Begrenzer cdi GY6 regelbaar afstandsbediening China scooters (12 inch)

Ook voor de 12 inch China scooters hebben wij een regelbare begrenzer CDI + afstandsbediening!

Nooit meer bang zijn voor de rollenbank!?

Uw GY6 scooter met 12 inch wielen opvoeren? Dat kan met deze nieuwe begrenzer zonder draad welke ook nog eens regelbaar is met een afstandsbediening! Geen WOK-melding meer voor het kenteken als hij te hard loopt u begrenst uw scooter gewoon hiermee. Informatie over hoe hoog de snelheid van uw scooter zal zijn staat hieronder aangegeven. Specificaties van deze China GY6 CDI: - Begrensd: 25-30 km/u - Onbegrensd: 35-40 km/u - Geschikt voor de China scooters met GY6 blokken en 12 inch wielen. NIET voor 10 inch.

Past deze CDI op mijn scooter?

- GEEN draad bij uw CDI dan is dit de CDI voor uw scooter. (aansluiting van de huidige cdi dient hetzelfde te zijn als op de afbeelding) - WEL een draad bij uw CDI dan is dit NIET de CDI voor uw scooter. (aansluiting van de huidige cdi dient hetzelfde te zijn als op de afbeelding) Hoe werkt de begrenzer CDI regelbaar + afstandsbediening voor mijn China GY6 scooter met 12 inch wielen? Bij het starten staat de begrenzer automatisch AAN. Ontgrenzen naar ongeveer 35 km/u: onder het rijden het knopje A indrukken. Begrenzen naar ongeveer 25 km/u: knopje B indrukken of de scooter uit en aan zetten dan staat de begrenzer dus weer op AAN. Heeft u vragen over de montage van dit artikel? Bel dan onze montage-hulplijn op 0900-7600900 wij helpen u graag!

€ 39.91

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Begrenzer
Product
 

Begrenzer cdi GY6 regelbaar afstandsbediening China scooters (10 inch)

Die WOK-meldingen zijn extreem lastig maar nu kunt u uw China GY6 scooter begrenzen voor de controles!

Nooit meer bang zijn voor de rollenbank!?

Uw GY6 scooter met 10 inch wielen opvoeren? Dat kan met deze nieuwe begrenzer zonder draad welke ook nog eens regelbaar is met een afstandsbediening! Geen WOK-melding meer voor het kenteken als hij te hard loopt u begrenst uw scooter gewoon hiermee. Informatie over hoe hoog de snelheid van uw scooter zal zijn staat hieronder aangegeven. Specificaties van deze China GY6 CDI: - Begrensd: 25-30 km/u - Onbegrensd: 35-40 km/u - Geschikt voor de China scooters met GY6 blokken en 10 inch wielen. NIET voor 12 inch.

Past deze CDI op mijn scooter?

- GEEN draad bij uw CDI dan is dit de CDI voor uw scooter. (aansluiting van de huidige cdi dient hetzelfde te zijn als op de afbeelding) - WEL een draad bij uw CDI dan is dit NIET de CDI voor uw scooter. (aansluiting van de huidige cdi dient hetzelfde te zijn als op de afbeelding) Hoe werkt de begrenzer CDI regelbaar + afstandsbediening voor mijn China GY6 scooter met 10 inch wielen? Bij het starten staat de begrenzer automatisch AAN. Ontgrenzen naar ongeveer 35 km/u: onder het rijden het knopje A indrukken. Begrenzen naar ongeveer 25 km/u: knopje B indrukken of de scooter uit en aan zetten dan staat de begrenzer dus weer op AAN. Heeft u vragen over de montage van dit artikel? Bel dan onze montage-hulplijn op 0900-7600900 wij helpen u graag!

€ 39.91

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Begrenzer
Product
 

Begrenzer cdi GY6 met draad regelbaar afstandsbediening China scooters (10 inch) (v)

Opvoeren zonder WOK-melding op uw Chinese GY6 scooter met 10 inch wielen? Dat kan nu!

Nooit meer bang zijn voor de rollenbank!?

