Bosch H310 Achterruitwisser

Bosch ruitenwissers staan voor kwaliteit en zorgen voor perfect zicht. De ruitenwissers van Bosch glijden goed over de ruit van de auto en zijn zeer betrouwbaar.

€ 10.65

Read on...

Auto Root Catalog Heuts.nl
Product
 

Bosal Traveller 2 Fietsendrager

Bosal Traveller 2 Fietsendrager

De Bosal Traveller 2 is een lichtgewicht fietsendrager die je op de trekhaakkogel moet monteren. Deze fietsdrager heeft een maximaal draagvermogen van 60 kg en is daardoor uiterst geschikt voor het vervoeren van twee zware elektrische fietsen. Natuurlijk kun je ook gewoon stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes er op plaatsen en vervoeren.Deze fietsendrager heeft een speciale dubbele stekker aansluiting, waardoor die op alle auto’s gemonteerd kan worden zonder verloop. Bijkomend voordeel van de 13-pins aansluiting is dat het mistlicht en het achteruitrijlicht ingeschakeld kunnen worden en deze extra verlichting is in bepaalde Europese landen verplicht. Tevens beschikt de Bosal Traveller 2 over het TÜV keurmerk, welke bekend staat voor optimale veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Pluspunten:

 • Tijdelijk inclusief gratis fietshoes t.w.v. €29,-
 • Eenvoudig te bevestigen op de trekhaak
 • Geschikt voor 2 elektrische fietsen
 • Volledig inklapbaar en gemakkelijk op te bergen
 • TÜV Keurmerk - Maximale veiligheid
 • Kantelbaar door handig voetpedaal zelfs met fietsen

Eenvoudige montage
De montage is zeer eenvoudig, je plaats de fietsendrager op de trekhaakkogel en klemt deze dan vast door middel van een hefboomfunctie. Zodra de hefboom goed naar beneden is gedrukt staat die muurvast op de trekhaak. Dan kun je de fietsen erop plaatsen en dankzij de afneembare framehouders is het heel eenvoudig om verschillende soorten fietsen op de ideale plaats vast zetten. Het maakt dus niet of je een damesfiets, kinderfiets, racefiets of e-bike wilt meenemen, alle types kunnen binnen enkele seconden stevig en stabiel worden vastgezet.

Ultiem gebruiksgemak
De Traveller 2 kan door middel van het voetpedaal gekanteld worden, waardoor je gemakkelijk spulletjes uit je kofferbak kunt halen, zelfs met de fietsen op de drager. Verder kan deze fietsendrager volledig ingeklapt worden waardoor deze eenvoudig te verplaatsen en op te bergen is. De Traveller 2 kan vervolgens in de gratis meegeleverde opbergtas opgeborgen worden, zo wordt die niet vies en raakt die niet beschadigd. De sloten waarmee je de fietsen aan de fietsendrager vergrendeld en de drager aan de auto zorgen ervoor dat je de fietsen met een gerust hart op de auto kunt laten staan.

Beleef de voordelen
Ben je nog niet helemaal zeker of deze fietsendrager wel de juiste is voor jou? Bekijk dan hieronder de productvideo van de Bosal Traveller 2 en laat je overtuigen van de vele voordelen.

Heb je nog vragen over dit product of over iets anders, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

€ 319.00

Read on...

Auto Root Catalog Heuts.nl
Product
 

Fixman inlay torx schroevendraaierset

De set bestaat uit de volgende torx schroevendraaiers:

 • T10
 • T15
 • T20
 • T25
 • T27
 • T30
 • T40

€ 12.95

Read on...

Auto Root Catalog Heuts.nl
Product
 

Koffer blauw 97 liter

Koffer blauw - 97 liter

Met dit blauwe koffer kunt u gerust op reis gaan. Door het Polycarbonaat zijn uw spullen veilig opgeborgen en door de rits met cijferslot komt alleen u aan uw eigendom. Het koffer heeft een volume van 97 Liter maar is gemakkelijk te verplaatsen door de 4 wielen en de uitrekbare trekstang.
Kortom is dit koffer ideaal geschikt om op reis te gaan.

 

€ 69.00

Read on...

Auto Root Catalog Heuts.nl
Product