CDI GY6 12 inch 45km h uitvoering A kwaliteit (origineel)(v)(b)

Niet meer stil staan met deze A-kwaliteit GY6 CDI.

Over deze GY6 CDI

- Geschikt voor GY6 scooters met 12 inch (banden / velgen) - Opvoer-CDI voor de 25 / 45 km/h modellen. Voor een GY6 CDI is deze originele A-kwaliteit CDI aan de prijzige kant het laatste wat u wil is stil komen te staan! Met deze CDI verkleint u de kans enorm. In de meeste GY6 scooters zit standaard al een C-kwaliteit CDI die vaak niet lang werkt. Snelheden met de originele variateurring 25km/h uitvoering: 45km/h Snelheid zonder de variateurring: 45-55 km/h Snelheden met de originele variateurring 45km/h uitvoering: 65 km/h Snelheid zonder de variateurring: 65-75 km/h (LET OP: de CDI dient wel dezelfde 4+2 pins aansluiting te hebben zonder draadlus bij de stekker!) Heeft u nog vragen over deze CDI? Bel dan onze service-hulplijn wij helpen u graag!

€ 39.95

Read on...

Scooter Bougies bobine cdi units Cdi bobine cdi
Product
 

CDI GY6 10 inch 45km h uitvoering A kwaliteit (origineel)

Niet meer stil staan met deze A-kwaliteit GY6 CDI.

Over deze GY6 CDI

- Geschikt voor GY6 scooters met 10 inch (banden / velgen) - Opvoer-CDI voor de 25 / 45 km/h modellen. Voor een GY6 CDI is deze originele A-kwaliteit CDI aan de prijzige kant het laatste wat u wil is stil komen te staan! Met deze CDI verkleint u de kans enorm. In de meeste GY6 scooters zit standaard al een C-kwaliteit CDI die vaak niet lang werkt. Snelheden met de originele variateurring 25km/h uitvoering: 45km/h Snelheid zonder de variateurring: 45-55 km/h Snelheden met de originele variateurring 45km/h uitvoering: 65 km/h Snelheid zonder de variateurring: 65-75 km/h (LET OP: de CDI dient wel dezelfde 4+2 pins aansluiting te hebben zonder draadlus bij de stekker!) Heeft u nog vragen over deze CDI? Bel dan onze service-hulplijn wij helpen u graag!

€ 39.95

Read on...

Scooter Bougies bobine cdi units Cdi bobine cdi
Product
 

CDI GY6 12 inch 32km h uitvoering A kwaliteit (origineel)

Niet meer stil staan met deze A-kwaliteit GY6 CDI.

Over deze GY6 CDI

- Geschikt voor GY6 scooters met 12 inch (banden / velgen) - Opvoer-CDI voor de 25 / 45 km/h modellen. Voor een GY6 CDI is deze originele A-kwaliteit CDI aan de prijzige kant het laatste wat u wil is stil komen te staan! Met deze CDI verkleint u de kans enorm. In de meeste GY6 scooters zit standaard al een C-kwaliteit CDI die vaak niet lang werkt. Snelheden met de originele variateurring (25km/h uitvoering): 25 km/h Snelheid zonder de variateurring: 40-50 km/h Snelheden met de originele variateurring (45km/h uitvoering): 45-52 km/h Snelheid zonder de variateurring: 55-65 km/h (LET OP: de CDI dient wel dezelfde 4+2 pins aansluiting te hebben zonder draadlus bij de stekker!) Heeft u nog vragen over deze CDI? Bel dan onze service-hulplijn wij helpen u graag!

€ 39.95

Read on...

Scooter Bougies bobine cdi units Cdi bobine cdi
Product
 

CDI GY6 10 inch 32km h uitvoering A kwaliteit (origineel)

Niet meer stil staan met deze A-kwaliteit GY6 CDI.

Over deze GY6 CDI

- Geschikt voor GY6 scooters met 10 inch (banden / velgen) - Opvoer-CDI voor de 25 / 45 km/h modellen. Voor een GY6 CDI is deze originele A-kwaliteit CDI aan de prijzige kant het laatste wat u wil is stil komen te staan! Met deze CDI verkleint u de kans enorm. In de meeste GY6 scooters zit standaard al een C-kwaliteit CDI die vaak niet lang werkt. Snelheden met de originele variateurring (25km/h uitvoering): 25 km/h Snelheid zonder de variateurring: 40-50 km/h Snelheden met de originele variateurring (45km/h uitvoering): 45-52 km/h Snelheid zonder de variateurring: 55-65 km/h (LET OP: de CDI dient wel dezelfde 4+2 pins aansluiting te hebben zonder draadlus bij de stekker!) Heeft u nog vragen over deze CDI? Bel dan onze service-hulplijn wij helpen u graag!