Uw GY6 scooter met 10 inch wielen opvoeren? Dat kan met deze nieuwe begrenzer met draad welke ook nog eens regelbaar is met een afstandsbediening! Geen WOK-melding meer voor het kenteken als hij te hard loopt u begrenst uw scooter gewoon hiermee. Informatie over hoe hoog de snelheid van uw scooter zal zijn staat hieronder aangegeven. Specificaties van deze China GY6 CDI: - Begrensd: 25-30 km/u - Onbegrensd: 35-40 km/u - Geschikt voor de China scooters met GY6 blokken en 10 inch wielen. NIET voor 12 inch.

Past deze CDI op mijn scooter?

- WEL een draad bij uw CDI dan is dit de CDI voor uw scooter. (uw cdi dient wel dezelfde aansluiting te hebben) - GEEN draad bij uw CDI dan is dit NIET de CDI voor uw scooter. (uw cdi dient wel dezelfde aansluiting te hebben) Hoe werkt de begrenzer CDI regelbaar + afstandsbediening voor mijn China GY6 scooter met 10 inch wielen? Bij het starten staat de begrenzer automatisch AAN. Ontgrenzen naar ongeveer 35 km/u: onder het rijden het knopje A indrukken. Begrenzen naar ongeveer 25 km/u: knopje B indrukken of de scooter uit en aan zetten dan staat de begrenzer dus weer op AAN. Heeft u vragen over de montage van dit artikel? Bel dan onze montage-hulplijn op 0900-7600900 wij helpen u graag!

€ 39.91

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Begrenzer
Product
 

Begrenzer regelbaar afstandsbediening Euro CDI (Diverse scooters)

Rondrijden op een opgevoerde scooter en rollenbank alsof hij standaard is? Dat kan nu!

De boel opvoeren maar op de rollenbank toch rustig aan?

Tja in principe gaat dat niet natuurlijk! Maar met een begrenzer wel. U heeft er vast wel eens van gehoord het Internet staat er vol van. En dat is omdat ze gewoon werken namelijk. Monteer een begrenzer als u nachtmerries krijgt van de rollenbank! Aansluiting is met een pinsluiting. Zo ziet het er allemaal netjes en strak uit. Geschikt voor de volgende scooters: -Zie passend op. (op andere type's is de cdi niet passend) Let op Controleer altijd of u cdi dezelfde soort aansluiting heeft. Alleen de cdi begrenzer aanzetten wanneer dit nodig is de cdi gaat veel sneller defect naarmate de cdi constant begrensd word. Uitvalpercentage van de goedkopere begrenzers is te hoog vandaar dat we duurdere(goede) varianten verkopen zoals deze! Verder nog vragen over dit artikel? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze service-hulplijn!

€ 111.08

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Begrenzer
Product
 

Begrenzer afstandsbediening Euro CDI Piaggio 4 takt 2 klepper 50 55km h

Toerenbegrenzer van het super bekende ''Eurobegrenzer''!

De boel opvoeren maar op de rollenbank toch rustig aan?

Tja in principe gaat dat niet natuurlijk! Maar met een toerenbegrenzer van Eurobegrenzer wel. U heeft er vast wel eens van gehoord het Internet staat er vol over. En dat is omdat ze gewoon werken namelijk. Monteer een Eurobegrenzer als u nachtmerries krijgt van de rollenbank! Zo ziet niemand of u hem aanzet en is het niet verdacht! *met deze cdi gaat de Piaggio/Vespa begrensd 50-55km/h *met deze cdi gaat de Piaggio/Vespa onbegrensd 70-75km/h Over de toerenbegrenzer: - Merk: Eurobegrenzer. - Inclusief afstandsbediening. - Voor Piaggio 4-takt 2-klepper scooters. Let op! deze begrenzer is geschikt voor de 4-takt 2-kleppen dit is vrijwel altijd de 25km/h(snor) versie van Vespa/Piaggio. Bent u niet zeker of deze begrenzer passend is neem dan gerust contact met ons op. Alleen de cdi begrenzer aanzetten wanneer dit nodig is de cdi gaat veel sneller defect naarmate de cdi constant begrensd word. Uitvalpercentage van de goedkopere begrenzers is te hoog vandaar dat we duurdere(goede) varianten verkopen zoals deze! Heeft u verder nog vragen over de montage van deze fantastische Eurobegrenzer? Bel dan onze montage-hulplijn wij helpen u graag!

