride''? Ga voor YSS schokbrekers!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze C-Serie schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: C-Series met gastank. - Lengte: 265 mm. - Verstelbare veerspanning. - Verstelbare ingaande demping. Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 97.20

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker lucht E Serie 330mm YSS

Deze YSS schokbreker is een goede aanvulling op uw tweewieler.

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze E-Serie schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: E-Series. (demping op lucht) - Lengte: 330 mm. - Demper is reeds afgevuld met lucht. Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 64.95

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker lucht E Serie 310mm YSS

Gasdemper voor uw scooter. Kwalitatief zeer goed!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze E-Serie schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: E-Series. (demping op lucht) - Lengte: 310 mm. - Demper is reeds afgevuld met lucht. Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 64.95

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker lucht E Serie 290mm YSS

Deze YSS schokbreker functioneert op lucht!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze E-Serie schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: E-Series. (demping op lucht) - Lengte: 290 mm. - Demper is reeds afgevuld met lucht. Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 64.95

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker lucht E Serie 280mm YSS

YSS neemt langzaam de markt over!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze E-Serie schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: E-Series. (demping op lucht) - Lengte: 280 mm. - Demper is reeds afgevuld met lucht. Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 64.95

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker lucht E Serie 270mm YSS

Deze YSS schokbreker functioneert op lucht!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze E-Serie schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: E-Series. (demping op lucht) - Lengte: 270 mm. - Demper is reeds afgevuld met lucht. Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 99.56

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker Hybrid S Comfort (Minarelli) 330mm zwart rood YSS

Deze YSS Hybrid-S onder hun scooter wie wil dat nou niet?

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze Hybrid-S schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: Hybrid-S. - Lengte: 330 mm. - Veervoorspanning is in te stellen van stug tot zacht. - Kleur: Rood / Zwart. - Let op: Past niet op de Peugeot Zenith! Gaat u racen? Zet hem dan wat stugger. Gaat u ontspannen? Dan draait u hem toch wat zachter! Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 31.34

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbreker Hybrid S Comfort (Minarelli) 300mm zwart rood YSS

De nieuwe YSS Hybrid-S schokbreker hij is echt goed!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze Hybrid-S schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: Hybrid-S. - Lengte: 300 mm. - Veervoorspanning is in te stellen van stug tot zacht. - Kleur: Rood / Zwart. - Past op: Minarelli scooters. Gaat u racen? Zet hem dan wat stugger. Gaat u ontspannen? Dan draait u hem toch wat zachter! Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 30.32

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbrekerset hydraulisch (o.a. Puch Maxi Tomos) 320mm chroom zwart YSS

YSS hydraulische schokbrekers een genot voor uw bromfiets!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze hydraulische schokbrekers van YSS - Merk: YSS. - Soort: Hydraulisch. - Lengte: 320 mm. - Kleur: Chroom / Zwart. - Geschikt voor o.a. Tomos A3 / A35 Puch Maxi etc. Deze schokbrekers zijn speciaal ontwikkeld voor bromfietsen zoals de Puch Maxi en de Tomos modellen. Deze worden vaker dan eens bereden met meer gewicht dan dat ze eigenlijk kunnen dragen. Langdurig en veelvuldig gebruik van de kleine standaard schokbrekers wil ze nog wel eens te veel worden. Daarom heeft YSS deze schokbrekers op de markt gebracht. Deze zijn berekend op het zwaardere gebruik en hier kunt u dus ook veel plezier van hebben! Vervang op uw bromfiets of scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 44.95

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbrekerset hydraulisch (o.a. Puch Maxi Tomos) 300mm chroom zwart YSS

Deze YSS hydraulische schokbrekers; speciaal voor uw Puch Maxi / Tomos!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze hydraulische schokbrekers van YSS - Merk: YSS. - Soort: Hydraulisch. - Lengte: 300 mm. - Kleur: Chroom / Zwart. - Geschikt voor o.a. Tomos A3 / A35 Puch Maxi etc. Deze schokbrekers zijn speciaal ontwikkeld voor bromfietsen zoals de Puch Maxi en de Tomos modellen. Deze worden vaker dan eens bereden met meer gewicht dan dat ze eigenlijk kunnen dragen. Langdurig en veelvuldig gebruik van de kleine standaard schokbrekers wil ze nog wel eens te veel worden. Daarom heeft YSS deze schokbrekers op de markt gebracht. Deze zijn berekend op het zwaardere gebruik en hier kunt u dus ook veel plezier van hebben! Vervang op uw bromfiets of scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 44.95

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product
 

Schokbrekerset hydraulisch (o.a. Puch Maxi Tomos) 260mm chroom zwart YSS

Deze YSS hydraulische schokbrekers zijn bereid om hard te werken!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens. Over deze hydraulische schokbrekers van YSS - Merk: YSS. - Soort: Hydraulisch. - Lengte: 260 mm. - Kleur: Chroom / Zwart. - Geschikt voor o.a. Tomos A3 / A35 Puch Maxi etc. Deze schokbrekers zijn speciaal ontwikkeld voor bromfietsen zoals de Puch Maxi en de Tomos modellen. Deze worden vaker dan eens bereden met meer gewicht dan dat ze eigenlijk kunnen dragen. Langdurig en veelvuldig gebruik van de kleine standaard schokbrekers wil ze nog wel eens te veel worden. Daarom heeft YSS deze schokbrekers op de markt gebracht. Deze zijn berekend op het zwaardere gebruik en hier kunt u dus ook veel plezier van hebben! Vervang op uw bromfiets of scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 44.95

Read on...

Scooter Schokdempers Schokbrekers
Product