€ 39.95

Read on...

Scooter Bougies bobine cdi units Cdi bobine cdi
Product
 

CDI GY6 12 inch 25km h uitvoering A kwaliteit (origineel)

Niet meer stil staan met deze A-kwaliteit GY6 CDI.

Over deze GY6 CDI

- Geschikt voor GY6 scooters met 12 inch (banden / velgen) Voor een GY6 CDI is deze originele A-kwaliteit CDI aan de prijzige kant het laatste wat u wil is stil komen te staan! Met deze CDI verkleint u de kans enorm. In de meeste GY6 scooters zit standaard al een C-kwaliteit CDI die vaak niet lang werkt. Snelheden met de originele variateurring: 25 km/h Snelheid zonder de variateurring: 40-50 km/h (LET OP: de CDI dient wel dezelfde 4+2 pins aansluiting te hebben zonder draadlus bij de stekker!) Heeft u nog vragen over deze CDI? Bel dan onze service-hulplijn wij helpen u graag!

€ 39.95

Read on...

Scooter Bougies bobine cdi units Cdi bobine cdi
Product
 

CDI GY6 10 inch 25km h uitvoering A kwaliteit (origineel)

Niet meer stil staan met deze A-kwaliteit GY6 CDI.

Over deze GY6 CDI

- Geschikt voor GY6 scooters met 10 inch (banden / velgen) Voor een GY6 CDI is deze originele A-kwaliteit CDI aan de prijzige kant het laatste wat u wil is stil komen te staan! Met deze CDI verkleint u de kans enorm. In de meeste GY6 scooters zit standaard al een C-kwaliteit CDI die vaak niet lang werkt. Snelheden met de originele variateurring: 25km/h Snelheid zonder de variateurring: 40-50 km/h (LET OP: de CDI dient wel dezelfde 4+2 pins aansluiting te hebben zonder draadlus bij de stekker!) Heeft u nog vragen over deze CDI? Bel dan onze service-hulplijn wij helpen u graag!

€ 39.95

Read on...

Scooter Bougies bobine cdi units Cdi bobine cdi
Product
 

Bobine cdi unit 25km sco Piaggio Zip Vespa Lx Lxv S Primavera Sprint 4t2v origineel 1d000295

Over CDI's

Laten we eens kort door het onderwerp CDI lopen. Waarom zou u een CDI moeten vervangen? Daar kunnen een aantal aanleidingen voor zijn: - Uw scooter stopt ineens midden in een rit en start daarna niet meer. (elektrische starter doet niks.) - Uw scooter start niet meer. - U wilt uw scooter terugvoeren of juist opvoeren.

Allereerst het verschil tussen de CDI's van tweetakt scooters en die van viertakt scooters:

Een CDI heeft bij een tweetakt geen invloed op de topsnelheid van de scooter. Een CDI heeft bij een viertakt wel invloed op de topsnelheid van de scooter. Bij een viertakt is een CDI dus wel van invloed op de topsnelheid maar dit is niet de enige factor. De topsnelheid heeft ook te maken met dingen zoals uw variateurring of benzine-luchtafstelling. Dus wanneer uw scooter bijvoorbeeld 60 km/h loopt wil het niet zeggen dat u hem weer 45 km/h kunt laten lopen met alleen het vervangen van de CDI. Houdt u daar dus altijd rekening mee!

Montage en retour zenden

Ook is het nodig om alle kabeltjes van de CDI aan te sluiten deze zitten er natuurlijk niet voor niets aan. Anders zal de CDI hoogstwaarschijnlijk geen goede voeding krijgen en dus niet werken. Tevens zijn alle CDI's nieuw en worden in de fabriek getest op functioneren en worden alleen verzonden als deze volledig functioneel zijn. Het komt dus ook nooit voor dat een defecte CDI naar u verzonden wordt. Ook is het zo dat bij sommige scooters de bobine en CDI gecombineerd zijn in 1 onderdeel wanneer deze scooters ermee stoppen kan dat dus aan 2 onderdelen liggen. Aan de bobine óf aan de CDI maar omdat deze gecombineerd zijn zullen die beiden niet meer hun werk kunnen doen. Let op!! CDI's kunnen niet retour worden genomen omdat het een elektronisch product is. Tevens is het zo wanneer er kortsluiting in de scooter zit dat dat direct kan resulteren in het ''opblazen'' van de nieuwe CDI-unit. Zorg dus altijd dat u zeker weet welke CDI u nodig heeft! U kunt voor advies altijd de montage-hulplijn bellen dan weet u altijd zeker dat u de goede CDI bestelt.