€ 148.65

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Begrenzer
Product
 

Begrenzer regelbaar Euro Piaggio 4 takt 2 klepper 50 55km

Regelbare toerenbegrenzer van het super bekende ''Eurobegrenzer''!

De boel opvoeren maar op de rollenbank toch rustig aan?

Tja in principe gaat dat niet natuurlijk! Maar met een toerenbegrenzer van Eurobegrenzer wel. U heeft er vast wel eens van gehoord het Internet staat er vol over. En dat is omdat ze gewoon werken namelijk. Monteer een Eurobegrenzer als u nachtmerries krijgt van de rollenbank! *met deze cdi gaat de Piaggio/Vespa begrensd 50-55km/h *met deze cdi gaat de Piaggio/Vespa onbegrensd 70-75km/h Over de toerenbegrenzer: - Merk: Eurobegrenzer. - Te begrenzen met de AUX-aansluiting. - Voor Piaggio 4-takt 2-klepper scooters. Let op! deze begrenzer is geschikt voor de 4-takt 2-kleppen dit is vrijwel altijd de 25km/h(snor) versie van Vespa/Piaggio. Bent u niet zeker of deze begrenzer passend is neem dan gerust contact met ons op. Alleen de cdi begrenzer aanzetten wanneer dit nodig is de cdi gaat veel sneller defect naarmate de cdi constant begrensd word. Uitvalpercentage van de goedkopere begrenzers is te hoog vandaar dat we duurdere(goede) varianten verkopen zoals deze! Heeft u verder nog vragen over de montage van deze fantastische Eurobegrenzer? Bel dan onze montage-hulplijn wij helpen u graag!

€ 97.20

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Begrenzer
Product
 

Begrenzer regelbaar afstandsbediening Euro Chinese 4 takt scooters GY6 motoren

Regelbare toerenbegrenzer van het super bekende ''Eurobegrenzer''!

De boel opvoeren maar op de rollenbank toch rustig aan?

Tja in principe gaat dat niet natuurlijk! Maar met een toerenbegrenzer van Eurobegrenzer wel. U heeft er vast wel eens van gehoord het Internet staat er vol over. En dat is omdat ze gewoon werken namelijk. Monteer een Eurobegrenzer als u nachtmerries krijgt van de rollenbank! U kunt hem ook nog regelen bij het monteren en op afstand aan en uit zetten. Zo ziet niemand of u hem aanzet en is het niet verdacht! Over de toerenbegrenzer: - Merk: Eurobegrenzer. - Regelbaar. - Incl. afstandsbediening! - Voor Chinese 4-takt scooters. Alle GY6 motorblokken! Let op!Deze cdi is niet passend als u een Chinese Gy6 scooter heeft met een draad lopend uit de cdi. (zie foto tevens moet uw cdi dezelfde aansluiting hebben) Alleen de cdi begrenzer aanzetten wanneer dit nodig is de cdi gaat veel sneller defect naarmate de cdi constant begrensd word. Uitvalpercentage van de goedkopere begrenzers is te hoog vandaar dat we duurdere(goede) varianten verkopen zoals deze! Heeft u verder nog vragen over de montage van deze fantastische Eurobegrenzer? Bel dan onze montage-hulplijn wij helpen u graag!

€ 111.08

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Begrenzer
Product
 

Eurobegrenzer regelbaar afstandsbediening CDI 54km Piaggio 4 takt 4 klepper

Regelbare toerenbegrenzer van het super bekende ''Eurobegrenzer''!

De boel opvoeren maar op de rollenbank toch rustig aan?

