Basil Voordrager Portland rand mat zw

Een Basil Voordrager Portland met mat zwarte rand. De voordrager heeft een vintage stijl en rondom een opstaande rand.

€ 52.00

Read on...

Fiets
Product
 

Beck Sporty Dubbele Fietstas zwart

Deze zwarte Beck Sporty dubbele fietstas is heel makkelijk te bevestigen op iedere bagagedrager. De tas past zowel op een gewone fiets als op een E-bike.

€ 51.75

Read on...

Fiets
Product
 

Beck Sporty Dubbele Fietstas grijs

Deze grijze Beck Sporty dubbele fietstas is heel makkelijk te bevestigen op iedere bagagedrager. De tas past zowel op een gewone fiets als op een E-bike.

€ 51.75

Read on...

Fiets
Product
 

Beck Sporty Dubbele Fietstas bruin

Deze bruine Beck Sporty dubbele fietstas is heel makkelijk te bevestigen op iedere bagagedrager. De tas past zowel op een gewone fiets als op een E-bike.

€ 51.75

Read on...

Fiets
Product
 

Beck SPRTV Dubbele Fietstas Oranje bies

SPRTV dubbelefietstas met oranje bies. De tas is zwart en waterafstotend. De tas is makkelijk op de bagagedrager te bevestigen en past ook op een E-bike. De tas heeft een inhoud van 30 liter.

€ 51.50

Read on...

Fiets
Product
 

Beck Dr.Y Sportieve Enkele Fietstas Large 2.0 zwart

Deze zwart Beck Dr. Y Sportieve enkele fietstas in de maat large. De tas is waterdicht en past op iedere bagagedrager en heeft reflecterende delen. Door de handige schouderband is de tas makkelijk te dragen.

€ 49.50

Read on...

Fiets
Product
 

Beck Dr.Y Sportieve Enkele Fietstas Large 2.0 geel

De gele Beck Dr. Y Sportieve enkele fietstas in de maat large. De tas is waterdicht en past op iedere bagagedrager en heeft reflecterende delen. Door de handige schouderband is de tas makkelijk te dragen.

€ 49.50

Read on...

Fiets
Product
 

Beck Dr.Y Sportieve Enkele Fietstas Large 2.0 rood

De Rode Beck Dr. Y Sportieve enkele fietstas in de maat large. De tas is waterdicht en past op iedere bagagedrager en heeft reflecterende delen. Door de handige schouderband is de tas makkelijk te dragen.

€ 49.50

Read on...

Fiets
Product
 

Beck Dr.Y Sportieve Enkele Fietstas Large 2.0 zilver

De Beck Dr. Y Sportieve enkele fietstas in de maat large. De tas is waterdicht en past op iedere bagagedrager en heeft reflecterende delen. Door de handige schouderband is de tas makkelijk te dragen.

€ 49.50

Read on...

Fiets
Product
 

Basil Enkele Shoppertas Magnolia blackberry

Deze handige Basil Shoppertas Magnolia blackberry is makkelijk te bevestigen met het Hook On-Systeem. Past op ieder damesfiets en is perfect voor E-bike.

€ 44.00

Read on...

Fiets
Product
 

Beck SPRTV Enkele Fietstas oranje bies

SPRTV enkele fietstas met oranje bies. De tas is zwart en waterafstotend. De tas is makkelijk af te nemen en door de reflecterende bies ben je extra goed zichtbaar. De tas heeft een inhoud van 15 liter.

€ 34.50

Read on...

Fiets
Product
 

Basil Dubbele Fietstas kids Stardust nightshade

Basil dubbele fietstas Kids Stardust Nightshade past op de bagagedrager en is waterafstotend. De tas heeft een inhoud van 20 liter.

€ 21.00

Read on...

Fiets
Product
 

Basil Rugzak Rugtas kids Stardust nightshade

De Basil Rugzak Stardust Nightshade is een handige kids rugzak meteen Hook-on systeem. De rugtas heeft een inhoud van 8 liter.

€ 20.00

Read on...

Fiets
Product
 

Basil organiser voor notebook zw

Deze Basil organiser is geschikt voor een notebook tot 15,6 inch. De tas is geschikt voor de Basil Urban Dry rn heeft insteekvakken voor accessoires.

€ 16.00

Read on...

Fiets
Product