€ 73.51

Read on...

Scooter Bougies bobine cdi units Cdi bobine cdi
Product
 

Bobine cdi unit 25km Piaggio Zip Vespa Lx Lxv S Primavera Sprint 4t2v origineel 639875

Zoekt u een 25 km/h CDI voor uw Vespa Lx of Piaggio Zip? Zoek niet verder!

Waarom uw CDI vervangen?

Een CDI heeft bij een viertakt invloed op de topsnelheid van de scooter. Bij een viertakt is een CDI dus wel van invloed op de topsnelheid maar dit is niet de enige factor. De topsnelheid heeft ook te maken met dingen zoals uw variateurring of benzine-luchtafstelling. Redenen voor het vervangen van uw CDI kunnen zijn: - U wilt uw scooter weer origineel maken. - Uw scooter stopt ineens midden in een rit en start daarna niet meer. (elektrische starter doet niks.) - De scooter start niet meer.

Montage van een CDI op uw scooter

Let op!! CDI's kunnen niet retour worden genomen omdat het een elektronisch product is. Tevens is het zo wanneer er kortsluiting in de scooter zit dat dat direct kan resulteren in het ''opblazen'' van de nieuwe CDI-unit. Zorg dus altijd dat u zeker weet welke CDI u nodig heeft! Alleen geschikt voor de 25 km/h uitvoeringen van de Piaggio en de Vespa 4-takt! U kunt voor advies altijd de montage-hulplijn bellen dan weet u altijd zeker dat u de goede CDI bestelt!

€ 48.71

Read on...

Scooter Bougies bobine cdi units Cdi bobine cdi
Product
 

Bobine China Retro viertakt scooters GY6 High Voltage

De bobine is de oorsprong van het vonkje van uw motorblok!

De vonk... Die is belangrijk!

Het idee van de bobine is: de accu heeft de spanning om uw scooter te starten. Maar de accu stuurt de spanning door naar de bobine deze zet de spanning om in een ''stroomschokje'' en deze stuurt het schokje door naar de bougie. Dan zorgt die voor een echte vonk die het benzine-luchtmengsel ontsteekt. Is uw bobine dus stuk of stuk aan het gaan? Dan heeft u geen stevige vonk en dus de kans dat uw scooter niet start of steeds slechter gaat starten en lopen. Uw bobine kan opeens stuk zijn maar ook langzaam aan defect gaan. Wilt u een nieuwe bobine bestellen? Zorg er dan voor dat u de bobine bekijkt en zoekt naar artikelnummers dan weet u zeker dat u het goede artikel heeft. Over deze China / Retro bobine: - Geschikt voor Chinese (Retro) scooters. - Voor GY6 motoren. - Hoog voltage bobine. Heeft u verder nog vragen over dit product? Dan kunt u ons altijd bereiken op de service-hulplijn en via e-mail. Wij helpen u graag.

€ 9.49

Read on...

Scooter Bougies bobine cdi units Bobine
Product
 

Cdi unit Piaggio Zip Vespa Lx Lxv S Primavera Sprint 4t 4v origineel cm088401

Over CDI's

Laten we eens kort door het onderwerp CDI lopen. Waarom zou u een CDI moeten vervangen? Daar kunnen een aantal aanleidingen voor zijn: - Uw scooter stopt ineens midden in een rit en start daarna niet meer. (elektrische starter doet niks.) - Uw scooter start niet meer. - U wilt uw scooter terugvoeren of juist opvoeren.