Tja in principe gaat dat niet natuurlijk! Maar met een toerenbegrenzer van Eurobegrenzer wel. U heeft er vast wel eens van gehoord het Internet staat er vol over. En dat is omdat ze gewoon werken namelijk. Monteer een Eurobegrenzer als u nachtmerries krijgt van de rollenbank! U kunt hem ook nog regelen bij het monteren en op afstand aan en uit zetten. Zo ziet niemand of u hem aanzet en is het niet verdacht! Over de toerenbegrenzer: - Merk: Eurobegrenzer. - Regelbaar. - Incl. afstandsbediening! - Voor Piaggio 4-takt 4-klepper scooters. Deze begrenzer is geschikt voor de 4-takt 4-kleppen dit is altijd de 45km/h(brom) versie van Vespa/Piaggio. Bent u niet zeker of deze begrenzer passend is neem dan gerust contact met ons op. Alleen de cdi begrenzer aanzetten wanneer dit nodig is de cdi gaat veel sneller defect naarmate de cdi constant begrensd word. Uitvalpercentage van de goedkopere begrenzers is te hoog vandaar dat we duurdere(goede) varianten verkopen zoals deze! Heeft u verder nog vragen over de montage van deze fantastische Eurobegrenzer? Bel dan onze montage-hulplijn wij helpen u graag!

€ 173.19

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Begrenzer
Product
 

Begrenzer regelbaar afstandsbediening Euro CDI 35km Piaggio 4 takt 2 klepper (v)

Regelbare toerenbegrenzer van het super bekende ''Eurobegrenzer''!

De boel opvoeren maar op de rollenbank toch rustig aan?

Tja in principe gaat dat niet natuurlijk! Maar met een toerenbegrenzer van Eurobegrenzer wel. U heeft er vast wel eens van gehoord het Internet staat er vol over. En dat is omdat ze gewoon werken namelijk. Monteer een Eurobegrenzer als u nachtmerries krijgt van de rollenbank! U kunt hem ook nog regelen bij het monteren en op afstand aan en uit zetten. Zo ziet niemand of u hem aanzet en is het niet verdacht! *met deze cdi gaat de Piaggio/Vespa begrensd 35km/h *met deze cdi gaat de Piaggio/Vespa onbegrensd 50-55km/h Over de toerenbegrenzer: - Merk: Eurobegrenzer. - Regelbaar. - Incl. afstandsbediening! - Voor Piaggio 4-takt 2-klepper scooters. Let op! deze begrenzer is geschikt voor de 4-takt 2-kleppen. Bent u niet zeker of deze begrenzer passend is neem dan gerust contact met ons op. Alleen de cdi begrenzer aanzetten wanneer dit nodig is de cdi gaat veel sneller defect naarmate de cdi constant begrensd word. Uitvalpercentage van de goedkopere begrenzers is te hoog vandaar dat we duurdere(goede) varianten verkopen zoals deze! Heeft u verder nog vragen over de montage van deze fantastische Eurobegrenzer? Bel dan onze montage-hulplijn wij helpen u graag!

€ 148.65

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Begrenzer
Product
 

USB oplader Electronic Bee met 2 USB poorten

Nooit meer zonder stroom met de Electronic Bee usb lader!

Wat is Electronic Bee

Electronic Bee is een USB oplader met 2 USB poorten en garandeert A-klasse kwaliteit.De oplader is waterbestendig hufter-proof en is de best geteste scooteroplader op de markt. Omdat Electronic Bee twee USB ingangen heeft zijn er genoeg mogelijkheden.

Meer voordelen van de Electronic Bee

De bijrijder kan zijn/haar smartphone tegelijkertijd opladen. Andere mogelijkheden zijn het aansluiten van speakers een tablet of navigatie. Alle oplaadbare apparaten zijn van harte welkom bij Electronic Bee. Zelfs zonder smartphone is Electronic Bee een ontzettend nuttige en leuke accessoire.

