HBO bachelor Bouwkunde specialisatie Constructie en techniek

De bacheloropleiding HBO Bouwkunde met als specialisatie Constructie en techniek is NVAO-geaccrediteerd en bereidt voor op een technische functie in de bouw. Succesvolle afronding geeft recht op een officieel bachelorgetuigschrift.

€ 179.00

Read on...

Opleiding Bouw Bachelor
Product
 

Kort MBO Medisch secretaresse

Het korte MBO-programma Medisch secretaresse omvat een groot aantal modules uit de volledige MBO-opleiding Managementassistent plus een specialisatie op medisch gebied. Een slimme combinatie!

€ 69.00

Read on...

Opleiding Secretarieel en Support MBO deelprogramma
Product
 

Kort MBO Medisch receptionist telefonist

Het korte MBO-programma Medisch receptionist / telefonist omvat een groot aantal modules uit de volledige MBO-opleiding Medewerker secretariaat en receptie plus een specialisatie op medisch gebied. Een slimme combinatie!

€ 59.00

Read on...

Opleiding Secretarieel en Support MBO deelprogramma
Product
 

Kort MBO Juridisch secretaresse

Het korte MBO-programma Juridisch secretaresse omvat een groot aantal modules uit de volledige MBO-opleiding Managementassistent plus een specialisatie op juridisch gebied. Een slimme combinatie!

€ 69.00

Read on...

Opleiding Secretarieel en Support MBO deelprogramma
Product
 

Kort MBO Start je eigen evenementenbureau

Deze korte MBO-opleiding omvat diverse modules uit de volledige MBO-opleiding Evenementenorganisatie plus een module Starten als ZZP'er. Je leert over planning, projectmanagement, marketing en meer. Geeft vrijstelling bij de volledige MBO-opleiding.

€ 75.00

Read on...

Opleiding Planning en Events MBO deelprogramma
Product
 

Kort MBO Evenementenorganisatie

Het korte MBO-programma Evenementenorganisatie omvat een aantal belangrijke modules uit de volledige MBO-opleiding. Je leert over planning, projectmanagement, marketing, leidinggeven en meer. Geeft vrijstelling bij de volledige MBO-opleiding.

€ 75.00

Read on...

Opleiding Planning en Events MBO deelprogramma
Product
 

Associate degree Financial Services Management specialisatie Verzekeringsadvies

De Associate degree (Ad) Financial Services Management - specialisatie Verzekeringsadvies biedt brede bedrijfseconomische en (fiscaal-) juridische kennis gecombineerd met specifieke, op de praktijk gerichte kennis en een scala aan beroepsvaardigheden.

€ 189.00

Read on...

Opleiding Financieel AD
Product
 

Associate degree Financial Services Management specialisatie Financieel advies

De Associate degree (Ad) Financial Services Management - specialisatie Financieel advies geeft je een stevige inhoudelijke basis op financieel gebied.

€ 189.00

Read on...

Opleiding Financieel AD
Product
 

HBO bachelor Fiscaal Recht en Economie

De NVAO-geaccrediteerde HBO-bachelor Fiscaal Recht en Economie is voor iedereen die een functie als fiscalist of belastingkundige ambieert. Na afloop heb je de officiële titel Bachelor of Economics (B Ec) op zak.

€ 179.00

Read on...

Opleiding Economie Bachelor
Product
 

HBO bachelor Financial Services Management

De NVAO-geaccrediteerde HBO-bachelor Financial Services Management bereidt voor op een functie op hoger niveau in de financieel-zakelijke dienstverlening. Na afloop heb je een erkend diploma en de titel Bachelor of Arts (BA) op zak.

€ 179.00

Read on...

Opleiding Financieel Bachelor
Product
 

HBO bachelor Informatica (met subsidie) specialisatie Software engineering

De bacheloropleiding HBO Software Engineering is zeer actueel en sluit aan op de functieprofielen zoals deze zijn gedefinieerd in het European e-Competence Framework (e-CF). Voor deze klassikale opleiding krijg je onder voorwaarden subsidie vanuit de overheid.

€ 249.00

Read on...

Opleiding ICT Bachelor
Product
 

HBO bachelor Informatica (met subsidie) Technische informatica

De bacheloropleiding HBO Technische Informatica is zeer actueel en sluit aan op de functieprofielen zoals deze zijn gedefinieerd in het European e-Competence Framework (e-CF). Voor deze klassikale opleiding krijg je onder voorwaarden subsidie vanuit de overheid.

€ 249.00

Read on...

Opleiding ICT Bachelor
Product
 

Associate degree Management, Economie en Recht (MER)

De door de overheid erkende Associate degree Management, economie en recht ligt qua niveau tussen MBO 4 en HBO. Na afronding kun je met vrijstellingen doorstromen naar de bachelor en in twee jaar alsnog het bachelordiploma behalen.

€ 189.00

Read on...

Opleiding Management en Leidinggeven AD
Product
 

HBO bachelor Informatica specialisatie Bedrijfskundige informatica

De HBO-bacheloropleiding Informatica - Bedrijfskundige Informatica is bestemd voor iedereen die een carrière in de ICT ambieert en een diploma met een hoge en duidelijk herkenbare waarde op de arbeidsmarkt wil halen. De opleiding is NVAO-geaccrediteerd.

€ 249.00

Read on...

Opleiding ICT Bachelor
Product
 

Binnenhuisarchitectuur

Tijdens de cursus Binnenhuisarchitectuur leer je wat er allemaal komt kijken bij het stylen en inrichten van een huis. Je bouwt stap voor stap aan je tekenvaardigheid, je technische inzicht en je ontwerpkennis en gaat meteen zelf aan de slag.

€ 40.00

Read on...

Opleiding Huis en Tuin Hobby en vrije tijd
Product
 

HBO Bedrijfsadministratie en accountancy (VBA)

De korte opleiding HBO Bedrijfsadministratie en accountancy (VBA) gaat o.a. in op management accounting, externe verslaggeving, de fiscale jaarrekening en financiering. Het diploma biedt vrijstellingen bij de bachelor SPD.

€ 339.00

Read on...

Opleiding Administratie Kort hbo programma
Product
 

Masterclass Marketing and customer relations

Deze masterclass is bestemd voor professionals die hun marketingkennis in korte tijd op strategisch niveau willen brengen. Je leert o.a. alles over het opstellen, implementeren en uitvoeren van een strategisch marketingbeleid.

€ 349.00

Read on...

Opleiding Management en Leidinggeven Masterclass
Product
 

Praktijkdiploma loonadministratie (PDL®)

Met het Praktijkdiploma Loonadministratie behaal je het officiële Associatiediploma PDL. Een waardevol en veelgevraagd diploma!

€ 44.00

Read on...

Opleiding Administratie Cursus
Product
 

Europa Een eerste verkenning

De cursus Europa - een eerste verkenning behandelt het Europese culturele, economische en politieke landschap, de geschiedenis, verhoudingen en ontwikkelingen.

€ 104.00

Read on...

Opleiding Cultuur en Levensbeschouwing HBO cursus
Product