Allereerst het verschil tussen de CDI's van tweetakt scooters en die van viertakt scooters:

Een CDI heeft bij een tweetakt geen invloed op de topsnelheid van de scooter. Een CDI heeft bij een viertakt wel invloed op de topsnelheid van de scooter. Bij een viertakt is een CDI dus wel van invloed op de topsnelheid maar dit is niet de enige factor. De topsnelheid heeft ook te maken met dingen zoals uw variateurring of benzine-luchtafstelling. Dus wanneer uw scooter bijvoorbeeld 60 km/h loopt wil het niet zeggen dat u hem weer 45 km/h kunt laten lopen met alleen het vervangen van de CDI. Houdt u daar dus altijd rekening mee!

Montage en retour zenden

Ook is het nodig om alle kabeltjes van de CDI aan te sluiten deze zitten er natuurlijk niet voor niets aan. Anders zal de CDI hoogstwaarschijnlijk geen goede voeding krijgen en dus niet werken. Tevens zijn alle CDI's nieuw en worden in de fabriek getest op functioneren en worden alleen verzonden als deze volledig functioneel zijn. Het komt dus ook nooit voor dat een defecte CDI naar u verzonden wordt. Ook is het zo dat bij sommige scooters de bobine en CDI gecombineerd zijn in 1 onderdeel wanneer deze scooters ermee stoppen kan dat dus aan 2 onderdelen liggen. Aan de bobine óf aan de CDI maar omdat deze gecombineerd zijn zullen die beiden niet meer hun werk kunnen doen. Let op!! CDI's kunnen niet retour worden genomen omdat het een elektronisch product is. Tevens is het zo wanneer er kortsluiting in de scooter zit dat dat direct kan resulteren in het ''opblazen'' van de nieuwe CDI-unit. Zorg dus altijd dat u zeker weet welke CDI u nodig heeft! U kunt voor advies altijd de montage-hulplijn bellen dan weet u altijd zeker dat u de goede CDI bestelt. -Geschikt voor de Piaggio / Vespa 4-takt met 4-kleppen (dit is de uitvoering met helm)

€ 77.46

Read on...

Scooter Bougies bobine cdi units Cdi bobine cdi
Product
 

Bougie ER9EHN 4t 4v Piaggio Zip Vespa Lx Lxv S Primavera Sprint origineel 641387

De bougie van uw 4-takt 4-klepper scooter is defect?

Dan dient u deze te vervangen!

Het belangrijkste om te weten van deze bougie is dat deze alleen geschikt is voor 4-klepper scooters van Piaggo / Vespa. Dit heeft te maken met het feit dat deze bougies maar heel klein zijn. Ze zijn zo klein omdat ze in een cilinderkop gedraaid dienen te worden met 4 kleppen. 4 kleppen in de cilinderkop waar normaal gesproken 2 kleppen in zitten nemen natuurlijk veel meer plek in beslag en moet er dus een dunnere bougie in. Specificaties van deze bougie: - Merk: Originele Vespa / Piaggio bougie. - Code: ER9EHN. - Voor 4-takt 4-klepper Piaggio / Vespa scooters. heeft u verder nog vragen over deze bougie voor de Piaggio of Vespa scooters met 4-takt 4-klepper motorblok? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen onze monteurs helpen u graag!

€ 19.95

Read on...

Scooter Bougies bobine cdi units Bougies
Product
 

Bobine cdi unit 45km Piaggio Zip Vespa Lx Lxv S Primavera Sprint 4t2v ducati 639978

25 km scooter opvoeren of uw defecte standaard 45 km CDI vervangen? Dat kan!

Wat is een CDI precies?

Een CDI is het ''brein'' van de scooter. Deze regelt de injectie van brandstof en lucht voor in uw cilinder. Deze zijn er in ''snelle'' varianten en standaard varianten. Met bijvoorbeeld de snelle varianten loopt uw scooter wat harder. Let wel op uw scooter opvoeren is tegen de wet. Als uw CDI defect is start vaak uw scooter ook niet meer. Dit kan dus een oorzaak zijn van een scooter die niet meer start.

In het kort deze CDI

- Geschikt voor de Piaggio en Vespa scooters met 4-takt 2 klepper motoren. - Vervangings-CDI voor de 45 km/u modellen. - Opvoer-CDI voor de 25 km/u modellen. - Merk: Ducati. Snelheden met deze unit in een 25 km snorfiets: Snelheid met de originele variateurring: 40 km/h Snelheid zonder de variateurring: 50-55 km/h Heeft u nog vragen over deze CDI? Bel dan onze service-hulplijn. Wij helpen u graag.

€ 59.90

Read on...

Scooter Bougies bobine cdi units Cdi bobine cdi
Product