Montage van de Electronic Bee usb lader

De uitvoering en implementatie is universeel en sluit prachtig aan bij ieder model scooter of brommer. Of het nou een Vespa Zoomer of Habana is; de installatie verloopt binnen 10 minuten. Het product is klaar voor gebruik; alles wat nodig is voor de installatie wordt bij het product geleverd (behalve het gereedschap uiteraard). Zie onderstaand dit product de montage video.

Eigenschappen van de Electronic Bee

• A-klasse kwaliteit • Waterproof • Passend op iedere scooter / brommer accu • Kleur: Zwart • Gewicht: 79 gram • 5 volt • 10 min installatie • Dual port • CE Approved • CCC Safety Approved • Smartphone lader

€ 18.07

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen 12 volt aansluiting
Product
 

Ontsteking stator Sym Mio 4takt 50cc

Wanneer je scooter niet meer vonkt kan er een probleem zijn met de Ontsteking/stator van je Sym Mio 4takt 50cc.

Je SYM mio geeft geen vonk meer; wellicht je ontstekingsspoel/stator!

Wanneer je SYM Mio niet meer vonkt kan dit een aantal oorzaken hebben. Check eerst je bougie vervang deze als eerste. (goedkoop) Dan adviseren we je om zowel je CDI-unit alsmede de bobine te controleren. Wanneer deze beide ook funktioneren is het zeer waarschijnlijk dat je onsteking/stator kapot is. Producteigenschappen onsteking/stator SYM MIO; -goede pasvorm. -scherp geprijsd. -relatief eenvoudig te monteren

€ 33.71

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Ontsteking
Product
 

Startmotor Vespa Pk XL

Een nieuwe startmotor voor uw Vespa Pk XL.

Wat doet een Vespa Pk XL startmotor precies?

De naam van een startmotor verraadt de functie al een beetje. Het is een motortje om mee te starten. In dit geval draait de startmotor tegen de starterkrans aan in uw scooter. De tanden in die Vespa Pk XL starterkrans vallen precies in die van de startmotor en de starterkrans draait op zijn beurt weer de motor aan. Dan gaat uw ontsteking ook draaien enzovoorts. Binnen een mum van tijd bent u gestart en u rijdt zo weg. Als uw scooter een krakend of zagend geluid maakt tijdens het elektrisch starten dient u de startmotor even na te kijken. De kans is zeer goed aanwezig dat deze de geest gegeven heeft. Specificaties van deze Vespa Pk XL startmotor: - Merk: Elec. - Geschikt voor de Vespa Pk XL. - Pasvorm als origineel. Heeft u verder nog vragen over de montage van deze startmotor voor de Vespa Pk XL? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen wij helpen u graag!

€ 97.85

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Startmotor
Product
 

Startmotor Tomos Standard A3 A35 11 tands (voor electrische start)

Startmotor Tomos Standard / A3 / A35 11 tands (voor electrische start)

Wat doet een startmotor precies voor de Tomos Standard A3 of A35 ?

De naam van een startmotor verraadt de functie al een beetje. Het is een motortje om mee te starten. In dit geval draait de startmotor tegen de starterkrans aan in uw scooter. De tanden in die Tomos Standard / A3 / A35 starterkrans vallen precies in die van de startmotor en de starterkrans draait op zijn beurt weer de motor aan. Dan gaat uw ontsteking ook draaien enzovoorts. Binnen een mum van tijd bent u gestart en u rijdt zo weg. Als uw scooter een krakend of zagend geluid maakt tijdens het elektrisch starten dient u de startmotor even na te kijken. De kans is zeer goed aanwezig dat deze de geest gegeven heeft. Specificaties van deze startmotor voor Tomos: - Geschikt voor electrische start modellen. - Dezelfde pasvorm als origineel. - Scherp geprijsd. Heeft u verder vragen over bijvoorbeeld de montage van deze startmotor voor de Tomos Standard A3 of A35? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen wij helpen u graag!

€ 26.15

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Startmotor
Product
 

Startmotor Sym Mio Fiddle II Orbit II Allo Symphony SR ST

Een startmotor voor de Sym zeer scherp geprijsd.

Wat doet een startmotor precies voor de Sym ?

De naam van een startmotor verraadt de functie al een beetje. Het is een motortje om mee te starten. In dit geval draait de startmotor tegen de starterkrans aan in uw scooter. De tanden in die Sym Mio starterkrans vallen precies in die van de startmotor en de starterkrans draait op zijn beurt weer de motor aan. Dan gaat uw ontsteking ook draaien enzovoorts. Binnen een mum van tijd bent u gestart en u rijdt zo weg. Als uw scooter een krakend of zagend geluid maakt tijdens het elektrisch starten dient u de startmotor even na te kijken. De kans is zeer goed aanwezig dat deze de geest gegeven heeft. Specificaties van deze startmotor voor Sym Mio: - Geschikt voor de Sym Mio / Fiddle / Orbit / Allo - Dezelfde pasvorm als origineel. - Scherp geprijsd. Heeft u verder vragen over bijvoorbeeld de montage van deze startmotor voor de Sym Mio? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen wij helpen u graag!

€ 25.95

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Startmotor
Product
 

Startmotor Vespa Primavera Vespa Sprint Vespa Lx (model als origineel) 10 tands

Is uw accu vol maar toch hoort u niets draaien bij het elektrisch starten?

Dan heeft u een defecte startmotor!

De naam van een startmotor verraadt de functie al een beetje. Het is een motortje om mee te starten. In dit geval draait de startmotor tegen de starterkrans aan in uw scooter. De tanden in die Piaggio 4-takt starterkrans vallen precies in die van de startmotor en de starterkrans draait op zijn beurt weer de motor aan. Dan gaat uw ontsteking ook draaien enzovoorts. Binnen een mum van tijd bent u gestart en u rijdt zo weg. Als uw scooter een krakend of zagend geluid maakt tijdens het elektrisch starten dient u de startmotor even na te kijken. De kans is zeer goed aanwezig dat deze de geest gegeven heeft. Specificaties van deze Vespa Primavera / Vespa Sprint / Vespa Lx startmotor - Geschikt voor Piaggio 4-takt scooters. - 10 tands uitvoering - Zeer scherp geprijsd. - Past op: Vespa Primavera / Vespa Sprint / Vespa Lx Heeft u vragen over de montage van dit product? Dan kuint u altijd onze montage-hulplijn bellen wij helpen u graag!

€ 26.15

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Startmotor
Product
 

Startmotor Peugeot Honda 10 tands

Is uw accu vol maar toch hoort u niets draaien bij het elektrisch starten?

Dan heeft u een defecte startmotor!

De naam van een startmotor verraadt de functie al een beetje. Het is een motortje om mee te starten. In dit geval draait de startmotor tegen de starterkrans aan in uw scooter. De tanden in die Peugeot / Honda starterkrans vallen precies in die van de startmotor en de starterkrans draait op zijn beurt weer de motor aan. Dan gaat uw ontsteking ook draaien enzovoorts. Binnen een mum van tijd bent u gestart en u rijdt zo weg. Als uw scooter een krakend of zagend geluid maakt tijdens het elektrisch starten dient u de startmotor even na te kijken. De kans is zeer goed aanwezig dat deze de geest gegeven heeft. Specificaties van deze Peugeot / Honda startmotor - Geschikt voor Peugeot en Honda scooters. - 10 tands uitvoering - Zeer schero geprijsd. Heeft u vragen over de montage van dit product? Dan kuint u altijd onze montage-hulplijn bellen wij helpen u graag!

€ 26.15

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Startmotor
Product
 

Startmotor Peugeot Speedfight Vivacity Piaggio 2 takt (11 tands) ELEC

Een startmotor voor de Peugeot Speedfight Vivacity en Piaggio 2-takt scooters zeer scherp geprijsd.

Wat doet een startmotor precies voor Peugeot en Piaggio scooters?

De naam van een startmotor verraadt de functie al een beetje. Het is een motortje om mee te starten. In dit geval draait de startmotor tegen de starterkrans aan in uw scooter. De tanden in die Peugeot of Piaggio starterkrans vallen precies in die van de startmotor en de starterkrans draait op zijn beurt weer de motor aan. Dan gaat uw ontsteking ook draaien enzovoorts. Binnen een mum van tijd bent u gestart en u rijdt zo weg. Als uw scooter een krakend of zagend geluid maakt tijdens het elektrisch starten dient u de startmotor even na te kijken. De kans is zeer goed aanwezig dat deze de geest gegeven heeft. Specificaties van deze startmotor voor Piaggio en Peugeot scooters: - Geschikt voor de Peugeot Speedfight Vivacity en Piaggio 2-takt scooters. - Dezelfde pasvorm als origineel. - Scherp geprijsd. - Merk: ELEC. Heeft u verder vragen over bijvoorbeeld de montage van deze startmotor voor de Peugeot Speedfight Vivacity en Piaggio 2-takt scooters? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen wij helpen u graag!

€ 26.15

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Startmotor
Product
 

Begrenzer regelbaar afstandsbediening Euro CDI (Diverse Kymco scooters)

Rondrijden op een opgevoerde scooter en rollenbank alsof hij standaard is? Dat kan nu!

De boel opvoeren maar op de rollenbank toch rustig aan?

Tja in principe gaat dat niet natuurlijk! Maar met een begrenzer wel. U heeft er vast wel eens van gehoord het Internet staat er vol van. En dat is omdat ze gewoon werken namelijk. Monteer een begrenzer als u nachtmerries krijgt van de rollenbank! Aansluiting is met een pinsluiting. Zo ziet het er allemaal netjes en strak uit. Snelle CDI voor uw Kymco! Snelle CDI met instelbare EURO-begrenzer door schroefje op de CDI. Begrenzer kan natuurlijk worden uitgezet met afstandsbediening. Uitzetten van de scooter resulteert in automatische aan-stand van de begrenzer. Afstandsbediening werkt met een code. Let op! deze begrenzer is er in twee varianten bekijk uw eigen Cdi of deze dezelfde aansluiting heeft. Bent u niet zeker of deze begrenzer passend is neem dan gerust contact met ons op. Alleen de cdi begrenzer aanzetten wanneer dit nodig is de cdi gaat veel sneller defect naarmate de cdi constant begrensd word. Uitvalpercentage van de goedkopere begrenzers is te hoog vandaar dat we duurdere(goede) varianten verkopen zoals deze! Heeft u verder nog vragen over deze toerenbegrenzer? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat e-mail of telefoon.

€ 111.08

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Begrenzer
Product
 

Eurobegrenzer CDI snel Piaggio 4 takt 4 kleppers scooters

Begrenzer op uw scooter van het super bekende ''Eurobegrenzer''!

De boel opvoeren maar op de rollenbank toch rustig aan?

Tja in principe gaat dat niet natuurlijk! Maar met een begrenzer-unit van Eurobegrenzer wel. U heeft er vast wel eens van gehoord het Internet staat er vol over. En dat is omdat ze gewoon werken namelijk. Monteer een Eurobegrenzer als u nachtmerries krijgt van de rollenbank! Aansluiting is met een pinsluiting. Zo ziet het er allemaal netjes en strak uit. Over de toerenbegrenzer: - Merk: Eurobegrenzer. - CDI-unit met begrenzer. - Voor Piaggio 4-takt 4-klepper scooters. Deze begrenzer is geschikt voor de 4-takt 4-kleppen dit is altijd de 45km/h(brom) versie van Vespa/Piaggio. Bent u niet zeker of deze begrenzer passend is neem dan gerust contact met ons op. Alleen de cdi begrenzer aanzetten wanneer dit nodig is de cdi gaat veel sneller defect naarmate de cdi constant begrensd word. Uitvalpercentage van de goedkopere begrenzers is te hoog vandaar dat we duurdere(goede) varianten verkopen zoals deze! Heeft u verder nog vragen over de montage van deze fantastische Eurobegrenzer? Bel dan onze montage-hulplijn wij helpen u graag!

€ 105.09

Read on...

Scooter Elektrische onderdelen Begrenzer
Product